|
Android Tv Box için tavsiye. (1366. sayfa)
-
-
Hocam Merhabalar
Haklısınız. Bu durum da 4 e çıkarsanız km 2 plus deluxe var onun dışında mi box s4k 2.nesil önermiyorum 8 GB hafıza yetmiyor. -
Amazon Prime ile Next Start 4K aldım. 1399₺. Stremio + debrid ile film dizi izledim gerçi 2 gün serverlar kapalıydı ama açıldı şu an sorunsuz. Bir kaç uygulama daha yükledim Youtube vb de gayet canlı geldi bana görüntüler. Fiyat performans diyebilirim bu fiyata lisanslı android bir cihaz arayüzü de akıcı. Daha iyi seçenekler elbette var ama ona göre de fiyatı var ortalama bir kullanıcıya yeter de artar.
-
bu modelde çok iade olduğunu okudum ben de aldım sıfır olduğunu nereden anlarız -
Tüm parçalar ambalajlı ve mühürlüydü. Çizik vb yoktu cihazda -
hayırlı olsun ben de aldım da şehir dışındayım daha bakma şansım olmadı -
Sağolun size de hayırlı olsun -
Benim next 4k 1 haftada bozuldu, saçma sapan bir cihaz -
Merhaba arkadaşlar
Next 4k tv box geldi amazondan aldım d smart go etiketi yoktu altındaki barkod kısmıda boştu
Benim tv 58puk6809 aşağıda kullanım kılavuzu ekran görüntüsü var
Netfilix film isim etiketlerinde hd 5.1 vs yazıyor bunun uhd yazması lazım değil mi tv demi sıkıntı var hdmı 2.0 olmadığı için hdmı dan 4k desteği yok denmiş ilk aldığım zamanlarda önemsememiştim fakat harici cihazlarda da mı 4k içerik izleyemeyexeğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 16 Kasım 2024; 19:38:15 >
-
5.1 ses ile alakalıdır. görüntü ile değil. tv 4 k ise , 4 k desteği vardır. hdmi kablo yetersiz ise kablo değişiikliği yapılamalıdır. tv 4k değil ise, box 4k olsa da, tv 4k göstermes. destek verdiği en üst görüntüyü verir. misal 1080p gibi. -
Tv 4k diyorum ki filmin ismin orda yazan ibare netfilix de hd ve uhd yada 4k olarak değişiyor mu yani ben next tv box dan netfilixin çözünürlük bilgisini nasıl teyit edebilirim bunu merak ediyorum
-
TV 4K ise o zaman netflixde UHD yazması lazım tabi.HD yazıyorsa demekki Next TV boxun Netflixde desteği HD 720-1080P aralığında 4K desteği yok demektir.Birde Sizin Netflix üyeliğiniz 4K mı? -
Evet üyelik en üst plan kontrol ettim 299 tl
TV den şüpheleniyorum muhtemelen hdmı çıkışları 4 k desteği yok onunda resmini attım fakat bir sıkıntı var çözemedim
-
Merhaba, amazon indiriminde mi box s 4k gen2 aldım.
Alırken next,dreamstar nova gibi seçenekler arasında iyi olduğunu düşünüyordum.
Fakat ilerleyen zamanlarda 8gb hafızası yetersiz gelir mi buna usb üzerinden depolama alanı artırıldığında sorun olur mu bilemedim.
Mecool km2 plus benim aldığım modele muadil bir ürün diye düşünüyorum. İlave olarak ethernet portu olması ve depolama alanının 16gb oluşu sebebiyle iade edip bu ürünü tercih etmek daha mı iyi olur yardımlarınızı rica ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 17 Kasım 2024; 11:8:37 > -
netflix kullanmıyorum . ama yazılanlardan hatırladığım kadarı ile bu bilgileri görmek mümkündü. nf abonesi bir arkadaş yerdımcı olabilir. -
tv marka ve modeli nedir? tv 4k, box 4k ise, internet hızınız nedir? kullandığınız hdmi kabol hangi sürümdür? -
Kesinlikle mantıklı olur. -
Tv zaten 4k eklediğiniz resme göre..lakin netflix ayarlarda uhd seçiliyse sıkıntı yok,çünkü Netflix'de her film 4k değil ki..yani avatar,venom ,yüzüklerini efendisi tarzı filmleri açtığınızda gözükür uhd. -
android cihazın çıkış ayarları da 4k yapılmış mı acaba? -
Arkadaşlar tekrar merhaba
İnternet 71 mgbt çıkıyor netfilix uygulama içinden test yaptığımda 100 mgbt fiber kullanıyorum.
Netfilix planı en yüksekte uhd
Kablo next 4k içinden çıkan hdmı kablo mantık olarak destek vermesi lazım.
Ayrıca info tuşu bu gün çalışmaya başladı film 1080 oluyor.
Next Box içi ayarlarından 4k 30 fps seçsemde netfilix yine hd oluyor. Hiç uhd ibareli içerik karşıma çıkmadı
Benim şüphem kesinlikle tv de hdmı çıkışları söylendiği gibi 4k değil yada 4 hdmı girişinden 3 ve 4 numara 4k desteği olmayabilir. İhtimalle 1 ve 2 ye ulaşmam için tv yi indirmem lazım duvardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 17 Kasım 2024; 12:7:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X