Şimdi Ara

Android tavsiye [Prof. kullanıcılar yardımcı olsun]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben anime , manga okuyan doctor who , fringe , big bang theory gibi diziler izliyorum cok download yapan bır ınsanım ıstedıgım android telefon su sekilde arkadas da gordugum s3 32 gb alanı var torrent ındırılıyor manyak guzel bır telefon ama manyak guzel de fıyatı var .

İstedigim telefonun özellikleri su sekilde buyukce bir ekranı olsun alanı yuksek olsun amacım torrent ındırmek app la ındırelebılıyor bılmeyen arkadas var ise ayrıca dokunmatik olur ise daha iyi olur ama WİFİ tabi ki olmalı kesinlikle istedigim ozellıkler alanı buyuk olmalı 20 en az hafıza yukseltılebılıyormus sanırsam sdcard mıydı tam hatırlamıyorum oyle de olabılır anime indirmeyi planlıyorum o yuzden wifi hepsı aynımı bılmıyorum ama fark edıyor ise iyi bir wifisi olsun dedigim gibi skype kullanıyorum facebook twitter hiç takılmam kakao chat var bırde kullanmayı planladıgım ..

samsung u ısaretledım de her telefon olabılıır konu acmada ılla bır sey ısaretlemek gerekıyor bende onu seçtim .d

fiyat 500-600 arası en fazla :D

• Hoam bütçe düşük. Onu bence bir 700tl yapman lazım. 2. el mi sıfır mı alacaksın? Bu arada bende anime izlerim. Sana bir kaç sıfır telefon önereyim.

Alcatel ot 995 => 700tl
    Ideos x5 => 615tl
    Galaxy W => 660tl
    Neo V => 660tl
    Xperia Ray => 625tl

Bu fiyat aralıklarında var. İllada senin istediğin fiyata ise alınabilir olarak Galaxy Ace var.
  • cok tessekkurler onerdiklerini begendim daha onerebilicek arkadas var ise cok makbule gecer cihazin hafıza alanınıda belırtın lutfen birde bir sey sormak ıstıyorum android surumlerı var ics var 4.0 ginger bread v.s var bunların arasınıda ne fark var ve 3 den 4 e guncellenıyormu sanmıyorum ama .d telefon onerilerinizi bekliyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedu95 -- 23 Haziran 2012; 1:56:53 >
  • up up up lutfen :D
  • biraz daha ekle ve motorola atrix al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 - 600 e ne kadar isteklerinizi karsilayabilecek bir Android cihaz alinir merak konusu oldu ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar xperia ray a bayıldım tasarımı kamerası 8.0 mega pixel 620 tl niye bu kadar manyak guzel bır telefon bu kadar guzel almayı dusunuyorum neden bu kadar dusuk fıyatı var normal mı bu kullanan varmı ayrıca wifi sini leptopdaki gibi hız verır mı lutfen yorum atın :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedu95

arkadaslar xperia ray a bayıldım tasarımı kamerası 8.0 mega pixel 620 tl niye bu kadar manyak guzel bır telefon bu kadar guzel almayı dusunuyorum neden bu kadar dusuk fıyatı var normal mı bu kullanan varmı ayrıca wifi sini leptopdaki gibi hız verır mı lutfen yorum atın :D

Ekranı küçük.
  • Samsung Galaxy Wonder size uygun telefon. Ama bütçenizi biraz daha artırabilirseniz daha iyi telefonlar önerebilirim.
  • galaxy wonder:
    115,5 x 59,8 x 11,55 mm Boyut
    5MP kamera
    480 x 800 Çözünürlük

Xperia ray:
    480 x 854 piksel çözünürlük
    8MP kamera
    111x53x9.4 mm.

xperia daha iyi sanırsam :D 600-700 e cıkaralım bakalım fıyatı :D
  • 500-600 lira arası öyle bi telefon bulursan haber et bende alayım. HTC Wildfire S var. Ama ekranı küçük. Hocam bütçenizi yükseltmeniz gerek.
  • 600-700 e yukseltelim bakalım da xperia ray alicagim sanirsam .d
  • quote:

600-700 e yukseltelim bakalım da xperia ray alicagim sanirsam .d

Ekranı küçük ama kendiniz bilirsiniz. Ben olsam en az Neo V alırdım.

Şöyle düşünün ben de Galaxy Wonder düşünüyordum. Ama aynı özellikte Alcatel'in bir telefonu var ama 30tl daha pahalı. Ben alcatyel olanı alıcam. Çünkü 4.3'' gibi devasa bir boyutu var.
  • telefonuda belirt lutfen swat :3
  • quote:

telefonuda belirt lutfen swat :3

Ben 700tl ye kıyıp kocaman ekranı olan Alcatel Ot 995 alıcam ama sen veremem o kadar diyorsan S.E. Xperia Neo V bence tam senlik. Ekranı daha büyük ve fiyatı 660tl civarı. Romlarda var neo V ye uygun.
  • fikrimi degistirdim Xperia Neo V almaya karar verdım swat sayesinde :D alcatel tasarımını sevmedım çin malı gibi duruyor .d daha fikir sunucak var ise sunabilir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.