Şimdi Ara

Android os sürümü yükseltiliyor önyükleme tamam sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün samsung grand neo adlı cihazı aldım bugünde yazılım güncelleştirmesini yapayım dedim başta android simgesi cıkıp %100 oldu sonra res attı uygulamalar optimize ediiyor falan dedi sonra Önyükleme tamam ekranında yaklasık 30 dk bekletti halada bekliyorum cihazda yeni suan cok korkuyorum lütfen bi yardımcı olun neden böyle oldu ne yapmam gerek?

• Korkmanıza gerek yok hani korkulacak durum yok bataryayı çıkarıp yeniden takıp tekrar açın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierenys

Korkmanıza gerek yok hani korkulacak durum yok bataryayı çıkarıp yeniden takıp tekrar açın

Hocam sorunu araştırırken bi yerde batarya cıkarma işlemini gerçekleştirmiş başka bu sorunu yaşayan bi arkadaş yorumlarda ise bunun telefona zarar verebilecegi yönünde yazılar görmüştüm bi sorun olmasın sonradan? Teşekkürler yorumunuz için.
  • Hocam ben şu ana kadar telefonumda tehlikeli işlemlerde donma veya başka şeylerde hep batarya söktüm bişey olmadı ama bilemem herşey olabilir size kalmış

• quote:

Hocam ben şu ana kadar telefonumda tehlikeli işlemlerde donma veya başka şeylerde hep batarya söktüm bişey olmadı ama bilemem herşey olabilir size kalmış

Peki hocam başka yorum gelmez ise dediginizi deneyecem son çare teşekkürler ilginiz için.
  • Up arkadaşlar sizde yaşadıysanız veya bi tanıdıgınız yaşadıysa nasıl halletmişler bu durumu lütfen paylaşın benimle yoksa alierenys arkadaşımızın dedigi gibi batarya çıkarıp takmayı deneyecem lütfen yardımcı olun
  • Hocam naptınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luznyluzak -- 15 Aralık 2014; 19:43:38 >
  • Hocam naptı

• quote:

Hocam naptı

Hocam cıkar tak yaptım bataryayı ve yazılım başarıyla güncelleştirildi dedi yeniden acıldıgında fakat şarj 69dan 25e düşmüştü biraz fazla gibi geldi bana bu düşüş.
  • Sıkıntı yok Gül'e Gül'e kullan

• kitkat degildi herhalde guncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.