Şimdi Ara

android tv box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar en uygun bura olur heralde değilse moderator arkadaşlar taşırsa sevinirim.
    Arkadaşlar benim televizyonum smart değil yani internetsiz. Televizyonumu bilgisayarıma dönüştürmek istiyorum. Fiyatı uygun bir ANDROİD TV BOX tavsiye edermisiniz. hem projeksiyon hem andorid tv olarak kullanılan modeller var mış. ondan olursa daha da iyi olur. wifi özelliği olan daha iyi olur. Bu konuda bilgisi olan varsa tavsiye edebilir mi?

• yok mu tavsyie eden
  • Çok yavas gecislerinin olduğunu duymustum ama bende merak ediyorum takip edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200TL gibi bir fiayata babam aldı tv smart yinede kullanıyor güzel biraz kullandım fruit ninja oynanabiliyor

gitti gidiyordan aldı galiba
    ayrıca
    işletim sistemi sürümü ilk geldiğinde 2.0.2ydi
    sonra bozulunca yenisini verdiler elektirik kaynaklı sorundan
    4.1.2 geldi beğeniyorum
  • S812 işlemcili, 2gb ram'li bir modeli 200-250 tl alası alabilirsiniz. asla üzmez.. 4k destekli. isterseniz link veririm.

• ouldhoul O kullanıcısına yanıt
    hocam link verebilirmisiniz
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-mxiii-g-tv-4k-2gb-ram-8gb-rom-s812-android-5.1-239465615/detay

Ben bu cihazı kullanıyorum. Çok memnunum

• Aliexpress de çok daha kalitelileri ve yarı fiyatına alabilirsiniz...

• link verebilir misiniz bende düşünüyorum da nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum bu konuda bilgim yok.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin50 -- 8 Aralık 2015; 16:43:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin50

link verebilir misiniz bende düşünüyorum da nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum bu konuda bilgim yok.teşekkürler

Kardeşim ben gittigiidiyordan aldım. MİRACAST satın aldım. Aldığım ürünü ilk başta çalıştıramadım sonra satın oldığım dükkana gönderdim. tes edildi ve şimdi hatasız çalışıyor. çok güzel bir şey android telefonu aynen televizyona aktarıyorsunuz. hatta internet wifi den bağlanıp internetti videoları bile tv de gösteriyorsunuz. yani kısaca smart tvlerden özellikli oldu. ben 1000 tl vestel (smart özelliği olmayan) almıştım. 2500 tl verip tv alanlarınkinden daha özellikli şimdi. Bence Android TV box a bile gerek kalmadı.
    Ha illede alacam diyorsan 2GB RAMLI OLANI VE performansı yüksek olanlardan yani flash şeklinde olanlar iyi performans vermiyormuş, kutu şeklinde olanlar daha iyi burada tabii ram önemli disk kapasitesi önemli, girişleri gönemli ayrıca bunların bazılarında MİRACAST özelliği olan hatta ip tv leri destekleyenler var. tüm dünya kanallarını izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebilsebil -- 14 Temmuz 2016; 10:37:11 >

• sebilsebil S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.