Şimdi Ara

Android Studio, Ben ve Hatalarım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır eclipse de java çalışıyordum geçen hafta android studio ya geçme kararı aldım. Keşke almaz olaydım 1 haftadır kafayı yemek üzereyim hatalar peşimi bırakmıyor. Hadi az çok çoğu şeyi hallettim fakat en sona geldiğimde karşılaştığım hata monitöre kafa attırtacaktı. Yaptığım uygulamaları ne emulatörde başlatabiliyorum ne apk oluşturup telefonuma atabiliyorum. Emülatörde başlatamamın nedeni HAXM belası.. Sürekli hatalar veriyor hata vermediğinde emülatör android yazısında kalıyor. Apk oluşturma kısmında ise dexdebug hatası veriyor. Hata aşağıda. Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Emulator olarak genymotion ı kullan, android studio nun emülatörü işlemci ayırt ediyor benim işlemcide açmıyor mesela o yüzden genymotion kurdum next next diyip hazır hale getiriyorsun. Tek yapcağın android studio ya genymotion plugini indiriceksin google da nasıl yapılacağı var kolay bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin. Bende bilirim o hataları... Kararlı ve stabil olsa bunlar olmazdı. Xcode ile hiç böyle saçma sapan hatalar çıkmaz mesela. Ama IOS 'cu değilim. :D

IDE zaten baştan aşağı fail. Kullandığım en kötü IDE, tasarım da aynı şekilde. Herşeyi sorunlu sanki ayak üstü yazılmış gibi. Xamarin ile de rekabet yapacaklarmı bakalım.
  • @Entropii sağolun hocam hemen bakıyorum teşekkürler.

@Dentrax Amin hocam sağolun ya. Katılıyorum sanki gerçekten de ayak üstü yazılmış gibi. Hata almadığım tek uygulamam çıkmadı daha :D
  • İlk başladığımda bende dk başı hata alıyordum.Bunalmıştım. Araştırıp bulunca düzeldi(m) baya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.