Şimdi Ara

Android telefondan iPhone XR'a geçiş yapan kullanıcı sayısı yüksek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jiabeas Junkie

Android kullanan kim gecer ki buna? Adamın okadar parası varsa p20 pro alır cebe parası kalır neden bunu alsın ki ? tasınabilir sarj cihazı ve sarj kablosuyla gezmek hoslarına gidiyosa o ayrı tabi.
    Sene 2019 oldu adamlar 2015 in teknolojisiyle 15 bine telefon satıyo , millette 'oha süper ' diyip alıyo yani.
    Hadi cahil parası olan adamı anladım da siz nasıl bunu haber diye yapıosunuz teknoloji sitesi olarak onu kafam almadı.

Note 8 kullanıyordum,Xs Max'e geçtim.Demek ki geçilebiliyormuş.1 sene sonra para etmeyecek android cihazlarını bir daha kullanmam.P20 pro,Note 9 1-2 seneye esamesi okunmaz bunların.Satış fiyatları da 1 senede yarı yarıya düşer.Güncelleme konusunda da belirsiz ne kadar güncellenir belli değil.2.5 sene önce aldığım iPhone 7 2600tl idi.Şuan 2.5 sene geçmesine rağmen 3600tl.2.5 sene önceki Samsung,Huawei?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Allahin fakirleri daha apple kullanmamislar laf sokuyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paran olmasıyla geri zekalılık arasındaki ince çizgiye dikkatinizi çekerim. Beride kalın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reklam kokan hareketler bunlar ceo açıkladı cihaz satamıyoruz diye 70 milyar dolar piyasa değeri düşmüş.

• Geçen yıl iPhone 8 Plustan mate 10 proya geçtim yıllardır gerizekalılar gibi iPhone kullanmışım yazık verdiğim paralara ve şuan hala telefonu değiştirmedim canavar gibi ne kasma ne donma çok hızlı böyle giderse uzun zaman telefon değiştirmeyi düşünmüyorum .Daha önce her yıl iphone değiştirirken ben ...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Geçen yıl iPhone 8 Plustan mate 10 proya geçtim yıllardır gerizekalılar gibi iPhone kullanmışım yazık verdiğim paralara ve şuan hala telefonu değiştirmedim canavar gibi ne kasma ne donma çok hızlı böyle giderse uzun zaman telefon değiştirmeyi düşünmüyorum .Daha önce her yıl iphone değiştirirken ben ...

Yalnız 8 Plus; Mate 10 prodan daha iyi bir cihazdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.