Şimdi Ara

android telefonda 2g-3g- geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung galaxy y gt-s5360 telefonu 4 gün önce Teknosadan aldım. Android 2.3.6. Avea hattım 3g açık ve ilk gün bu telefona taktığımda 3g olarak bağlanıyordu. Yani ekranın üstünde 3g yazıyordu. Ertesi gün telefon yeni olduğu için biraz oyun indirip denedik ve bir de telefon hafızasındaki bazı oyunları karta aktarabilmek için adbwin diye birşey denedik ama olmadı.Ertesi günden beri artık ne benim sim kartımla nede başka sim kartlarla 3g ye girmiyor hep 2g. Tüm yüklenenleri kaldırmayı ve fabrika ayarlarına dönmeyi denedik ama çözülmedi. Android marketteki 2g-3g geçiş için olan programlar sadece kablosuz bağlantı ekranına kısayol tuşu şeklinde 2g-3g geçişi yapan uygulama yok.
    Ayarlardaki sadece 2g kullan yeri işaretli değil. Ağ operatörlerine baktığımdaTercih edilen ağı otomatik olarak seç durumunda. Android olmayan telefonda aynı sim ile aynı yerden 3g alıyor ve android olmayan telefon şebeke ayarlarında 2g veya hem 2g hem 3g gibi ayarlar var. Fakat androidde bu ayar yok. Şimdi bu telefonda tekrar 3g yi aktifleştirmek için ne gerekiyor? Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostAssassin -- 22 Ağustos 2013; 13:47:40 >

• Az önce Samsung'un 4447711 nolu telefonu aradım.Karşıdaki operatör kesinlikle teknik elemen değil ne sorsam beklemeye alıp birilerine sorup geri dönüyorki bu beklemeler zaten insanı üründen soğutmaya yetiyor. Sonuçta yardımcı olamadı. Çarşıdaki telefoncularsa direkt Paket veri kullan ve veri dolaşımını aktif etmek için işaret koyup al işte oldu diyor. Ben "H" interneti açıp veri iletimini kullanıp faturayı katlamak istesem o işaretleri kendim de koyardım. Benim istediğim ekranın sağ üst köşesinde tekrar 3g yazması. Bunu deyince bizim yapacağımız iş değil bu diyorlar.
    Sonuçta ilk gün 3G aktifken şimdi kimse tekrar 3g yi getiremedi.
  • Avea online işlemleri yükle ordan kapatıp açabilirsin 3g yi. Sorununu tam olarak anlamadım ama umarım yardımcı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.