Şimdi Ara

iOS 18 çıktı: iPhone'lara yapay zeka geldi ?? Nasıl indirilir, hangi iPhone’lar destekliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güncelleme notu olarak payşalıyorım gençler. Sadece ekran uygulama resim renkleri değişiyor , bir de uygulamalara face ıd ile giriş yapmayı sağlayan ek bi güvenlik özelliği gelmiş. Kalanı türkiyeyi ilgilendirmeyen güncelleme. Güncelleme toplam 3.96 Gb boyutunda ama yaşattığı 10 kB… Türk olmak ve ıphone sahibi olmak eskiden ayrıcalıktı, şimdi 3. Dünya ülke vatandaşı olduk…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siri hala eskisi gibi. O söylenen gibi değil. Nasıl öyle olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtrkmn61 kullanıcısına yanıt

Sadece dili İngilizce ve bölgeyi de ABD ayarlayınca öyle oluyor, çünkü Türkçe destek yok!

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Siri, daha önce bağımsız bir yazılımken 2012 yılında ios 5.1.1 ile sistemin bir parçası oldu. Türkçe desteğinin gelmesi ise 3 yıl sonra 2015 yılında ios 8.3 versiyonuyla oldu. HomePod ve Apple tv'ye bile Türkçe komut desteği geleli 1 yıl olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynen Siri'ye Türkçe "anında" geldi, Siri Ekim 2011'de çıktı, Türkçe Siri Nisan 2015'te çıktı. 3.5 sene sonra oradaki anında oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki salise erken bitmeye başladı sarjiim yaaaaaağ hüüüğğğ 😂😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konudan bağımsız, demek ki AI özellikleri için ortalama 3-4 sene beklemek gerekecek Apple tarafında.
    Ofis için pek mantıklı değil gibi şimdilik.

• stabilmi ...?varmı sıkıntı...yukleyeyimmi??beklemelimiyim...resmen anksiyete nedeni ios guncelleme...:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 17 Eylül 2024; 09:00:10 >
  • Her apple haberinin altında apple öven bir iki arkadaş vardı nerde onlar yapay zeka gelecek hülooo diyorlardı göremiyorum burada 🤔🤔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Clickbait başlığı bile bozuk İngilizce'yle çaldığı için editör arkadaş. Böyle konular ortaya çıkıyor

• Arkadaşlar şimdi bir şey merak ediyorum.

Ai Türkiyeye gelmeyecek derken bu siri ile kullanacağımız şeyler mi yoksa yapay zeka ile fotoğraf nesne silme işlemi de buna dahil mi? Açıkcası benim için şuan sadece bu gerekli, diğerlerine şimdilik merakım yok.

• Dun indirdim hic begenmedim
    Resimler karmakarisik oldu

• Bu galeri kısmını çok kötü yapmışlar. Resimlerim hepsi iç içe geçti. Eski kolaylığı gitmiş, umarım apple burada bir değişikliğe gider.

• ŞU İPHONE 11 DEN İOS 18İ KALDIRABİLECEK Bİ BABAYİĞİT YOKKK MU.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.