Bildirim
android L sorunlari
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İlk ben baslayayim.
1.L nin içinde gelen takvim uygulaması gmail ile senkronize olmuyor.
2.email uygulaması hata veriyor.
Bu sorunları yasayan varmı yoksa benim hatalı yükleme yaptım acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit gelecek hata bulursam
İgo primi hata veriyor
Uygulama ayarlarına gidip, verileri temizleyin. Sorunu çözmesi lazım. -
Jungle Heat çalısmıyordu varmı düzelme -
quote:
Orijinalden alıntı: chemavea
Merhaba arkadaşlar.
Android L de karşılaştığımız soru katı buradan paylasirsak kendi içimizde cozebilecegimiz sorunları hallederiz.diğerlerini de google a geri bildirimde bulunuruz.
Böylelikle katkımız olur.
L yüklü telefon var mı?
L den değilde üretici firmadan kaynaklı sorun varsa ,
L ' yi resmi alan cihaz bildiğim kadarıyla TÜRKİYE' de yok. N4/N5 'e 1 ay sonra gelir. Gelse bile kullanıcı hata ve doğruluğu muamma.
Örnek ;
nexus4 kulaklık ve nfc ikonu çıkmıyor. Rom ve kernel ile OTG var ama orjinal rom 'da bu yok
.
yüklerseniz telefonunuz L yüklü olur. yükleyenlereydi sorumuz .nexus 5 kullanıcıları için. -
quote:
Orijinalden alıntı: chemavea
yüklerseniz telefonunuz L yüklü olur. yükleyenlereydi sorumuz .nexus 5 kullanıcıları için.
DH de belki vardır ama TR' da pek aktif kullanıcısı yok. Ben 1.5 yıl N4 kullandım ve yakın zamanda sattım.
Hiç kimse cihaz hakkında bilgi sahibi değildi,
Çevremde genelde İLK çıkan amiral gemisi cihazlar ( yüksek fiyattan ) alınıyor :)) 1 yılda 2 cihaz değiştiren çok kişi tanıyorum.
Android L yüklü / yüklenecek bile olsa ( bootloaer / root gerekli ) her yazılım gibi zaten bizden önce yurtdışı sitelere sorunlar hızlıca düşüyor. -
bu soruya sadece nexus kullananlar cevap verir heralde başka l yüklenen cihaz oldumu şuanda ? -
kardeşim bunu düşünerek konuyu nexus başlığında açtım bende.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X