Şimdi Ara

Android platformunun en iyi uygulamalarından Any.DO artık iOS ve Chrome tarayıcısında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Birçok internet sitesi tarafından 2011 yılının en iyi Android uygulaması seçilen Any.DO, bugün nihayet iOS ve Chrome tarayıcısı için çıktı. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında 1 Milyon dolarlık bağışla Play Store'da yayınlanan uygulama, kısa sürede Android'in en başarılı görev yöneticisi çözümü haline gelmişti.

Yapılacaklar listesi türünde çok sayıda rakibini geride bırakarak kullanıcıların beğenisini kazanan Any.DO uygulaması, liste düzenleme özelliğine ek olarak el hareketleriyle kontrol, otomatik metin tahmini ve sesi yazıya çevirebilme desteğine sahip. Üstelik sade tasarımı Any.DO'nun kolayca kullanılabilmesini sağlıyor.

Kendi alanında sunabileceği her türlü hizmeti tek içerikte toplamak için uğraş veren Any.DO geliştiricileri, yürüttükleri bu politika sayesinde belki de şimdiye kadar yayınlanmış en iyi to-do (yapılacaklar listesi) uygulamasını geliştirdiler.

Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar ya da diğer servislerle bütünleşme, platformlar arası senkronizasyon gibi avantajlar, Any.DO'nun Android versiyonunu 30 günde 500,000 indirme barajına ulaştırdı. Şuan firmanın açıklamalarında, kullanıcı sayısı milyonlarla ifade ediliyor.

Eric Schmidt'in yenilik çabaları adlı finansal organizasyonu, Facebook ve Twitter'ın da aralarında bulunduğu birçok yatırımcı tarafından desteklenen Any.DO'nun en büyük amacı; bir görev düzenleme uygulamasından çok daha öteye gidebilmek. Halihazırda detaylarını bilmediğimiz bir akıllı sistem üzerinde çalışılıyor. Geliştirme aşamasının tamamlanmasıyla birlikte uygulamada önemli yenilikler yapılacağı düşünülüyor.

Tamamen ücretsiz olan Any.DO hakkında detaylar için uygulama sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Aynı adlı bir başka iOS uygulaması daha bulunuyor. Doğru adresi buradadır. Eğer ne Android ne de iOS işletim sistemli bir cihaza sahip değilseniz Chrome eklentisini hemen Chrome Web Store'a uğrayarak edinebilirsiniz.

• Yavaş yavaş herşey ilk android e çıkmaya başlıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: mnc07

Yavaş yavaş herşey ilk android e çıkmaya başlıyor..

E normal Android'in kullanıcı sayısı IOS'a göre daha fazla ve geliştiricilerin dikkatini daha çok çekiyor haliyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyde ilk ios'a çıkacak degil ya cevap gibi haber ...

• her şey yakında androide cıkmaya başlıyacak arkadaş racing moto iphonede yok diye kafayı yicek yaklaşık 10 kişilik gurup uz turnuva yapıoz racing motoda oda sadece bakıo ve kızıo :)

• ayrıca diğer arkadaşlarımızın oyunu yüklemesine gerek de yok bluetooth la yolluyoz

• Hala Apple İos !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlığı iki kez okudum...acaba yanlış mı okudum iostan androide geçiyodur fln diye düşünmüştüm ama androidden iosa geçerek androidin iosu geçmeye başlamasının resmi belgesi olmuş haber...

• Android candır gerisi patlicandır.

• Program hakkında hiç kimse yorum yapmamış !

• Şimdi indirdim ve gerçekten çok temiz çok sade güzel bir uygulamaymış.Aslında Clear kullanıyorum ama bunu biraz kurcalayayım bu daha kapsamlı birşey.Teşekkür ederim...

• başlığı iki kez okudum..

• Program iyi ancak çöküyor. Swipe to delete yapınca çöküyor

• https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5hbnlkbyJd

Ben bu linke baktım.Ancak indirme sayısı milyonlar değil sadece 20.000 civarı.
    Acaba benmi yanlış yere bakıyorum?

• bir programla geleceği çizdiğiniz için teşekkür ederiz.

• @terran48

O sadece Türkiye kullanıcı sayısı buradaki haber dünyadan bahsediyor.

• ANDROID !
  • Evet şu an baktım 3mart 2014 den beri app store da uygulama mevcut. Haberde bir yanlışlık var. İos dan androide gelmiş olmalı ben 5-6 aydır kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mbugra19

başlığı iki kez okudum...acaba yanlış mı okudum iostan androide geçiyodur fln diye düşünmüştüm ama androidden iosa geçerek androidin iosu geçmeye başlamasının resmi belgesi olmuş haber...

Haber yanlış yazılmış 3 mart 2014 den beri uygulama app store da. Uygulama bilgisinde yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Leaky Cauldron -- 4 Kasım 2015; 15:06:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.