Şimdi Ara

Android SD Karta Oyun Atma ve OBB Dosyası Silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Android S4 Kullanıcısıyım. Özetle bi durumumu anlatayım...

S4 Kullanıcısıyım. 16 Gb Hafızası var 64 GB Micro Hafıza Kartı Aldım ve Oyun İndirip Hafıza Kartına Atmak İçin ama öyle kolay değilmiş bu durumu yaşayan çözemeyen ve ilerde yaşayacaklar için. bu konuyu açıyorum :)

1- İndirdiğiniz oyun dosyalarını hafıza kartına atamazsınız ( ROOT ) Denen şeyi yapmanız lazım yani İphonelerde Jairbreak gibi birşey Telefonun kontrolü sizde olması lazım.
    bunu yapmak için netten araştırma yapabilirsiniz.
    2- Root yaptınız ee şimdi nasıl taşayacaksınız oyunları hafıza kartına " GL to SD " Adlı program ile kolaylıkla taşıyabilir telefon hafızasına yer açabilirsiniz.
    3- Oyun indirdiniz Rootlu cihaz kullanıyorsunuz oyun bozuldu silmek istediniz birşey oldu Obb dosyasının içindeki Com ile başlayan ana dosyaları silemiyorsunuz bunun için yapmanız gereken. " SuperSU " Komple kaldırıp işinizi görüp tekrar aynı şekil yüklemeniz lazım kesinlikle silemezssinz bu işlem sırasında programı silmenız sıze hiçbirşey kaybettirmez yeniden yükeyip tek tuşla aktif etmeniz yeterlidir.
    4- Dosyalarıma girdiğinizde Anroid - Obb göremessiniz gizli sistem dosyası olarak geçer bunun içinde " Mount System " adlı programı indirip bi kösede durdurursanız butun dosyaları açık bir şekilde ulaşırsınız..

Bunları baya deneme yanılmayla hiç bilgim olmadan araştırarak cozdum belkı bilenlere cok yaramaz ama bilmeyenleree adım adım sölemek yararlı olur keşke böyle bir konu ile karşılaşssaydım :)

Not: S4 Root Atmak konusunda baya zorlandım her root dosyası uymuyor uyanı bulmak sıkıntı nette baya gezip buldum root atmak ısteyen olursa konu altına mesaj atarsa resımlı ve dosyaları paylaşarak yardımcı olurum iyi forumlar.

• Birşey daha ekleyelim telefona root yaptınız ve format attınız ama artık google play storeye giremessiniz sebebi iste root yapmak bunun çözümüde " Root Explorer " Adlı programı ındırın System - etc - host dosyasına yetki verip silin.. girersiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia M SD Card Oyun Yükleme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.