Arkadaşlar geçen gün xperia neo aldım fakat çok zorlanıyorum. Adam gibi programlar bulamadım. Mesela dosya yöneticisinden açtığım müziği bittiğinde hemen arkasındaki şarkıdan devam ettiren müzik çalar bulamadım. hep karışık devam ediyor. (denediklerim: playerpro, poweramp, ttpod). Ayrıca telefonun sesini yükselten bir uygulama yok mu sesi az çıkıyor. Hepinizden işe yarayacak android uygulamalarını yazmanızı istesem yazar mısınız çünkü benim gibi ilk kez android kullananlar için çok faydalı olacaktır. Beni bu zulümden kurtarın şimdiden teşekkürler.
dropbox en basta sonra neydi canli tv, rodyo d kanal d, watshdog, easy mp3 downloder, kanusan kedi( sonra cikarirsin), dream tv, viber, eksi sozluk, star tv, photopanoramo, simdilik aklima gelenler ve kullanabildiklerim bunlar.. bir cogu telefonun yaptigi isi baska bir arayuzle yapiyor fazladan yer kapliyor yani.. pansi sms de olabilir derli toplu.. sende faydali biseyler bulursan paylasabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: focusone
dropbox en basta sonra neydi canli tv, rodyo d kanal d, watshdog, easy mp3 downloder, kanusan kedi( sonra cikarirsin), dream tv, viber, eksi sozluk, star tv, photopanoramo, simdilik aklima gelenler ve kullanabildiklerim bunlar.. bir cogu telefonun yaptigi isi baska bir arayuzle yapiyor fazladan yer kapliyor yani.. pansi sms de olabilir derli toplu.. sende faydali biseyler bulursan paylasabilirsin
süpersin
tesekkur ederim.. go sms de simdi geldi aklima .. parmakla yazabiliyorsun mesajini zor ama eglencelik..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme