Homatics box r 4k plus+tuner araştırabilirsiniz |
Android Tv Box için tavsiye. (1362. sayfa)
-
-
Bir süredir medya oynatıcı bakıyorum ve bunun normal 4k plus versiyonuna bakarken dune versiyonuna yeni denk geldim. Gerçekten müthiş Apple hikaye,sanki iki cihaz almak gibi. Yalnız kafama takılan şey şu S905x5 çipli cihazlar sanırım 2,3 aya çıkacak. O zaman bunun yine Dune versiyonunun yenisi çıkar mı ???
Saygılar
-
Aynı soruyu size de sormak istiyorum.
Bir süredir medya oynatıcı bakıyorum ve Homatics box r 4k plus versiyonuna bakarken dune versiyonuna yeni denk geldim. (https://www.hepsiburada.com/homatics-box-r-4k-plus-lisansli-android-tv-box-dune-4gb-ram32gb-depolama-p-HBCV00006W0ILQ?ftid=k2glq57nayyxez56&magaza=Techstorm&url_src=and-product-detail )
Gerçekten müthiş Apple bence hikaye,sanki iki cihaz almak gibi. Yalnız kafama takılan şey şu S905x5 çipli cihazlar sanırım 2,3 aya çıkacak. O zaman bunun yine Dune versiyonunun yenisi çıkar mı ??? Beklemek daha iyi olur mu ?
Saygılar
-
Hocam Merhabalar
Bunun yerine km 2 plus deluxe önerebilirim. Homatics alacaksanız da dune versiyonu almayın. Doğru düzgün desteği yok. -
Hocam Merhabalar
Bekleme konusunda ise tv box konusunda yapacağınız işe bağlı yani en nihayetinde netflix veya herhangi bir platform dan bir şey açıp izleyeceksiniz bunun için şuan ki işlemciler de yeterli bence.
Yeni cihazlar gelince yurt dışı yasağı dolayısıyla 6.5 7 bin(iyimser tahmin) bandında olacaktır en az bunu da düşünmek lazım. -
Bulabildin mi bir seyler? Ben de yurtdisindayim, ariyorum bir tane. Tavsiyen var mi?
-
Teşekkürler
Saygılar
-
next 4k amazonda 1399 a düştü dreamstar en ucuz 1880 lira ne dersiniz nagisi alınır fiyat farkına göre
-
dreamstar dahi
-
amazon.tr’de bir miktar amazon bakiyem vardı next start 4k sipariş verdim bütçem o kadardı inşallah memnun kalırım -
bende verdim valla. incelemelere baktım nerdeyse herşeyleri aynı. dream in hafızası 32 next 16. dream de usb daha çok next bi tane. next android 11 dream 12 yi de alıyor. 480 lira farka değmez dedim. en kötü amazon güvencesiyle memnun kalmazsak iade ederiz. öbür türlü iadeyle de uğraşılmaz başka sitelerde
-
49” samsung smart tv var ama yavaşladı artık ondan aldım hocam aşırı bir beklentim yok film uygulamaları vs kullanırım umarım sorunsuz olur -
Merhabalar. Ben Linux yüklü yada rootlanabilen Android bir box arıyorum. Adguard Home ve bir kaç linux tabanlı uygulama çalıştıracağım. 4k 60p oynatabilmesi ve USB 3.0 harici disk desteği olması harika olur. Tavsiyeleri bekliyorum.
Rootlanabiliyor mu bilmiyorum ama şu dikkatimi çekti özellikleri açısından:
www.hepsiburada.comTechstorm X96 Mpu Amlogic S905X4 Işlemcili 4gb Ram 32GB Rom Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/techstorm-x96-mpu-amlogic-s905x4-islemcili-4gb-ram-32gb-rom-8k-android-media-player-p-HBCV00003B95IW -
bende de 50 philips android var ama benim de aşırı yavaşladı sinir bozuyor. hızlansın yeter benim için
-
Mecool km 2 plus deluxe hepsiburada üzerinden 3 ay vade farksız taksit ile 4499 a geliyor. Tv box bakanlara öneririm. Güzel cihaz. -
Merhabalar. Eski mi stick cihazım (1.nesil)modem uzak olduğu için ip tv izlerken kopmalar yaşatıyor. Bende fiyat uygun olduğu için az once buradan görüp next start aldım.sepetteki diğer ürünlerle 2 bin tl yi gectiği için 200 tl bonus verdi ve cok uyguna geldi. Kullanım amacım monitöre bağlayıp sadece ip tv izliyorum. Pc kasasıda yakın olduğu için lan kablo coklayıcı ıle lan girişini kullanarak internet cekme problemi aşacağımı düşünüyorum. Size sorum bu fıyat bandında sadece ıp tv için daha performanslı ürün varmı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. -
Next'in kötü tarafı güncelleme vermiyor..bir ses sorununu aylarca çözemediler.. Nova çok iyi ama -
mi stick ten sonra nova aldım wifi çekimi bayaa iyi. -
Şimdilik memnunum. Apk ları Tv'de bıraktım. Buna da diğerlerini kurdum bayağı hızlı şimdilik. Ses sorunu nasıldı sizdeki -
Hemen geldi mi ürün😄 bizdeki mesela ses kendi kendine azalıyordu film açınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 3 Kasım 2024; 17:25:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X