Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.507
Cevap
547
Favori
1.787.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu fiyata en iyisi dreamstar nova mıdır? Youtube ve tarayıcıdan film izlenecek sadece.

• Mecool KM2 Plus  derdim ama oda 2500 olmuş ben 1300 almıştım şuan için dreamstar nova kullanlar memnun diye biliyorum alternatifte next alabilirsiniz yakın galiba cihazlar birbirlerine

• Dreamstar nova mı wzone botech mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben aylar önce çocukların odasına NEXT almıştım.

çatır çatır çalışıyor canavar gibi

• Dreamstar nova aldım memnunum ama bazen ses gelmiyor. Kanal değiştirip döndüğümde geliyor. Benimki mi sorunlu yoksa genel bir problem mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Uydu yayını için diyorsanız evet öyle bir sorun var. Whatsapp hattından yazdım dreamstar’a. Bu şekilde iletilen sorun yok, cihazınızda olabilir. Yollayın inceleyelim falan gibi manasız yanıtlar verdiler. Yazıkımsal olduğu o kadar bariz ki halbuki kanal değiştirince düzeldiği için. 531 508 3400’dan siz de iletin sorununuzu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt

siz gönderdiniz mi cihazı sorun çözüldü mü?

Niye göndereyim, yazdığım gibi sorun yazılımsal. Her an kendini tekrarlamadığı için yokmuş varsaymaya çalışıyorlar. Herkes bilinçli davranıp sorunu iletirse belki adam gibi incelerler.

• Konuyu uzun zamandır takip ediyorum. Yıllardır hep aynı modeller öneriliyor. Yeni modeller de çıkıyor ama onların önerilmeme sebebi sanırım donanım tarafında bir gelişme olmaması öyle değil mi?

Mi tv stick ile idare ediyorum. Arada mutsuz ediyor, yeni cihaz almaya kalktığımda hep aynı donanımları görüyorum.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar . nova tamam , tam alacaktım

Android Tv Box için tavsiye.www.hepsiburada.com
    Dreamstar I4 TV Box 4gb Ram 32 GB Hafıza Android 12 Fiyatı
    https://app.hb.biz/VU15yKZhW9Cr

4 gb ramlı olan bu versiyonunu da gördüm ve 300 tl gibi bir fiyat farkı var. Ne dersiniz. Tv 4 k yı desteklemiyor babamlarda. 4k yerine 4 gb ramlı versiyonu mu alsak ? teknik olarak detaylarından anlamıyorum .

nova 1950 tl an itibari ile hb de.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Bu ürün lisanslı değil yani netflix Disney gibi uygulamalar sd olarak çalışır.

Standart kullanıcılar için önermiyorum.

tamamdır hocam 2500 tl ye kadar başka bir öneriniz olur mu ?

km2 plus ile x4 y4 işlemci farkı var sanırım . bir de km 2 plus depolama alanı daha düşük, işlemci farkı depolama alanından feragat etmeye değer mi ?

Hızlı geri dönüş için teşekkür ederim.

Hocam Merhabalar

Fiyat performans olarak nova iş görür.

Teşekkür ederim . İyi akşamlar hocam

Rica ederim hocam. Şimdiden hayırlı olsun keyifli seyirler.

Ben Dreamstar Nova cihazımı ses sorunu yüzünden geri iade ettim. Net'ten herangi bir video izlediğinde ses üç beş dakika aralıklarla saniyelik gidip geliyordu.

İnternet hızım iyi ve bu zamana kadar kullandığım cihazlarda hiç bu tip sorunla karşılaşmamıştım.

Bu cihazı çok övmüştüm ama tek sorun bendedir diye yazıp, insanları yanlış yönlendirmek istemedim.

Sonrasında Hepsi Burada'dan Next Stars 4K ( 1578 TL) 1 Yıl D Smart Go hediye ve full donanım kumanda olsun diye yanına ek, AirTV ( 363 TL) bluetooht kumanda aldım. 4-5 gündür kullanıyorum ve herangi bir sorun ile karşılaşmadım. Google TV arayüzü çok hoşuma gitti. Kuponlarla birlilte iki cihaz 1941 lira' ya geldi.

Şuan Amazon'da Next Stars 4k D Smart Go 1599 TL ilk alışverişte 100 TL indirim ile 1499 TL'ye geliyor. Hepsi Burada'dan da ilk alışverişe özel AirTV kumandayı 363 yerine 263 TL'ye getirebilirseniz 1763 TL' ye gelir iki cihaz.

F/P Orta segment, Full lisans yeni cihaz almayı düşünenlere tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibozuq -- 15 Ekim 2024; 0:15:39 >

km2 plus kullanıyorum çok memnunum 16gb depolama alana takılmayın 8gb mi box almaktan iyidir

• delibozuq kullanıcısına yanıt
    Nova da ses sorunu yaşayan ilk sizi gördüm aksine NextStar da var ses sorunu,film izlerken ses azalıyor bir bug var yazılımda,lakin next güncelleme desteği tarafında çok kötü..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Hocam nova geçtim sipariş . Gelsin bi bakalım , beğenmezsek bu sefer de km2 plus alırız . Netflix YouTube için zaten sadece ,aman aman birşey yapılmayacak .

1 tane daha ihtiyaç ama arayış devam ediyor Nokia 8010 sarı sitelerde 5 bin civarı satılıyor belki onlardan alırım bi tane de . Amazon’a falan gelse keşke tekrar bi ara 3300 tl den satılmış temmuz sonunda .

Nokia 8010 3300 görmüştüm almadım %30 vergi sınırı var zor gelir

• 
Sayfa: önceki 13571358135913601361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.