Şimdi Ara

Çin Rom Yüklü Mi TV BOX 3C Global Rom Yükledikten Sonra Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde hali hazırda mi tv box 3c bulunmaktadır.
    Bu tv boxun modeli MDZ-19-AA
    Ben bu cihaza global rom yüklemeye çalışırken brick yaptım.
    Cihaz şuanda mi logosunda kalıyor. Öteye gitmiyor.
    Yaptığım işlem glonal rom yüklü flash belleği cihaza taktım ve enerji verdiğimde kumanda dan home ve geri tuşlarına basarak rom kurulumuna başladım ve bundan sonra cihaz bu durumda kaldı.

Cihazı eski haline getirsem yeterli bana Global rom kurulu olmasın.

Yardımlarınızı bekliyorum. İyi Forumlar.

• Şurda rehber vermiştim.https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mibox-3s-mdz-19-aa-global-rom-yukleme-rehberi--129924568

not:tabi bu android 6.0 sürümü için geçerli.Mibox kendini android 8.1 e güncelledi ise bu sürümden dönüş yapamazsın,yapılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 28 Kasım 2018; 8:26:30 >
  • Hayır güncelleme yapmadım yanlış hatırlamıyorsam 6.1 de idi . Peki ben resimdeki durumdan nasıl kurtulurum. Çin versiyon olsa da olur. Cihaz şuanda mi logosunda kalıyor. Orijinal romu kurmaya calissamda yükleme bitince aynı durum devam ediyor. Aslında yükleme bitmiyor uzun süre bekliyor yükleme ekranında yukleme çubuğu sona gelince aynen sorun devam ediyor.

Çin Rom Yüklü Mi TV BOX 3C  Global Rom Yükledikten Sonra Açılmıyor

• burhanozdes B kullanıcısına yanıt
    Recovery ekranında girin orada versiyon yazar.

Şu ekranda 6.0.1 yazıyorsa verdiğim rehberdeki yönelgeler ile orjinal roma dönebilirsiniz.

Çin Rom Yüklü Mi TV BOX 3C  Global Rom Yükledikten Sonra Açılmıyor

Onun dışında 7.1.2 veya 8.0 sürüme güncellediyseniz orjinal roma dönüş yapamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 30 Kasım 2018; 15:43:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.