Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.302
Cevap
543
Favori
1.768.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13561357135813591360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon fire stick modellerinden alıp karmaşadan kurtulmak en iyisi. Macera aramadan bir max alıp keyfinize bakın derim ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beta_laktam kullanıcısına yanıt
    Stick tipinde olan hiç bir şeyi almayın derim ben. Isınıyorlar, performans düşük ya da bir süre sonra düşük kalıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uydu alıcım var . Tv eski model Sony ama usb girişi var. Sadece iptv için kasmayacak bir stick veya box öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ilk android tv mi aldım onvo marka android 11 yüklü. Sorum şu ki ben pc mi tv ye kablosuz bağlamak istiyorum daha önceki samsungda windows+k tuşu ile direk bağlanabiliyordum bunda ürünü görmüyor (aynı wireless ağında cihazlar, başka pc ile de denedim) Ek program vs. mi gerekiyor yardımcı olur musunuz?

• Arkadaşlar merhaba. TV stick ve box arasında kalmıştım fakat Box'ın daha performanslı çalıştığını öğrendiğim için model araştırmasına girdim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Ve gerçekten bilen birinin yardımına ihtiyacım var. Youtube ve diğer lisanslı şeyleri izleyeceğim. Birde I*TV, inat vs. şeyler de kullanmak istiyorum. APK vs. indirebilirim ilerleyen süreçlerde. Performans, fiyat vb. kriterleri de değerlendirerek bana mantıklı cihaz önerebilir misiniz? Ya da alt taraftaki cihazlardan alabileceğim en iyisi hangisi? Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçem 2.000 TL

Mi Box 2. nesil 4K.

Dreamstar Nova 32 GB 4K.

Next start 4K.

Kickpi KP1 lisanslı 4K.

• carterv1 C kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Dreamstar nova tercih edin.

• carterv1 C kullanıcısına yanıt

dahili hafızası 8gb tercih etmeyin, 16gb veya 32gb tercih edin

mi sitck kullanıyorum. adb tv ile netflix,prime gibi kullanmadığım apk'leri silmeme rağmen yine de hafıza yetmiyor

youtube'ta SİNETECH kanalı var bu kanal android tv apk'leri konusunda bence en iyi kanal. güncel olarak bütün apk'leri tanıtıyor (canlı tv, film dizi apk'leri)

o kanalı izlemeni öneririm. kendi drive sayfası var. bilmediğin sayfalardan apk yüklemek zorunda kalmıyorsun.birçok sayfada virüs var

sadece inat değil REC tv.Deep pro tv..vs birçok apk'yi bu kanal sayesinde yükledim

kanal her zaman güncel en kötü haftada bir gün video çekiyor. apk geliştiren kişisel bu arkadaşa mail atıyor

tabii bazı apk'ler reklamlı veya bir süre sonra patlıyor. beleş apk'lerin böyle dezavantajları var

ama İNAT,REC TV gibi çok bilinen asla patlamayan apk'ler de var

film izleme apk'si olarak Stremio, Cloudstream yine aynı şekilde

adb tv ile android tv'de silmenin mümkün olmayan netflix,prime gibi apk'leri bile silebiliyorsun android tv'de yer açılıyor

kanal da bu apk'leri nasıl kullanmanız gerektiğini akıcı ve basit bir dille ayrıca uygulamalı olarak anlatıyor

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

App boyutlarından haberin var mı? Neye yetmiyormuş? Bende Sony tv var, baktım 6 gb depolama varmış, 15 civarı app kurulu, işletim sistemi dahil 2gb kullanıyor, 4gb boş. Artık app'lerin yüzde 99'u tarayıcı tabanlı, çok büyük olmalarına gerek yok.

Ancak uyduruk bir app olur, sistemde gereksiz cacheler üretirse o zaman yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 4 Ekim 2024; 16:59:12 >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt

apk yükledikçe depolama alanı yer kalmıyor sistem verimli çalışmaz depolama alan yer açın uyarısı verir

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

Kurduğun appler, uyduruk kaçak yayın seyrettiren ne olduğu belirsiz app'ler onları baz alma, kim bilir sisteme neler yüklüyorlar,

normal bilinen appler yüklenirse, standart kullanıcılara 4gblık cihazlar bile fazla fazla yeter, yarısı da boş kalır.

Aşırı Netflix, Youtube seyredilen bir tv'de Netflix 126mb, Youtube 71mb, tv+ 66mb, Prime video 140mb yer kaplıyor hesapla kaç app yüklenir.

Yaratacağım apk ile 1000 gb alan kullanırım, 1 satırlık koda bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 4 Ekim 2024; 17:23:17 >

Apk boyutlatımdan haberim var

Say bakalım 15 apk'yi

Biz de senden birşeyler öğrenmiş olalım

Oturup tek tek sayacağım, söyledim işte standart appler, netflixler, prime, tv+ blutv, youtube, disney, kodi vs.

Youtube hariç hepsini sildim hem de ADB tv ile kökten sildim devre dışı bırakma değil hiçbirine üyeliğim yok. Filmleri,dizileri,maçları beleşe izliyorum. Sadece internete para ödüyorum

• Kodi,Stremio,TiviMate, Tabii kur bakalım yetiyormuş? Hem ne demiş atalarımız fazla mal göz çıkarmaz.

Bravo sana, bu saydıklarıma ve daha saymadığım çok fazla app'ye üyeliğim var, sadece futbol yok, futbolu üzerine bana para verseler seyretmem zaten.

Hepsi benim için çekirdek parası olduğu için ben de beleşe izliyorum sayılır.

Zaman=nakit , çöp, donan sürekli bozulan şeylerin peşinden koşacak zamanım yok, 10 yaşlarında olsaydım belki.

He he hepsi çekirdek parası

Aferin sana sende Exxen üyeliği de vardır

bak o da vardı, Gibi dışında seyredilecek şey olmadığı için iptal ettim, Acuna da uyuz oluyorum para kazanmasın kıl herif haha

Tüm üyelikler kaç saatlik çalışma ücreti ona göre hesaplıyorum, benim için tek 1 tane çekirdek parası, 1 avuç bile değil, herkes de böyle olacak demek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 4 Ekim 2024; 18:43:24 >
  • dostlar dreamstar nova da indirilenler klasöründekileri silme seçeneği yok nasıl siliyorsunuz🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Tivibu üzerinden canlı yayın TV izleyeceğim, IPTV uygulaması kurabileceğim, güncel, hızlı (mümkünse kanal geçişleri de hızlı) olan, arayüzü kullanışlı bir TV BOX istiyorum, tavsiyeniz varsa çooook makbule geçer. Sevgiler

Edit: Cevap gelmedi ama ben Dreamstar Nova aldım 1842 liraya. Gelip kurduğumda editlerim yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totalizerU -- 7 Ekim 2024; 21:30:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ücretsiz Android İp TV player uygulaması ne tavsiye edersiniz reklam VS cıkartmayan

• 
Sayfa: önceki 13561357135813591360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.