Öncelikle merhabalar. Bu konu hakkında kafam aşırı karışık olduğundan farklı kişilerden yorum ve tavsiye alıp kendime ona göre bir yol çizmek istedim. 2024 yılının Ekim ayında Realme C55 256 Gb ve 8 GB ramli versiyon olan telefonu kendime sıfır ve kutulu olarak aldım. Cihazın piyasaya sürülme tarihi 2023 Mart bu arada. Bu telefonun öncesinde ise 2021 yılından 2023 yılına kadar İphone 6S ve İphone 6S Plus kullandım. O bataklıktan çıkmak için bu telefonu tercih ettim. Şuan ise 2025 Ocak ayındayız ve bazı fikirlerim değişmeye başladı. Bu telefonu alırken aklımdaki tek düşünce sıfır olması ve beni uzun süre idare etmesiydi fakat artık telefonumdan soğumaya başladım. Özellikle kamerası artık beni hiç tatmin etmemeye başladı. Ben de diyorum ki elimde biraz birikmiş para varken kendime bu telefonun yerine İphone XS Max alayım. 2018 yılında çıkmış bir telefon 2025 yılında hala tatmin eder mi? kasıp donma sorunları yaşatır mı? kullanıcılarına güncel durumlarda ne gibi deneyimler yaşatır merak ediyorum. Telefonu almak istememin sebeplerini sayacak olursam şunları söyleyebilirim. Kamera kalitesi-Günlük kullanımda kasmaması(İnstagram youtube tiktok twitter gibi sosyal medya uygulamaları)-Kaliteli hissiyat-En az 2-3 sene idare etmesi-Ufak tefek oyunlarda kasıp donmaması-Isınmaması (evet İphone'da çok zor fakat bunu da eklemek istedim).-Şarj süresi demek istiyorum fakat batarya sağlığı kötü olan bir cihaz beni çok etkilemez çünkü hobi olarak 7 senedir telefon tamiri yapıyorum değiştirmek kolay iş. İşte tam da bu sebeplerden dolayı aklımda İphone XS Max alma fikri var. Sizce alınır mı? Pişman eder mi? 2023 model yeni bir android cihazdan 7 senelik bir ios cihaza geçmek mantıklı mıdır ve geri dönüşü olur mu? Tüm yorumlara açığım isterseniz kırıcı yorum da yapabilirsiniz. Sorunumu önemseyip buraya cevap yazacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahaGnyd -- 17 Ocak 2025; 20:14:35 > |
Bildirim