Şimdi Ara

Android telefondan iPhone XR'a geçiş yapan kullanıcı sayısı yüksek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke bizde geçiş yapsak ama önce bi devlet vuruyor sonra düşene bir de ben vurayım çok mu diyior ebıl bir de o vuruyor. Ayrıca ekran keşke 1080p olsaydı fakat eleştirilerinize pek katılmıyorum ekranı kötü değil bence, hatta 8 ve 7 ile aynı çözünürlük olmasına rağmen daha iyi duruyor.

• Likit lcd ekran,huawei kırılan bu ekranları ücretsiz degistiriyor.modasi gecmis bir ips lcd ekran inanin bu ekranin yaninda biçilmis kaftan,cozunurlugunu saymiyorum bile,fiyatina gelirsek cokta uygunmus gercekten,6.500 cuk.video film icin alinacaksa super amoled en iyisi,yok nette dolanmak, Whatapp icin alinacaksa,daha ucuzu sorunsuz is gõrürken,buna o kadar parayı neden vereyimki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

828p ekranla mutluluklar :)

XR alacağıma gider s9 plus+galaxy watch alırım.Üstüne de yaklaşık 1000 liradan fazla para kalıyor.
    Apple telefonları alıp 5 sene kullanmalık cihazlar fakat 5 senede 2 amiral gemi alabileceğin paraya 1 iphone alıyorsun. İşte bu yüzden bizim gibi doların 5.3 olduğu ülkelerde iphone satmaz. 3 bin liraya snapdragon 845 li amiral gemi al kullan ama amerika da 1 maaşa alındığı için iphone durum daha farklı :)
  • Android kullanan kim gecer ki buna? Adamın okadar parası varsa p20 pro alır cebe parası kalır neden bunu alsın ki ? tasınabilir sarj cihazı ve sarj kablosuyla gezmek hoslarına gidiyosa o ayrı tabi.
    Sene 2019 oldu adamlar 2015 in teknolojisiyle 15 bine telefon satıyo , millette 'oha süper ' diyip alıyo yani.
    Hadi cahil parası olan adamı anladım da siz nasıl bunu haber diye yapıosunuz teknoloji sitesi olarak onu kafam almadı.

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Aynen iphoneların çözünürlükleri hala şaka gibi. Bir web yazılımcısı olarak bir nevi internet explorer etkisi yaratıyor. En kıytırık eski samsung da bile gayet düzgün, son responsive ayarlarda görünürken, patronun ifonuna neredeyse siteyi harf harf aşağı akacak şekilde ayarlamak gerekiyordu. 200-250px enleri vardı. Şimdide çok gelişmemiş. :D Ben S8'im ile memnunum. Pop3 mailleride samsung anında çözümlerken, iphone sahibi müşterilerim 40 saat uğraşıyordu :D

• Android ağlama duvarına dönmüş burası her zamanki gibi anroid den ios geçtiğimde arada bu kadar fark olucağını bilseydim daha önce geçerdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone'ların genel kullanımı göze hoş ve kolay geliyor ama Google Play'de aldığım bir çok uygulama ve alışkanlıklardan dolayı (kullanımının daha rahat ve özgür olması, dosya yöneticisi vb.) kolay kolay geçemem. Ama iPhone XR'ın "ucuz" iPhone sıfatı işe yarıyor demektir.

• bu analizde perspektif hatası var; iphone xr 10 adet satıp 2'si android'den geçmiş (%20), 8 ise 30 adet satıp 3'ü android'den geçmiş (%10) olabilir. burada bu oran bize doğru bilgiyi sağlamaz, adete bakmak lazım.

veyahut illa orana bakılacaksa toplam android kullananların iphone modellerine geçiş oranına bakılabilir.

velev ki doğru olsun ona göre yorum yapalım.

hangi modelden (fiyat seviyesi olarak hangi android telefondan) geçtikleri de önemli de demek ki android tarafında ekonomik marka-modeller hariç (örn: bizdeki çinliler) belirli bir fiyat seviyesinden fazla para veren kişiler için iphone'a geçişte temel neden ekonomik.

önceki android'iniz çok uygun fiyatlı değilse, biraz ucuzumsu bir iphone çıkınca geçiş ihtimaliniz artıyor.
  • SE nin bu sene (2018) satış patlaması yapması , dünya geneli alım gücünün çöktüğünü gösteriyor.
    2018 Kasım da 7-7plus ve öncesi telefonlar yeni jenerasyondan çok satıyor.
    Bende de 7 var ve en az 2 sene daha kullanacağım. alt ve üstteki 1 cm lik ekstra ekran bana yapamadığım neyi yaptıracak hangi mucizeyi gerçekleştirecek.

İşte tüm mesele bu.

Edit: Viper uyardı, son yıl mavi renk XS e ait diye. Teşekkürler.

iyi de renk kıtlığında mı kaldınız SE ve XS aynı renk.

Zaten genel olarak sonuç da değişmiyor, Apple da dün itiraf etti ve hisseler çakıldı. "Ne oldum değil ne olacağım" demediler.

Bu devran böyle döner zannettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 3 Ocak 2019; 11:9:22 >
  • Yalan tanıdığım bütün iPhone’cular androide geçiyor...ayıp övüp durmayın şu işleri

• oly1786 kullanıcısına yanıt
    2018 deki yesil renk iPhone XS'i gösteriyor.

• En sağlam IPhone cu olarak ben P20 Pro ya geçmişim siz neden bahsediyorsunuz. Apple 2 den 3 e düşmüş Huawei pazar payını %20 30 bandında arttırmış habere bak. Sanki boğulurken yapılan son çırpınışlar gibi birşey. Hangi salak quick şarjı bırakıp 4 saatte şarj olan telefona geçer ki? Yada hangi salak attan inip eşşeğe biner ki? 50 tane örneğe gerek yok yeter bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • viper kullanıcısına yanıt
  • nasıl bir kuyruklu yalandır bu.

iphone de millet inim inim inliyor, s 8 ve üzeri kimse afyonlanmak istemez.

• wallaha kuzey avrupa icin konusursam burda yukseliste olan samsung ve huawei
    zaten ergenler disinda burda kimse birbirinin telefonuna bakmaz
    ben de bunlara benzedim gittim mate 20 lite aldim 1800tl sanirim turkiyede daha pahalidir
    ama burda insanlar paranin degerini iyi bilir
    gider tatilini yapar arabasini alir evini alir
    ama boyle salak salak seylere bosuna para vermez
  • Ekranı Full HD bile olmayan, Note 9'dan pahalı bir telefonu hangi ilerizekalı alır ki ?

• Quattro kullanıcısına yanıt
    Apple elden gidiyeah

• Apple ataricilik oynuyor ama sonunu hazırlıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.