Şimdi Ara

Android özgürlüğü mü? Yoksa Ios stabilitesi mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birde android cihazlarda boyut büyütme yarışı başladı. Galaxy serisi sürekli büyüyor, mini dedikleri sürekli büyüyor. Amiral gemisi dedikleri cihazlar 5 inc ve üzeri olmaya başladı artık. Boyutları daha kullanışlı ama amiral gemisi özelliği barındıran tek cihaz şu anda Z1 Compact görünüyor. Sony telefonların da arayüzlerini sevemedim. Simgeler, arama ekranı, bildirim ekranı menüleri çok küçük. Şu an tek beklediğim android cihaz s5 mini modeli olacak, güzel bir kombinasyonla gelirse almayı düşünüyorum, aksi halde merhaba iphone.
  • G2 G3 Z1 Z2 M8 bu cihazlarda çözüldü bu konu artık.
  • android profesyoneller için
    ios sıradan ve kullanınca bayatlıyor bu yüzden insan yeni ıphone almak istiyor
    telefonu eline almak istemiyorsun monoton sistem
    android 2 kat daha iyi
    ıos da yapabileceğin kısıtlı olması bu yüzden android

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son çıkan telefonlarda dediğiniz gibi donma kasma olduğunu düşünmüyorum özellikle nexus serisi, kullandığınız telefon orta segment donma yapması gayet normal küçük ekranla hiçbir şey yapılmıyor kısıtlamanın yanında bu da bir dezavantaj iphone için.
  • İos tabikii
  • Ben en son amiral gemilerinden S4 ve g2 kullandım. S5 hakkında bir bilgim yok. S4 ile İphone 5s'i hız, stabilite konusunda kıyaslarsam bile iphone açık ara önde. Ama android kişiselleştirme, pratik arayüz gibi avantajları nedeniyle daha fazla kullancıya ulaşıyor. Yoksa şu an itibariyle dürüst olmak gerekirse android'lerin iphone modellerini yakaladığı falan yok. Belki cihaz ilk çıkışta hızlı ama siz 1 sene sonra kıyaslayın bakalım her iki cihazı.
  • en baba işletim sistemi android.gerisi palavra.dandik android alırsan kasar bu bir gerçek.iphone fiyatına alacağın android asla kasma masma yapmaz.
  • Açıkçası nexus 4 ve optimus g gayet stabil. 2 senedir işlemcilerde çığır açacak gelişmeler yaşanmadı(Apple a7nin 64bit olması haricinde). iOS, hiçbir şey için uğraşmak istemeyen, her şey elimin altında olsun, kolayca ulaşayım, havam olsun diyenin telefonudur. Öte yandan android çeşitli kişiselleştirilebilirlik seçenekleri ve bağlanabilirlik yönüyle çok üstün. Mesela bir slayt açacaksınız. Otg ile bağlayıp kontrol ediyor veya düzeltiyorsunuz, bilgisayara gerek kalmıyor. Bluetooth dosya paylaşımı yok şu iOSte. Anca air dropla ki onun da bir sürü kısıtlaması var. Androidde şu izin bu izin diyenlerse iOSte çok mu farklı durum? Çöktüğünü belli etmeyen sistem sana izinleri mi söyleyecek? Kim ne derse desin telefonda android, tablette iPad ikisinin de yeri değişemez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben android tercih ediyorum.
  • Akıllı telefonlarda başlangıç belki ıos güzel ama daha sonraki safha kesinlikle Android. Android ancak benim gibi stabilite sorunu yaşayan ve daha önce iphone kullanmış olanların vazgecmeyı dusunebılecegı bir platform. Her sayfanın ayrı ayrı duzenlenmesıve vıdgetler ile suslenmesı en vazgeçilmez noktası. Gel s5 mini gel. :)

• Tercihim Android özgürlüğünden yana.
  • Bence stabilite çok önemli telefon dediğin kasmayacak donmayacak hızlı olacak bu özellikleri sağlayan 2 işletim sistemini var biri ios diğeride Windows ama Windows un mağazası geride olduğu için en iyi işletim sistemi tabikide ios tur

• Stabil ozgurluk , m8

• Android özgürlüğü
    Ayrıca şu an Android cihazlar da stabil.

• Bir kaç tane üst sınıf model hariç Android cihazlar hala çok yavaşlar yada iphone ile kıyasla daha yavaşlar.

• İphone uygulamada ve oyunda android'i dağıtır....

JB+İOS>Android+Windows Phone+.....

Yani Kısaca JailBreak+İOS 7 Candır gerisi Heyecandır

Ama Jailbreaksiz iphone biraz yavan oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih4444 -- 18 Mayıs 2014; 16:07:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.