|
Android kullanıcıları neden iPhone'a geçiyor? (3. sayfa)
-
-
bende geçeceğim şöyle bir baktığımda kullandığım ne kadar dandik program varsa bıraktım vanced vs. full apk yüklerdim takılırdım arka kapısı çok ama yaş aldıkça insan sağlamlık istiyor. zaten sadece insta falan resmi programlarda takılan birinin android alması saçma. apple en babası 10bin tl gibi olsa(bizim ülkede). bence dünyada kimse android kullanmaz. belli bir yaşı geçince insan sağlamlık istiyor al 4 5 sene takıl. ek olarak android telefonlar genelde g3 tüfeği gibi oluyor tuğla gibi büyük. apple daha kibar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 4 Haziran 2023; 9:55:16 > -
Ben de geçtim. Bir nedeni iPad kullanıp beğenmemdi, diğer neden ise değişiklik istemem. Yoksa Android ile bir sorunum yok. İki sistem de gayet iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 4 Haziran 2023; 10:3:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende tam tersi İphone'dan Android'e geçmeyi planlıyorum, bütçe ile alakalı değil aslında, XR kullanıyorum memnunum ancak o kadar para verilen cihazların özelliklerini kullanamamak insanı sinir ediyor, en basitinden apple pay kullanamıyoruz, nfc anteni kapalı olduğu için bankalar tarafından da uygulama geliştirilemiyor, 5 bin liralık androidin yapabildiği işlemi iphone kısıtlamalar nedeniyle yapamıyor, şu sıralar S21Fe almayı düşünüyorum bakalım.
-
ipad mini 6 kullanıyorum bir türlü alışamadım android daha kullanışlı
-
Ben iostan androide geri geçmeyi düşünüyorum ios eskisi gibi değil her güncellemede sürekli hata.
-
Yok daha neler, yedek cihaz? S4'den falan bahsetmiyorsunuz S9+. İkinci el değeri konusunda tamam da, Hem İp11 hem de S9+ kullanan birisi olarak ki geçtim oled ekranı dışında bir numarası olmayan X'i; S9+ ana telefonum, 11 yedek telefonum şu an. Bütün sosyal medya uygulamaları S9'da, sadece banka uygulamaları ve whatsapp business 11'de. instagram dahil S9 ile kullanıyorum. instagram mevzunu samsung üst seviyede çözeli yıllar oldu ayrıca. Hep yüzyıllık klişe cevaplar; ''android iki sene sonra kasar, instagram hikayeler kalitesiz'' vs.
S9+ her anlamda 11 denen takozu parçalıyor. Kah performans olsun, kah ekran zaten malum super amoled HDR+, dolby atmos destekli hoparlörü daha derin sesler veriyor. Kamera desen gündüz çekimleri aynı ama karanlık çekimlerde yine S9 dövüyor.
Şimdi 11'den önce kullandığım, zibilyon tane sorunu olan, ios 16 ile iyice 5s kıvamına gelmiş X'i iyi yapıp, S9'u yedek telefon yapan tek şey güncel android sürümü almaması mı? İyi ki almamış, en sorunsuz en stabil haliyle kalmış. Rom atmaya tenezzül bile etmiyorum, bu telefon bu haliyle orta seviye androidleri döve döve 2 sene daha gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 11 Haziran 2023; 2:45:51 >
-
iPhone telefonların Mercedes’idir sağladığı üst düzey kalite ve konfor ile insanları kendine çeker bu sayede tüm dünyada belli bir bütçe üstünde telefon alacak kişilerin ezici çoğunluğunun mutlak tercihidir. Mercedes’teki tok kapı sesi gibi herşey en ince detayına kadar düşünülmüştür ve çok tercih edilmesinin sebebi insanda yaşattığı benzersiz premium hissiyattadır.
Android ise daha kalitesiz ama çeşit çeşit modifiye yapabildiğin her parçasını değiştirebildiğin bir araba gibidir. Niteliğe bakan iPhone, niceliğe bakan android alır arkadaşlar boşuna kafa patlatmayın. Ben nitelikten yanayım androidin en tepe modeli bile bana çöp hissi uyandırıyor kalite algılarım çok yüksek özelleştirmeler umrumda değil wallpaper bile fazla değiştirmem orijinalde kullanırım ama bir başkası telefon üzerinde daha çok kontrol sahibi olmak istiyordur herşeyini dilediği gibi değiştirmekten zevk alıyordur kaliteden de pek anlamaz gider android alır iPhone işkence gibi gelir bu kadar basit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iPhone kullananlar genelde teknoloji cahilidir, kaliteyi yalnızca "yüksek fiyat" ile ilişkilendirebilen düşük zekalıların tercihidir.
önceki yorumlara baktım da iPhone tarafını savunanların elindeki tek argüman para. Karşı tarafı suçlarken de kullandıkları kelimeler fakirlik, zenginlik, bütçe, ikinci el fiyatının çok düşmemesi vs... Teknoloji anlamında bahsettikleri tek kelime yok, çünkü anlamıyorlar kafaları basmıyor.
bakın iPhone tarafını kötülemiyorum kesinlikle, ben kullanıcılarını kötülüyorum. iPhone tarafından envai çeşit teknoloji/yenilik var ama kullanıcının o taraf umrumda bile değil. Dediğim gibi tek kriteri para ve statü. Adam duvar kağıdı bile değiştirmiyorum diyor gururla, gerisini siz anlayın :DD
-
Belki yurt dışında bu geçerli olabilir ama ülkemizde iphonedan Androide mecburi bir geçiş mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple heves işi başka bisey değil artıları eksileri elbette var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+1. Güzel özet gerçekten. Daha yazılacak şeyler var da neyse. Zengin olsaydım bile bir yığın teknik sebepten/kısıtlamadan dolayı kesinlikle bana hitap etmeyen bir ürün. Android'in gözünü seveyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Haziran 2023; 14:57:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple ailesinden en son iPhone 5 kullanmıştım. Yıllarca Xiaomi’nin amiral gemilerini kullandım. 2-3 hafta önce tavsiyelere boyun eğip iPhone’a geçtim. Aman Allahım ben telefon kullanmıyormuşum dedim. Samsunglarda durum nasıldır bilmem ama Xiaomi iPhone’nun yanında telefon değilmiş. Arayüzü, akıcılığı, yazılımı, kamera, işlemci vs. performansını muazzam buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justeHomme -- 18 Haziran 2023; 22:28:52 >
Samsung tarafını bu konuya sokamayız. Samsung Android dünyasında diğer markalardan çok daha iyi. Özellikle yazılım konusunda. Samsung'tan Iphone'a geçiş var ama istisna sayılır.
çok sıkı bir android kullanıcısıydım. Hep samsung note serisi kullandım şuan 14 pro max kullanıyorum. İnanın 14 pro max bir çok android telefondan çok daha sorunlu. Annem ile aynı zamanda ben en üst seviye note serisi o da en üst seviye iPhone almıştık, değiştirmeye karar verdikten sonra onun iPhone u benim note dan 2.5 kat pahalıya sattık sıfırını aynı fiyata almamıza rağmen.
iPhone a geçmemin tek sebebi marka takıntılı insanımızın iPhone un ikinci eline volkswagen Passat muamelesi yapması ve satışta çok çok zarar etmem.
bu kadar.
-
Ben iPhone'dan Android'e geçtim mesela. Akşama Android cihazımı satmaya karar verdim, tekrar iPhone'a döndüm. Android pişmanlıktır.
-
Xiaomi tarafında arayüzde çok sıkıntı var belli bir zaman sonra şişiyor samsung arayüzü oturtmuş artık 4gb ramli telefonda bile gayet akıcı çalışıyor android alınacaksa zaten ya saf arayüzlü cihazlar ya da illa özelleştirilmiş arayüz tercih edilecekse samsung alınmalı.
-
İos pişmanlık olma yolunda emin adımlarla ilerliyor onu ne yapacağız bir güncelleme veriyorlar pil çakılıyor wifi kopmaları başlıyor siri adam akıllı çalışmıyor sorsan en stabil sistem yersen....
-
Of Of Of :(
mevzuya bak... hiç değişmiyor bu ülke
yıl 1996-1997 olmalı... Nokia 6110 felandı... almak ulaşmak zordu...
faturasını ödeyemediği için çağrı alan ama arama yapamayan hikayelerden buralara...
1999'da hazır kart çıkmıştı... son model nokia telefonlar ama arama için kontör yok...
çaldır kapat yapanlar ?... değişmiyor...gelişmiyor kahrolası coğrafya...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X