|
Bildirim
828p ekranla mutluluklar :)
XR alacağıma gider s9 plus+galaxy watch alırım.Üstüne de yaklaşık 1000 liradan fazla para kalıyor. |
Ya düşünsene S6 falan kullanıyorsun 2015 model XR alıyorsun 7.000 lira verip ekranı açıyorsun şok ??
|
![]() |
Buna inanayım mı yoksa ayfon x serisinin satışları çok düşük diye üretim adedini düşüren epil'a mı inanalım !
|
En sağlam IPhone cu olarak ben P20 Pro ya geçmişim siz neden bahsediyorsunuz. Apple 2 den 3 e düşmüş Huawei pazar payını %20 30 bandında arttırmış habere bak. Sanki boğulurken yapılan son çırpınışlar gibi birşey. Hangi salak quick şarjı bırakıp 4 saatte şarj olan telefona geçer ki? Yada hangi salak attan inip eşşeğe biner ki? 50 tane örneğe gerek yok yeter bence.
|
Android ağlama duvarına dönmüş burası her zamanki gibi anroid den ios geçtiğimde arada bu kadar fark olucağını bilseydim daha önce geçerdim
|
Android kullanan kim gecer ki buna? Adamın okadar parası varsa p20 pro alır cebe parası kalır neden bunu alsın ki ? tasınabilir sarj cihazı ve sarj kablosuyla gezmek hoslarına gidiyosa o ayrı tabi.
Sene 2019 oldu adamlar 2015 in teknolojisiyle 15 bine telefon satıyo , millette 'oha süper ' diyip alıyo yani. Hadi cahil parası olan adamı anladım da siz nasıl bunu haber diye yapıosunuz teknoloji sitesi olarak onu kafam almadı. |
Yalan tanıdığım bütün iPhone’cular androide geçiyor...ayıp övüp durmayın şu işleri
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|