Şimdi Ara

Android Pişmanlıktır. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam arkadaşlar ne zamandır bu tarz tartışmaları çeşitli forumlarda takip ediyorum okuması yazmasından daha zevkli :) herkes çakıyo birbirine :)android pişmanlıktır tabiki,ios pişmanlıktır tabiki ve win8 pişmanlıktır tabiki.kısaca değinmek gerekirse bana göre tüm bu platformlarda çalışan telefonlar belli bi süre sonra naparızda bu çalışmaz diye yapılıyo bunu bilelim önce.örnek zamanının efsanesi galaksi s3 imdi yüzüne bakan yok unutmayalım geçen senenin amirali,üstüne kaç model çıktı.sony zaten sapıttı z yi mundar etti adamlar z3 geliyo belki gelmiştir bile.zaten samsungun minilerine girmiyorum bile üvey evlat.(madem yüzüne bakmıycan niye yapıyın kardeşim millet para veriyo).yani android cephsinde senesini doldurmadan kendi cihazlarını gözden düşürüp en yenisine yönlendirme var kısaca.gelelim ios cephesine yav adamlar os unu yaptış Kabul ediyorum ama eski telefonlarını öldürmeyi çok iyi biliyolar ios 7 yi bi çaktı 4 ler gözden düştü.şimdi 8 i çaktılar aynı akıbeti 4s ler yaşıyacak bile bile 4s gibi cihaz haşat edlirmi yav.tabiki edlir.yenisini Nası satcen :) 4 ve 4s ios6 da kalsaydı sende ios6 ya sürekli destek verseydinya apple olmazmıydı?bide güncelleyince bidaha geri dönüşte yok tel gebersede apple abi yok lan dönemezsin yedirdin bana telefonu geçti artık diyo.iphone cilerin en çok ağladığı şey budur.apple nin yaptığı tam şrefsizlik kusura bakmasın kimse.(bu arada bende ayfoncuyum:) ayfoncular ne diyon ya sen filan diye saldırır şimdi:) )temellide öldürmiyim geçen sene s3 mini alıpta ne lan hala ip4 mü kullanıyon diyen arkaşaşım kasılmalardan teli kırcek nereeyse :)bunu laf sokmak için demiyorum.iphone daki şarj soruna gelince ios7.1 da süper olmuş dedim harbiden güvenimi kazanmıştı amam 7.1.2 ye güncelledik çok olmasada şarj sorunum başladı 7.1 de düzelen 7.1.2 de nası bozuluyo kardeşim ?neyse gelelim win8 li tellere ram ım 512 yok sen şu uygulamayı yükşüyemezsin vay sen şu oyunu yüklüyemezsin ne lan bu diğer işletim sistemlerinde niye oluyo?anlayan okuyucu arkadaşlar anladı nedenini.diycek bişey bulamıyorum siz ne dersiniz.haa ama microsoft süperde akıcı bi işletim sistemi yapmış öldür hakkını yeme.zaafı uygulama yok.ingilizce sözlük arıyon misal 3-5 tane alayı fıs bi iki tane vardı yanılmıyosam paralı.ama geliştirirse msoft amca ne ios ne android bak söylüyom :)ios u android kesinlikle yılamaz bu imkansız gibi ama windows yıkar.sırf bildiğimiz windowslardaki exe desteğini getirse yani bilgisayar uygulamalarını destekletse kim uğraşır ios la androidle.düşünsene bilgisayardaki istediğin prgramı at çalıştır işte asıl özgürlük budur oyununa crack ini yap kütür kütür oyununu oyna :)budur.yaw microsoft gibi dünya devi bifirma nası bu kdr aciz kaldı mobilde yemin ederim size anlamak mümkün değil.yani oda bence başlarda tınlamadı küçük gördü mobil platformu ama yavaş yavaş gözünü açmaya başladı.haa pazarı ele geçirirse ki geçiricek o zmn vay halimize yok donanımın yetmedi yok ram yetmedi yok grafik işlemcin yetmedi şak karşında hayvan gibi siyah ekran bu olucak.bize sinyalini ram ın yetmedi yükleyemezsinle vermedimi ?win 8.1 e terfi etti bu arada imcelemedim bilmiyorum ama biçok şey değişmiş heralde teknoseyir de izlemiştim.şunuda belirtiyim eşimdeki lumia 520 benim diyen iphone le samsungla boy ölçüşür.bildiğin 400 liralık kıytırık 520 dersin ama öyle.sakat tarafı uygulamaaaaaa.dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım düşüncelerimi ama çok uzuyo çok.demem o ki bunların alayı çakıyo bize mesele en azçakanını bulmak madem aranıyoz :))) Diyceksinki bu kadar yakınıyon bunlardan niye o zmn apple kullanıyon.yani apple banamın malı değil tabikide ama telime( iphone4)hala güncellem veriyosA bi şekilde beni unutmuypsa iyi kötü o zmn hmm bak desteği kesmedi siyo insan ya onu geçtim ben ios 7 yi alırken 3gs ye ios 6 yı güncelleyip verdi adamlar bilmeyen araştırsın.yanlı gibi konuşmak değil amacım.bana daha en az iki sene 7 yi güncelleyip vermesinler vallahi billahi bidaha iphone kullanmam.zaten kılım apple ya.e bide yaş 35 belli bi yaştan sonra insan çok daha detaycı incelemeci oluyo heleki 50 sini aşmış insana 2000 verdiripte zart marka zurt marka tel aldıramazsın :) (istisnalar hariç)adam anlamış çünkü olayı telefon lan bu :)))) bunları yazarken sanki karşılıklı sohbet ediyomuşum gibi oldu:) sizinle soybet etmek güzeldi arkadaşlar :))) (farklı düşüncelere açığım lütfen düşündüklerimizi birbirimizle paylaşalım.düzgün düzgün usturubumuzla siteyede hareket gelsin referans olalım birbirimize yandaş değil :) )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Iphone almak pişmanlıktır. Batarya dandik her yerde fiş arar durursunuz. (IOS güzel ama Iphone batırıyor)

2- Windows Phone pişmanlıktır. Uygulama azdır, kimse kullanmaz, kimse sallamaz.

3- Android pişmanlıktır, 2 yıl sonra şişip, deli gibi kasmaya başlar. Bir telefon ise asla 3 ileri android versiyonunu görmez.

Sonuç olarak:http://www.youtube.com/watch?v=CeXh5Kz_Zu0
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Orijinalden alıntı: ojhora

ben desire 500 ü 550 liraya almadım yanlız ilk çıktığı dönemde aldım 920 liraya 4s 1050 liraydı eşşekliğim bakidir android ise pişmanlık ilk android deneyimimdi bir daha kapıma köpek diye bağlamam (gerçi android köpek bile olamaz ya neyse) tek amacım insanları uyarmak kimse android almazssa belki kendine çeki düzen verir

630 TL lık Moto G var gram kasma yok,Htc'den düşük model alinmaz.Seninki iyi değil diye her Android mi kotu oluyor?

iyide mesele telefon değil mesele yazılım sen niye bu kadar kasdınki
  • quote:

quote:

quote:

ben desire 500 ü 550 liraya almadım yanlız ilk çıktığı dönemde aldım 920 liraya 4s 1050 liraydı eşşekliğim bakidir android ise pişmanlık ilk android deneyimimdi bir daha kapıma köpek diye bağlamam (gerçi android köpek bile olamaz ya neyse) tek amacım insanları uyarmak kimse android almazssa belki kendine çeki düzen verir

630 TL lık Moto G var gram kasma yok,Htc'den düşük model alinmaz.Seninki iyi değil diye her Android mi kotu oluyor?

Sacmalamalara göz yummadim,ne alakası var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

telefonumda 1,2 ghz 4 çekirdekli işlemci 1 gb ram var bunun nesi yetersiz bana bunu anlat hacı fışfışlama ordan goduğumun iphone 6 ve 6plus da hala 1 gb ram kullanıyo adam sen bunun nesini anlamadın onu söyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefonumda 1,2 ghz 4 çekirdekli işlemci 1 gb ram var bunun nesi yetersiz bana bunu anlat hacı fışfışlama ordan goduğumun iphone 6 ve 6plus da hala 1 gb ram kullanıyo adam sen bunun nesini anlamadın onu söyle

Snapdragon 200 kullanıyor ve Adreno 203 var,vasat bir donanım kasar tabi.Ghz bakarsan öyle olur.İos sistemi başka bir sistem.

• Android bilen adam isidir

• Android pişmanlık tır. Herkes elma kullansın, seneye armut da cıkar hem

• dediğin yanlış her android telefon aynı özellikte değil sonuçta gayet iyi android telefonlarda var
  • Android pişmanlıktır WP candır

• Android benim için külliyen pişmanlık oldu hele son 1 aydır kanser olacağım galiba.

Telefon Samsung s3 Sürüm 4.1.2
    Yeni sürümü yükleyen arkadaşlarım bataryadan hiç memnun değildi o yüzden güncellemedim..

Telefonu alalı 1 yıl olmadı sanırım, Twitter instagram birazda facebook gezintisinden sonra arka kapak eriyecek gibi hissediyorum. Kasıntıdan ölecekken telefon kendini yeniliyor menü bi gidip geliyor acayip şişiyo telefon kasma boğmalardan işlem yapamaz oldum.

Diğer yönden apple cephesine bakıyorum arkadaşım da benden 1 ay sonra falan İphone 4S aldı başta herşey güzeldi eşit görünüyordu ancak çocuk şimdi halen akıcı bi şekilde kullanıyor gram kasma görmedim.. Benim telefon whatsappa girerken bayılacak gibi oluyor anlam veremiyorum nasıl bi işletim sistemi nasıl bi arayüz..

Yakın zamanda satıp İphone 5 almayı düşünüyorum.

Android pişmanlıktır. Zamanının amiral gemi modeli 2 sene sonra çöp oluyor. Şu andaki amiral gemilerin(S5,G2 vs vs.) 2 sene geleceği durum bundan farklı olmayacak. Almayın, aldırtmayın...

• Bence tek bir mobil işletim sistemi var oda bb10 dur hem çok pratik hem çok güvenli hemde herkesde yok değerini bilen ve farklı olmak İsteyenlere özeldir

• Git Windows Phone al gör pişmanlığı ondan sonra ayakların bi tarafına vura vura Android E koşarsın

• Androidi 2011 den beri kullanıyorum.görsel arayüzü ve uygulamaları yüksek işlemci ram istediğinden 1000 tl altı telefon üzer ( 2011 de ace kullanıyordum) Memnunum tek geçeceğim sistem wp olur o da meraktan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ne İphone, Ne Android ne de Microsoft Mobile pişmanlıktır. Esas pişmanlık kendini, ihtiyaçlarını iyi bir şekilde analiz etmeden model seçmektektir. Bu sadece telefon değil hayatın her alanında böyle geçerlidir.

En basit manada şöyle örnek vermek istiyorum;

Kullanıcı Profili A) Telefonla yatıp telefonla kalkan bir insan, Sürekli güncel programları deniyor, kampusteki internetten torent indirmekten tut, eski dos oyunlarını emule ederek telefonunda oynuyor, ayrıca korsan yazılıma da meraklı, telefonuna tema kurmayı, arayüzünü değiştirmeyi de seviyor. Büyük ekran olmazsa olmazı.

Bu kişi Windows Phone ya da İphone alırsa pişman olur. Bu kişinin Amiral gemi bir Android telefon alması gerekir.

Kullanıcı Profili B) Vakti değerli, telefondan çıkacak problemler ile uğraşacak ne zamana ne de sinirlere sahip biri. Kullanımı kolay, oldukça işlevsel bir arayüz istiyor. Yavaş işletim sistemine, stabilite sorunlarına tahammülü yok, Telefon ile fotoğraf çekip bunu facebook ta paylaşan, maillerini kontrol eden, müzik dinleyen, kaliteli oyunlar isteyen, uygulamalarda da geniş bir yelpaze ve kalite arıyan, tasarıma önem veren, bütçe konusunda problemi olmayan biri.

Bu kişide Android alırsa dibine kadar pişman olur, Windows phone ile kısmı pişmanlık yaşıyabilir, Ama İphone ile çok mutlu olur.

Kullanıcı Profili C) Telefona çok para yatırmak istemiyen, Fiyat performansı oldukça iyi, Stabil, Hızlı, Sade bir işletim sistemi isteyen, Telefonu çok fazla kullanmayan, Whatsap, Foursquare, İnstegram, Facebook, Twitter ve Navigasyon olsun bana yeter. Telefon işte işimi görsün akıllı olsun diyen biri.

Bu kişide İphone zaten parası yetmez. O paraya alacağı Android mini modelleri saç baş yoldurur. Bu kişi Giriş seviyesi bir Lumia ile işini fazlası ile görüp mutlu olur.

Sonuç itibari ile mükemmel bir telefon yok. Birinin avantajı diğerinin dezavantajı. İhtiyaçlarınızı belirleyip bu doğrultuda alışveriş yaparsanız yaşayacağınız pişmanlık minimum seviyede olur.

• Androide pişmanlık demek bence hakarettir.Samsung pişmanlıktır derseniz haklı olursunuz ama lg , sony , htc yi de samsungun cephesine koymak hakaret olur. Ios androide göre iyidir hızlıdır fakat bu androidin kötü olduğunu belirtmez.

• Bencede esas wp pismanliktir.

• WP'a gelişmiyor diyenler için http://windowsphonehaber.com/ baydınız artık.
  • Wp gelisti diyenler icin link vermiyorum forumdaki ep telefon forumlarinda kisa bir gexinti yapmalari kafi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursan99 -- 23 Ekim 2014; 15:39:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.