Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]-2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
55
Favori
40.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük emek.. Ne söylesek yetersiz. Allah razı olsun.
  • Bu güzel konu için ne kadar teşekkür etsem azdır. Ben de bir kaç uygulama önereyim.

Editing Pdf file- Pdf dosyalarını birleştirme/ayırma işlemlerini gerçekleştirmenize yarar

Dizitv HD- Yerli/Yabancı dizileri izlemek için

Canlı Tv HD- Tv kanallarını izlemek için

HD widgets

simple mp3 download- müzik indirme uygulaması

Video Catcher- İnternetteki videoları indirmek için. Tubemate in genelleşmiş hali.

Super Swiss- İçinde el feneri, pusula, uzaklık ölçer gibi uygulamalar barındırıyor.

Tüm Gazeteler- Türkiyedeki bütün gazeteleri okuyabilirsiniz

Smart Tools- Telefonun bütün sensörlerini kullanan uygulama paketi

Bad Piggies- Angry birdsün yapımcılarından domuzcuk oyunu.

Akinator- eğlenceli bir tahmin oyunu. Kafanızdan bir ünlü tutuyorsunuz. Size sorular sorarak bulmaya çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

geçen yazdım yiine yazıyorum helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun helal olsun

+1

Elinize sağlık tekrar..

• Arkadaşlar kendine köy-şehir-klan kurup, geliştirip, diğer oyuncularla savaşabilecegim bir oyun önerir misiniz?
    Ama oyunda doğa üstü unsurlar olmasın, ya da mümkün olduğunca az olsun.

• çok güzel bir konu olmuş.

1.Bende şöyle bir program arıyorum istemedigim programlar arka planda çalışmasın bazılarını denedim ama olmadı.
    2. İşlemci hızını kullanıma göre ayarlayan program varmı mesela rehberdeyken hıza gerek yok ama oyundayken hızlı olsun gibi.

Abime S3 aldık.
  • Emeğinize sağlık , çok teşekkürler
  • dostum konun güzel ama benden sana bi öneri, diğer konun süperdi başlarda.
    herün 20 30 tane uygulama ekliyosun gerekli-gereksiz olan.
    androidde olucak önemli uygulamaları eklersen çok daha iyi ve sade olur
  • karnaval.com'um android uygulaması. İçeriğinde ki radyoları dinleyen arkadaşlar için güzel bir uygulama.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spectrum.media&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcGVjdHJ1bS5tZWRpYSJd
  • Bir konuyu uygulama bir konuyu oyun yaparsan daha iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 5 Mart 2013; 0:34:12 >
  • güzel paylaşım gerekli sağolun mucahid hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer91

Bu güzel konu için ne kadar teşekkür etsem azdır. Ben de bir kaç uygulama önereyim.

Editing Pdf file- Pdf dosyalarını birleştirme/ayırma işlemlerini gerçekleştirmenize yarar

Dizitv HD- Yerli/Yabancı dizileri izlemek için

Canlı Tv HD- Tv kanallarını izlemek için

HD widgets

simple mp3 download- müzik indirme uygulaması

Video Catcher- İnternetteki videoları indirmek için. Tubemate in genelleşmiş hali.

Super Swiss- İçinde el feneri, pusula, uzaklık ölçer gibi uygulamalar barındırıyor.

Tüm Gazeteler- Türkiyedeki bütün gazeteleri okuyabilirsiniz

Smart Tools- Telefonun bütün sensörlerini kullanan uygulama paketi

Bad Piggies- Angry birdsün yapımcılarından domuzcuk oyunu.

Akinator- eğlenceli bir tahmin oyunu. Kafanızdan bir ünlü tutuyorsunuz. Size sorular sorarak bulmaya çalışıyor

Hocam Video Catcher tam aradığım tarzda uygulama ne zamandır böyle birşey arıyordum.İnternetten indirdim ama ertesi gün lisans hatası vermeye başladı.Sizde çalışan apk varsa özelden atabilir misiniz?

• Sevgili mucahid01 daha önce de söylemiştim ama konuları uygulama ve oyun olarak bölmeyi düşünmüyor musun acaba ? Kendi adıma, bu konu 2'ye bölündüğünden beri taikp etmekte çok zorlanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Sevgili mucahid01 daha önce de söylemiştim ama konuları uygulama ve oyun olarak bölmeyi düşünmüyor musun acaba ? Kendi adıma, bu konu 2'ye bölündüğünden beri taikp etmekte çok zorlanıyorum.

Son zamanlarda işim gereği(bilgisayarcı-esnaf) yoğun olmamdan dolayı düzenleme yapamadım. En kısa zamanda istekler doğrultusunda düzenleme yapacağım.. İlgi ve alakanızdan dolayı müteşekkirim..
  • Arkadaşlar kendine köy-şehir-klan kurup, geliştirip, diğer oyuncularla savaşabilecegim bir oyun önerir misiniz?
    Ama oyunda doğa üstü unsurlar olmasın, ya da mümkün olduğunca az olsun.

• Güzel konu olmuş, teşekkürler.
  • Arkadaşlar flash playerı kurdum hala bazı sitelere girememekteyim. bilyoner gibi.
  • Kardeşim harikasın play storede gezmek offff zor iş burada gayet rahat buldum
  • Uc browser gerçekten çok hızlı ama ne yazıkki sitelerdeki videoları açamıyor. Bu videoyu açmak için dokunun diyor ama dokununca error veriyor. Oysa diğer tarayıcılarım açıyor videoları?
  • çok büyük adamsın emeğine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.