|
iOS 18 çıktı: iPhone'lara yapay zeka geldi ?? Nasıl indirilir, hangi iPhone’lar destekliyor?
-
- İlk olarak Apple Intelligence iOS 18.1 ile gelecek.
- İkincisi ise Türkiye'de yaşayanlar için hiçbir şey fark etmiyor. Apple Intelligence gelecek yıl bile Türkçe dil desteği almayacak.
- Üçüncüsü ise iPhone'lara Yapay Zeka gelmedi. Sadece iPhone 15 Pro ve üstüne geldi.
-
Bismillah la
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yoo cikmadi
Ekmek çıkmadı la hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Simdi geldi
Bunu indirsem kaç güne kız düşer?
bana 17.7 geldi nedense
-
Geldi çök
13 pro Max kullanıyorum ios17 ile. Sizce yüklemeli miyim ? Hangi özellikler gelmiş de bana kolaylık sağlayacak ? Neleri kullanamayacağım
onu yükledikten sonra gelir muhtemelen.
-
Ben hemen yüklemeyeceğim. En stabil olan sürüm gelince geçiş yapacağım
17.7 geldi iOS ve iPadOS sürümü olarak.
-
İphone 11 geldi
15 pro max 17.7 geldi ilginç
-
altında ios 18 yükle var.
-
Kaç aydır betada kullanılıyor zaten, bence stabildir. Absürt bir şey olacağını sanmıyorum hocam.
-
her yıl klasik olan güncelledim şarjım yok oldu telefon kasım kasım kasıldı diye ağlama duvarı konusu
-
İos 18 yapay zeka gelmiyor. 18.1 ile gelecek yıl sonunda
-
Başlık çok yanlış,
- İlk olarak Apple Intelligence iOS 18.1 ile gelecek.
- İkincisi ise Türkiye'de yaşayanlar için hiçbir şey fark etmiyor. Apple Intelligence gelecek yıl bile Türkçe dil desteği almayacak.
- Üçüncüsü ise iPhone'lara Yapay Zeka gelmedi. Sadece iPhone 15 Pro ve üstüne geldi.
Türkiye'ye zaten yapay zeka desteği şu an yok, kullanılamıyor yani. Üstelik gelecek yıl bile Türkçe desteği gelmesi beklenmiyor. İsteyen iPhone 16 lansman videosunda bakabilir, gelecek yıl destekleyecek dillere.
O zamana kadar da zaten iPhone 15 Pro'da eskir, iPhone 16 Pro'da. Türkiye için değişen bir şey yok.
Apple Intelligence kullanmak isteyen sadece bulunduğu ülkeyi ABD seçmeli ve telefonun dilini İngilizce yapması gerekiyor, aksi taktirde zaten çalışmıyor.
Apple Türkiye çalışmıyor artık sanırım eskisi gibi hem Apple Onarım Merkezi olan servis kısmı hem de hizmet kısmı.
Siri çıktığında Türkçe Dil desteği anında gelmişti. Yapay Zeka için neredeyse 2 yıl bekleyeceğiz.
Bu arada sürekli ortada olan Beyaz Show’lara çıkan seslendirmen nerde gören oldu mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 16 Eylül 2024; 21:34:27 >
Başlık çok yanlış, Türkiye'ye zaten yapay zeka desteği şu an yok, kullanılamıyor yani. Üstelik gelecek yıl bile Türkçe desteği gelmesi beklenmiyor. İsteyen iPhone 16 lansman videosunda bakabilir, gelecek yıl destekleyecek dillere. O zamana kadar da zaten iPhone 15 Pro'da eskir, iPhone 16 Pro'da. Türkiye için değişen bir şey yok. Apple Intelligence kullanmak isteyen sadece bulunduğu ülkeyi ABD seçmeli ve telefonun dilini İngilizce yapması gerekiyor, aksi taktirde zaten çalışmıyor. Apple Türkiye çalışmıyor artık sanırım eskisi gibi hem Apple Onarım Merkezi olan servis kısmı hem de hizmet kısmı. Siri çıktığında Türkçe Dil desteği anında gelmişti. Yapay Zeka için neredeyse 2 yıl bekleyeceğiz. Bu arada sürekli ortada olan Beyaz Show’lara çıkan seslendirmen nerde gören oldu mu |
Güncelleme notu olarak payşalıyorım gençler. Sadece ekran uygulama resim renkleri değişiyor , bir de uygulamalara face ıd ile giriş yapmayı sağlayan ek bi güvenlik özelliği gelmiş. Kalanı türkiyeyi ilgilendirmeyen güncelleme. Güncelleme toplam 3.96 Gb boyutunda ama yaşattığı 10 kB… Türk olmak ve ıphone sahibi olmak eskiden ayrıcalıktı, şimdi 3. Dünya ülke vatandaşı olduk…
|
her yıl klasik olan güncelledim şarjım yok oldu telefon kasım kasım kasıldı diye ağlama duvarı konusu |
Siri, daha önce bağımsız bir yazılımken 2012 yılında ios 5.1.1 ile sistemin bir parçası oldu. Türkçe desteğinin gelmesi ise 3 yıl sonra 2015 yılında ios 8.3 versiyonuyla oldu. HomePod ve Apple tv'ye bile Türkçe komut desteği geleli 1 yıl olmadı.
|
Aynen Siri'ye Türkçe "anında" geldi, Siri Ekim 2011'de çıktı, Türkçe Siri Nisan 2015'te çıktı. 3.5 sene sonra oradaki anında oluyor. |
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj sabitleme
- yapay zeka ile fotoğraf canlandırma
- instagram müzik ekleme
- akıllı saate whatsapp nasıl yüklenir
- konumsal ses nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X