Şimdi Ara

Android Recovery ve siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_59787332/mpage_8/f_/key_//tm.htm#65236927

Merhaba. Öncelikle böyle bir rehber hazırladığınız için teşekkür ediyorum. ellerinize sağlık.

Yaklaşık 5 aydır kullandığım Türkiye çıkışlı Atriximi, (eski stabilitesini kaybettiği için) dün gece tüm cesaretimi toplayıp mod yapmaya karar verdim.

Rehberde yazanları adım adım uyguladım.

Root ve CWM işlemlerinin ardından önce CM9'u yükledim. İşlem öncesinde telefonun internet bağlantısını, masaüstü bilgisayarım ile USB'den ortak kullanıp, işlem sonrasında eski verimi alamadığım için (CWM'nin Andrid Recovery nin bir alt menüsünde bulunan "wipe ile fabrika ayarlarına getirme" seçeneği ile formatladıktan sonra) «Nasıl ROM yüklerim?»" kısmında tarif edildiği gibi CM7'yi yükledim. CM7'de internet bağlantımı USB'den sorunsuz paylaştım ancak görsel olarak yavan kaldığı için Neutrino denemeye karar verdim. Yine (CWM'nin Andrid Recovery nin bir alt menüsünde bulunan "wipe ile fabrika ayarlarına getirme" seçeneği ile formatladıktan sonra) tarif edildiği gibi adımları izledim ve;

"Android Recovery" adımından öteye gidemiyorum.

"Android Recovery" "Entering Android Recovery" ekranda 2-3 sn kadar kaldıktan sonra ekran kararıyor. Bataryayı çıkarana kadar sürekli yeniden başlıyor

Yardım edebilecek arkadaşlar beri gelsin. Teşekkürler.

EDIT:

Konu hakkında bilgim yok. Bu yaptıklarımın tümünü rehbere göre yaptım.

Başka bir, ROM'u başka bir yöntemle telefona kurabilir (galiba flashlama) miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 30 Ağustos 2012; 19:34:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.