Şimdi Ara

Android özgürlüğü mü? Yoksa Ios stabilitesi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 2008 yılındaki ilk iphone tanışıklığımdan sonra daha önce kullandığım telefonların iphone yanında telefon olmadığını düşündüm, gerçekten de iphone yapılması gerekenleri yapıyormuş gibi değil gerçekten yapıyordu. Tarayıcısı, dokunmatik ekranı, pratikliği ile bir efsane idi. Bluetooth olmaması, itunes zorunluğu gibi can sıkıcı durumlar olmakla birlikte kendisini 4 yıllık kullanımımda 3g, 3gs, 4 gibi modelleri tanımış sonunda artık sıkılmıştım ve android ile tanışmaya, özgürlüğü açılmaya karar verdim. İlk htc deneyimi ve ilk android deneyiminden sonra, Samsung s2, s3, s3 mini, lg g2 ve son olarak s4 kullandım ama onunda boyutunun büyüklüğü nedeniyle satıp Sony SP aldım. Tamam özgürlük güzel, kişiselleştirme harika ama gel gör ki bu android cihazlardaki donma, kilitlenme, versiyon değiştirince yavaşlama bazen beni ciddi anlamda rahatsız ediyor ve gidip yeniden bir iphone alıp "nerede kalmıştık" diyip yeniden stabilite ama yeniden kısıtlamayı mı seçsem, yoksa daha fazla kişiselleştirme buna rağmen sinir bozucu yavaşlık, donma gibi sorunlarla uğraşmaya devam mı etsem?

Evet, ne dersiniz? Her şeye rağmen android mi, yoksa yemişim özgürlüğünü, yaşasın stabilite mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Arkadaşlar, 2008 yılındaki ilk iphone tanışıklığımdan sonra daha önce kullandığım telefonların iphone yanında telefon olmadığını düşündüm, gerçekten de iphone yapılması gerekenleri yapıyormuş gibi değil gerçekten yapıyordu. Tarayıcısı, dokunmatik ekranı, pratikliği ile bir efsane idi. Bluetooth olmaması, itunes zorunluğu gibi can sıkıcı durumlar olmakla birlikte kendisini 4 yıllık kullanımımda 3g, 3gs, 4 gibi modelleri tanımış sonunda artık sıkılmıştım ve android ile tanışmaya, özgürlüğü açılmaya karar verdim. İlk htc deneyimi ve ilk android deneyiminden sonra, Samsung s2, s3, s3 mini, lg g2 ve son olarak s4 kullandım ama onunda boyutunun büyüklüğü nedeniyle satıp Sony SP aldım. Tamam özgürlük güzel, kişiselleştirme harika ama gel gör ki bu android cihazlardaki donma, kilitlenme, versiyon değiştirince yavaşlama bazen beni ciddi anlamda rahatsız ediyor ve gidip yeniden bir iphone alıp "nerede kalmıştık" diyip yeniden stabilite ama yeniden kısıtlamayı mı seçsem, yoksa daha fazla kişiselleştirme buna rağmen sinir bozucu yavaşlık, donma gibi sorunlarla uğraşmaya devam mı etsem?

Evet, ne dersiniz? Her şeye rağmen android mi, yoksa yemişim özgürlüğünü, yaşasın stabilite mi?

yeni nesil androidli telefonlar (lg g2, s4, s5, xperia z1 vb..) gayet hızlı ve stabil. bu telefonlarda nasıl donma kasma vb.. sorun yaşadın ilginç :) şahsen her zaman androidi ios'a tercih ederim ama nokia lumia serisine de bi göz atmanı tavsiye ederim.

• 4.4 almıs bır G2 ıle androıdtekı kasma donma falan tarıh oldu..
  • Şu an sony Sp kullayorum ve ciddi anlamda çok yavaş. Zırt pırt donma gibi durumlar da cabası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 5s ve m8'in disindakiler bu aletlere gore telefon degil bence.

• Bütçe sorunu yoksa, küçük ekran ve pil süresini dert etmeyeceksen kesinlikle iphone derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Iphone 5s ve m8'in disindakiler bu aletlere gore telefon degil bence.

He diyip geciyorum sallama yorumlariniza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    11 yıl önce açıldı
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Baska ne yapabilirsin ki zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Baska ne yapabilirsin ki zaten

Omrunde 4.4.2 kullanmamis Birisinin cahil cuhela yorumlari iste

• Tabiki de özgürlük.

• Tabi ki stabilite için ios, adı özgürlükse denenmeden android markete yúklenen güvenlik açığı hat safhada birçoğu ilk çıktığında çalışmayan yarım yamalak çalışan ya da başta çalışan ama güncellemelerle çalışmayan programları "agalara beleş" kulllanmak için android. Ben de android kullanıyorum ama nerdeyse adam gibi bütün programlar adeta önce ios a gôre yapılıp sonra yamalanıp androide beleşe veriliyor al bunu da susun gibisinden. Maalesef android kullanıcısı olarak fikrim budur.

• iOS.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgürlük derim ben.
  • Sattıgım s4 kit kat sürümü idi ve rehbere girene kadar ben eski iphone ile müşteriye aramış konuşmaya başlamış oluyordum neredeyse.

• Samsunglarda rehbere yavaş girme sorunu zaten forumda dile getiriliyor. Telefon tavsiyelerinde samsung önerilmiyor zaten. Şu anda en stabil olabilecek android telefon xperia z1 compact. O güçlü donanımla ve 720p ekranla kasma problemi yaşamazsın tahminim.
  • ios bin basar emin olun.Marketine bakıyorsunuz google playe saçma sapan yorumlar adam üste çıksın diye 1 verdim diyor :D
    İos da markette iyidir telefonda gayet sağlamdır.Samsung android telefonların camları dayanıksız uzun süreli değil.İphone ömürlük telefon.

• İOSta 1. gün performans neyse 100. gün de performans aynı. Ama androidde böyle değil işte, daha 1. ayda performansı düşmeye başlıyor, sürekli azalan bir performans grafiği var.
  • kullanum kolaylığı her zaman daha çok ön plana çıkıyor. bu yüzden ios diyorum ben

• Androidde ki performans üreticilerin kullandığı arayüze göre değişiyor abuk sabuk uygulamaları yüklüyorlar cihaz ne düzgün çalışıyor nede şarj dayanıyor android tarafında adam gibi performans veren nexus serisi androidin ios'a göre en büyük dezavantajlarından biri güvenlik açığının bulunması markette yüzlerce zararlı yazılım var ios ise 7 sürümünden sonra farklı bir havaya büründü bazı cihazlarda yazılımsal sıkıntılar oldu ama şuan çözmüş durumda iphonelar da sevmediğim bir diğer olay ise bluetooth meselesi.

Her konuda dönen G2 muhabbetleride baymaya başladı artık alın size stabil G2'nin sorunları bazı kişiler çift dokunmanın sağlıklı çalışmadığından bahsediyorlar.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/04/30/android-442-kitkattan-sonra-lg-g2de-sorunlar-bas-gosterdi

• Android+stabilite=nexus

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.