Elimde android bir telefon internete kablolu bağlanan bir laptop var telefona google playden uygulamalar indirmek istiyorum.
Ancak cepten internetim yok laptop internete bağlı olduğundan telefonun wirelessı ile laptopunkini eşleştirerek telefonla nete çıkış yapabilir miyim?
Murat nick li arkadaş sağolsun cevağlamış laptopun wirelessı sadece alıcıdır verici görevi görmez demiş ancak usb kabloyla laptopa bağlanarak yapbilirsin demiş o arkadaş umarım bu konumu okur ve nasıl olacağını da tarif eder.
not: Konum silindiği için yeni konu açmak zorunda kaldım bilenler yardımcı olursa sevinirim
Karmaşık geldiyse şöyle bir açıklamada yapıyım amacım nete bağlı laptopun wirelessını access point yapmaktı işletim sistemim win7
windows 7 için anlatacağım... xp de de yapılabiliyor ancak tam olarak yolunu bilmiyorum.
adım 1 : ağ ve paylaşım merkezine gir
adım 2 : kablosuz ağları yönet
adım 3 : ekle
adım 4 : geçici ağ oluştur
adım 5 : ağ adı ve şifre (isteğe bağlı) gir.
kurulum yapacak bittiğinde gelen ekranda internet bağlantısı paylaşımını aç seçeniğe tıkla.
telefondan kablosuz bağlantıya bağlanabilirsin ben evde bu şekilde kullanabiliyorum....
Hocam çok sağol hemen cevapladığın için bu yolu deneyeceğim. Peki ben nete wireless ile bağlanmış olsam bu yolu kullanamam değil mi sonuçta wireless kullanımda
Hocam denedim ancak benim tel kurduğum ağı görmüyor desire hd kullanıyorum sen ne marka kullanıyorsun telde
teşekkürler sorun çözüldü muratında dediği gibi usb ye taktım seçenkelereden internete geçiş ve ok
sorun tam olarak nasıl çözüldü..yani..usb taktıktan sonra..hangi seçenekler üzerinden ayarlama yapıp telefonla nete bağlandınız..? taktıktan sonra direkt bağlanmadı zira..