< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eğitim için tablet [Rehber/Tavsiye]
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
çok iyi konu up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
güzel konu upotemi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
120hz takıntım yüzünden pro aldım. Gündelik işler için fazla güçlü bir cihaz, m2 işlemcinin gücünü tam kullanabileceğim bir şey bulamadım. Apple buna bir çözüm getirmeli.
120hz takıntınız yoksa ipad air 5 mantıklı bir seçim olur.
-
zaten apple muazzam bir satış stratejisi yapmış.
Air almayı düşünüyorsun 19k güzel fiyat diyorsun, sonra bir bakıyorsun 64 gb. 64'e o kadar veremem diyip 256 yapıyorsun bu sefer de 24k oluyor pro ile arada 3k fark kalıyor. 120 hz ekran diye gidip pro'ya çıkıyorsun, bu sefer pro'nun ekrani lcd mini led ekran da olsun diyorsun ve sonunda ocağına incir ağacı dikmiş oluyorsun
Huawei matepad 11 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır, ipad 9. Nesil fiyatının yarısına kalem, klavye dahil olarak aldım. Tıp fakültesinde kullanıyorum bu zamana kadar hiçbir eksiklik yaşamadım hatta bence ekran kalitesi ipadin birkaç gömlek üzerinde. Uygulama olarak touchnotes kullanıyorum ücretsiz sürümü de gayet yeterli ıcretli versiyonu şu an 190 tl. hem ders slaytlarının takibi hem defter olarak kullanmak için hemde pdf okumak not almak için harika. Google hizmetleri ise gspace adlı bir uygulama sayesinde sıkıntısız kullanılabiliyor. Film dizi izlemek için ekranı ve hoparlörü çok iyi. Düşünenlere tavsiye ederim pisman olmazlar.
Ab yasa cikartmasi lazim
Asgari ozellikleri gostermesi lazim. 64 gb cihaz mi kaldi. Onun gorevi satmak deil ust modelleri sattirmak. Buna yasak gelmeli. Illa satcaksa diger ozelliklerde kisitlanmali. Android gibi yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğitimimi tamamlayalı uzun bir süre olsa da zevkle okudum çok güzel düşünülmüş rehber niteliğinde bir konu. Hatta belki şevke getirip yüksek lisans yaptırabilir bana...
Kâğıt hisli ekran koruyucu tavsiyelerini merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçeniz karşılıyorsa kalemli bir tablet sahibi olmak üniversite hayatında çok faydalı. Ben 2016da mezun oldum çok oldu yani de,
Surface pro 3 ile takılmıştım, one note uygulamasıyla hiçbirşeyi kaçırmıyordum not alırken. Bir yandan dersi sesli de kaydediyordum,
aldığım notlarda yazının üstüne tıklayınca onu yazdığım sırada hocanın ne anlattığını dinleyebiliyordum.
Kitaplar zaten korsan pdfdi, kocaman spiralli fotokopi destesi taşımak yerine tek tabletle işi hallediyordum.
Kaçırdığınız dersler olursa arkadaşların defterlerden arka kamera ile foto çekip not uygulamasına tık atıyorsun.
-
Biraz ekleme yaptım. Hemen hemen bitirdim sayılır tavsiye konusunu. Beğenmenize sevindim. İyi forumlar canlar.
Hocam iPadOS 17 ile ppt dosyaları da notlarda kullanılabiliyor mu
ppt, powerpoint dimi. Tabi ki de. PDF yaparak olduğu gibi içerisine gömebilirsiniz. Keynote veya MS powerpoint ile açın dosyayı, paylaş diyip dışa aktarırken PDF yapın. Dosyalarla notu yanyana bölünmüş ekran açın. Aktarılan dosyayı sürükleyerek nota bırakın. İçerisine otomatik kendisi optimize ederek gömüyor.
Süpermiş yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar
İsabetli bir analiz derim bu yoruma, ana strateji elinizde ki tüm bütçeyi kullanmanızı sağlamak. Bu açıdan ihtiyacınız olmayan durumlara karşı dikkatli olunmalı. Benzer bütçeye üstüne telefon alabilme şansınız var veya başka bir şey.
Ekleme: One note üzerinde 100'den fazla PDF ekli, 1GB alan kaplıyor. Aynısını Apple note a transfer ettim. 400MB alan kapladı. Yüzde yüz oranında alandan da tasarruf sağlıyor.
Yerleşik not Uygulamaları her zaman daha iyi optimize edilmiş oluyor bu bir gerçek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X