Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
27.500
Cevap
546
Favori
1.786.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Km2 Plus mı?

Dreamstar Nova mı?

Hangisini tavsiye edersiniz, fiyat olarak birbirine çok yakın.

İkisi arasında kaldım.

• mhrdst kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Dreamstar nova tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, büyük bir olasılıkla bende onu alacam.

• Merhaba arkadaşlar. Bu cihazlardan almak istiyorum. Hiç anlamıyorum ama. İstediğim şey 2012 model samsung akıllı tv üzerinden inat tv kurup maçları izlemek. Cihazı almaktaki birincil amacım bu. Fp olarak hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son dayanamadım nvidia shield 2019 aldım ikinci el.

• Di Zetemeno kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Km 2 plus deluxe

Homatics box r 4k plus

Fiyat performans olarak ise dreamstar nova.

• Agaalarrr burası benim kafamı yaktı 😅 o yüzden kısaca size sorayım. Yıllsrdır redline g50 kullanıyordum artk sabahları kafadına göre açılmaya başladı. Yeirne Android box alayım dedim. Bi ton seçenek var. Bana lazm olan sadece uydu bağlantısı olması ve revanced apk yukleyebilecegm android olması. 2 bine kadar limitim var. 2. El ya da sıfır tavsiye alırımm

• 7r7 kullanıcısına yanıt
    Forumdaki her sayfada yazdığı üzere Nova.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Android Tv Box için tavsiye.

Dostum ben bunu aldım gayet memnunum tavsiye ederim en iyilerden biri

Next Start 4k

Dreamstar Nova

• Bu sefer kararımı verdim, kesinlikle bunu alacam diyorum.

Satın alma sitesine gidip, son bir defa yorumlara bakıyorum, olumsuz yorumlara bakınca almaktan tekrar vazgeçiyorum.

Bu döngü sürekli böyle tekrar ediyor. Sizlerin de başına geliyor mu, ben tek mi böyleyim :(

Bu arada almayı düşündüğüm ürün, dreamstar nova.

Olumsuz bir kaç yorumu görünce kaç sefer tam alacakken her seferinde erteliyorum.

• mhrdst kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Fiyat sıkıntısı yoksa km 2 plus deluxe de bakabilirsiniz.

• bunda da direkt uydu girişi yok, ayriyetten illa aparat mı almamız lazım? ya da apk ile falan uydu gibi internete baglayıp kullanabilir miyiz? geçen gün 1600 dü şimdi 1900 e fırlamış :)

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Hocam Km2 Plus Deluxe neden çok pahalı? Hem de sadece 32 GB sadece. 4500₺'den aşağı görünmüyor. Olayı nedir bu fiyatı hak etmesi için?

Eskiden Beelink GT King Pro falan vardı böyle pahalı ama şu an piyasada bulunmuyor sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ekim 2024; 2:47:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Öncelikle Türkiye de her üründe olduğu gibi biraz fiyatlar şişirme çünkü tv box sektörü iyice moda oldu.

Bunun dışında bunda s905x4 -J var bu x5 li yeni versiyon gelene kadar en yeni işlemci versiyonu

Biraz daha hızlı emmc depolaması var. Yani şuan için satılan en performanslı cihazlardan biri.

Tüm bunlara ek olarak bunlarda l1 lisansı var ve Platformları yasal olarak en yüksek çözünürlük te izleyebilirsiniz belirttiğiniz cihaz lisanslı değil.

Piyasada ne bulunuyor ki? Bireysel alışveriş yırtışından yasaklandı, iyi cihazlar var ama alınamıyor, fasoncu yerli firmalar ne getirirse o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde nordmende televiyon var. Bir hata yaptık aldık ama gördüğüm kadarıyla Philips ve samsunga göre paneli kötü. Sizce para biriktirip weboslu bir LG ya da samsung mu alsam yoksa hep derler ya TV box alınca TV daha iyi gösteriyor, bu doğrultuda gidip bir TV box mı alsam film izlemeyi seviyoruz televizyonda uyguna gitmek benim için hata oldu fikri olan yardımcı olsun lütfen.

döviz kuru, aşırı vergiler, yurt dışı alışverişte kocaman vergi engelleri derken, sonuç normal. satıcıların yedi neslin ecdad dökümünü, savsılıktan temiz kağıdı vs. istememelerine şaşırmak lazım. sadece çok parası olanın, insan gibi yaşamasını isteyenler yönetiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar merhaba iyi forumlar. TitanOS işletim sistemli Philips tv de kullanmak üzere 4/4 bir Box arıyorum. Dolby desteği anten desteği 4k vb vb olsun görüntüyü stream ederken de sıkıntı çıkarmayacak bir işlemcisi olsun. son sayfalarda anladığım kadarıyla Dreamstar Nova çok öneriliyor. Bu Tv 144 Hz tam özellikli bir tv herhangi bir kayıp yaşar mıyım bu box ile? Piyasada en tutulan nedir?

• 
Sayfa: önceki 13591360136113621363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.