Şimdi Ara

Android MIUI Performance ROM'u ICS Aurora ya nasıl yükseltirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır telefonumla uğraşmıyordum lakin bayağı sıkıntı çıkarmaya başladı 2.2 üzerine kurulu MIUI Performance rom yüklü şuan telefonda ICS e yükseltmek istiyorum lakin önce Official 2.3 güncellemesini yapmam gerekiyormuş ama nasıl yapılacağını
    forumda bir türlü bulamadım genel itibariyle yapmam gerekenleri anlatabilirseniz memnun olurum en büyük sıkıntım bu romdan 2.3 official a geçmek risk almak istemiyorum telefonun brick olmasından ötürü bilen bi arkadaş yardımcı olabilirsen çok memnun olurum

Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

Arkadaşlar uzun zamandır telefonumla uğraşmıyordum lakin bayağı sıkıntı çıkarmaya başladı 2.2 üzerine kurulu MIUI Performance rom yüklü şuan telefonda ICS e yükseltmek istiyorum lakin önce Official 2.3 güncellemesini yapmam gerekiyormuş ama nasıl yapılacağını
    forumda bir türlü bulamadım genel itibariyle yapmam gerekenleri anlatabilirseniz memnun olurum en büyük sıkıntım bu romdan 2.3 official a geçmek risk almak istemiyorum telefonun brick olmasından ötürü bilen bi arkadaş yardımcı olabilirsen çok memnun olurum

Şimdiden teşekkürler...

Ana konuda bulunan b518 romu indirin. Zipli dosyayi bir klasore cikarip icindeki dload dosyasini komple hafiza kartina atin. Telefonu ses + ses- tuslarina basili tutarak acin. Firmware update baslar. Kurulum bitince 35 kernelli b518 roma kavusmus olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

Arkadaşlar uzun zamandır telefonumla uğraşmıyordum lakin bayağı sıkıntı çıkarmaya başladı 2.2 üzerine kurulu MIUI Performance rom yüklü şuan telefonda ICS e yükseltmek istiyorum lakin önce Official 2.3 güncellemesini yapmam gerekiyormuş ama nasıl yapılacağını

Şimdiden teşekkürler...

Ana konuda bulunan b518 romu indirin. Zipli dosyayi bir klasore cikarip icindeki dload dosyasini komple hafiza kartina atin. Telefonu ses + ses- tuslarina basili tutarak acin. Firmware update baslar. Kurulum bitince 35 kernelli b518 roma kavusmus olursunuz.

Hocam miui den direk bu işlemi yapabiliyorum değilmi orjinal 2.2 ye dönmeme gerek yok yani?

• Dload dosyasini dahili hafizaya atarsaniz daha rahat kurulur. Bazi arkadaslar hafiza kartindan kurarken zorlaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt yapabilirsiniz. Sorun cikmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

Dload dosyasini dahili hafizaya atarsaniz daha rahat kurulur. Bazi arkadaslar hafiza kartindan kurarken zorlaniyor.

Hocam çok teşekkür ederim. Lakin bu anakonu nerededir rehber vs. içinde yok mobil den bağlanıyorsunuz görüyorum ama link verme şansınız olursa sevinirim. Çok yük oldum ama kusura bakmayın gerçekten...
  • Herşeyi hallettim 2.3 e upgrade ettim root yaptım telefonu ama ne yazıkki clockwork modunu yükleyemiyorum es file explorer dan sd kart a attığım recovery img dosyasını ./cust_backup ın içindeki klasöre kopyalamaya çalışırken recovery.img copy failed yazısı alıyorum nasıl halledebilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.