Şimdi Ara

android telefonda oyun içi reklamların AÇILMAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler note 5 telefonumda oyun oynarken bazı oyunların oyun ıcı reklamlarına tıkladıgımda reklam açılır gıbı oluyor ama sonra oyun yenıden baslıyor..dolayısı ile reklamı seyredemıyorum ve oyun ıcı bonusu alamıyorum..neden olur bu?her oyunda yapmıyor..oyunla ilgili mi diye baktım diğer ınsanlarda sıkıntı yok..ne ıle alakalı olabılır

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oyunlarda ve Uygulamalarda Reklamların Açılmaması Sorunu

Bazı durumlarda, Android telefonlarında oyunlarda veya uygulamalarda reklamların açılmamasıyla ilgili sorunlar yaşanabilir. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözümü aşağıdaki adımları içerebilir:

"Candy Crush reklam gelmiyor Android" sorununu çözmek için:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin. Reklamların yüklenmesi için aktif bir internet bağlantısına ihtiyacınız vardır.
    • Uygulamayı yeniden başlatın. Bu, geçici aksaklıkları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Uygulama önbelleğini temizleyin. Bu, bozuk verileri temizleyebilir ve reklam yükleme sorunlarını çözebilir.
    • Cihazınızı yeniden başlatın. Bu, sistem hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.

"Oyunda reklam izleyemiyorum" sorununu çözmek için:

• Oyunculara reklam gösterme izninin açık olduğundan emin olun. Uygulama ayarlarını kontrol ederek bunu doğrulayın.
    • Reklamları engelleyen uygulamalar olmadığından emin olun. Reklam engelleyici uygulamalarını devre dışı bırakın veya kaldırın.
    • Güvenlik yazılımınızı kontrol edin. Güvenlik yazılımı bazen reklamların yüklenmesini engelleyebilir.
    • Uygulamayı güncelleyin. Güncellemeler genellikle hataları giderir ve performansı iyileştirir.

"Uygulamalarda reklam izleyemiyorum" sorununu çözmek için:

• Yukarıda belirtilen adımları izleyin.
    • Uygulama geliştiricisine başvurun. Sorunun uygulama kaynaklı olup olmadığını belirlemenize yardımcı olabilirler.
    • Farklı bir uygulama veya oyun deneyin. Sorunun belirli bir uygulama ile mi yoksa tüm uygulamalarla mı ilgili olduğunu kontrol edin.

Genel İpuçları:

• En son işletim sistemi sürümünü kullandığınızdan emin olun. Güncellemeler genellikle performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri içerir.
    • Uygulamalarınızı düzenli olarak güncelleyin. Güncellemeler genellikle hataları giderir ve yeni özellikler ekler.
    • Sistem önbelleğinizi temizleyin. Bu, geçici verileri temizleyebilir ve performansı artırabilir.
    • Cihazınızı zararlı yazılımlara karşı tarayın. Zararlı yazılımlar, reklam yükleme sorunlarına neden olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Adguard kullanıyorsan olabilir.
    Ya da başka reklam engelleme programi.
    Ya da operatör destekli reklam engelleme servisi. Turkcell platinumlarda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.