Şimdi Ara

Android Telefon Tavsiye istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 600-700 TL Kadar bütçem var.Oyun oynayabileceğim filan bir telefon almak istiyorum.Turkcell T50 Mi beklemeliyim yada bu fiyat cıvarlarında bir telefon tavsiyeniz var mı?

• o fiyatlara motorola moto g xperia L gibi telefonlar var.
  • xAsiriDozx kullanıcısına yanıt
    Xperia L derim ama bütçe arttırıp Sp alabilirsen Sp en iyi seçim olur
  • Moto g ve xperia L uzmez,ayni oyun performansini alirsin,sadece L de kart ve daha iyi kamera var..

Diger yandan az daha ekleyip sp bakman ozellikle oyun icin yararina olur,hem xperia z deki gpu var oyunlarda seneyede hic keyif kacacak durum yasamazsin,hemde 2370 batarya ouin zevkini yarida birakmamak icin cazip,fiyatta 1250den 800lere kadar dustu sp de tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediklerinizin özellikleri nedir? Şuanda Ace var geçen 2012 Senesinde aldığım güne lanet olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xAsiriDozx -- 5 Haziran 2014; 19:02:55 >
  • xAsiriDozx kullanıcısına yanıt
    Kardeşim az daha koy git Sony Xperia Sp yi al. Tasarım olarak , perfonmans olarak , sağlamlık olarak , batarya olarak on numara telefondur. Bende bu ay sonu alıyorum ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moto G.Bütçeyi biraz zorlarsan Sp.
  • Ekran boyutları sanki biraz küçük gibi geldi :D General Mobile Discovery kadar varmı boyutu?
  • sp.
  • Yakın çevrende kullananlar varmı memlunlar mı? Fiyatı çok uygun 2 GB Ram var üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsiriDozx

Yakın çevrende kullananlar varmı memlunlar mı? Fiyatı çok uygun 2 GB Ram var üstelik.

Bir arkadaşıma aldırdım, memnun olduğunu söylüyor. Hatta eski bir Note 2 kullanıcısı olarak bile memnun olduğunu söyledi.

Cihazı bir kaç gün içinde inceleme fırsatım olacak.
  • LG L90 , S4 Zoom , Elite Lite , M2 , Lumia 920 , Moto G , Xperia SP , Lumia 1320 , S4 Active , Nexus 4 , Huawei G700 , Moto G , Türkcell T50
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Moto g ve xperia L uzmez,ayni oyun performansini alirsin,sadece L de kart ve daha iyi kamera var..

Diger yandan az daha ekleyip sp bakman ozellikle oyun icin yararina olur,hem xperia z deki gpu var oyunlarda seneyede hic keyif kacacak durum yasamazsin,hemde 2370 batarya ouin zevkini yarida birakmamak icin cazip,fiyatta 1250den 800lere kadar dustu sp de tavsiye ederim.

+1
  • Malesef,bütçeyi pek arttıramam.Türkcell T50 Yada farklı bir model düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsiriDozx

Arkadaşlar 600-700 TL Kadar bütçem var.Oyun oynayabileceğim filan bir telefon almak istiyorum.Turkcell T50 Mi beklemeliyim yada bu fiyat cıvarlarında bir telefon tavsiyeniz var mı?

xperia sp ,almışken kaliteli telefon al gidip discovery falan... kalitesiz telefonlara para verme.
  • Htc desire 500 kampanyadan kovala bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Discovery yada Türkcell T50 desem hangisi ?
  • discovery derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.