Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.396
Cevap
546
Favori
1.775.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13651366136713681369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8gb hafıza yetersiz gelirse marketten ADB TV yükleyip gereksiz kullanmadığınız uygulamaları kaldırıp alan açabilirsiniz

Mi stick 4k kullanıyorum öyle yaptım. biraz alan açıldı

ADB TV silinemeyen uygulamaları silebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 17 Kasım 2024; 12:18:23 >
  • black_67 kullanıcısına yanıt

"HDMI 1.4: Hâlâ Piyasada

HDMI 1.4, 10.2 Gbps veri aktarım hızına sahiptir ve sıkıştırılmış 4K30 ile sınırlı olsa da 4K videoyu destekleyen ilk standarttır. Artık bu özelliğe sahip neredeyse hiçbir yeni donanım piyasaya sürülmüyor, eğer bir PlayStation 4 veya Xbox One kullanıyorsanız görme şansınız yüksek.

Bu standart için en yüksek video özellikleri 1080p60fps ve 4K30fps’dir. Hatta çoğu HDMI 1.4 standardına sahip cihazlar bu çözünürlüklerden sadece birini kullanır. Bazı HDMI 1.4 standardına sahip cihazların 1080p120fps’e kadar desteklediği de görülmüştür."

technopat
    HDMI 2.1 vs 2.0 vs 1.4: Aralarındaki Farklar Neler?
    https://www.technopat.net/2023/07/20/hdmi-2-1-vs-2-0-vs-1-4-aralarindaki-farklar-neler/

tv den kaynaklanıyor olabilir sanırım.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Zaten cihazı 4k bir tv'ye bağladığında otomatik ayarlar çözünürlüğü
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Resimler paylaştım hocam olmadı maalesef

Hocam uhd film diye yaz netflix arama paneline

Tv modeline baktım..4k gözüküyor,netflix profil ayarlarında 4k seçiliyse göstermesi lazım..ama tv'nin arkasındaki hd çıkışları bile 1080p-4k diye ayırdılarsa onu bilemem.. normalde öyle bişey olmamalı ama yaparlarsa da şaşırmam..

Onuda yaptım hocam 4k olarak şömine videosuda hd oluyor.

TV ayarlarında giriş cihazları var tv bilgisayar oyun diye hiçbir fark olmadı.

Kablo değiştirip tv yi indirip hdmı1 e takıcam bakalım ilginç bir durum tv çakma 4k çıktı 😃

• Kullandığın TV start değilmi?Smart TV ise kendi uygulaması vardır Netflixin ondan deneyebilirsiniz.Boxu al git başka bir 4k TV si olan tanıdığına orda kontrol et.
  • Ben de kaliteli bir cihaz arayışı içindeyim.

Lisanslı, en az 4/32 GB ve güncel android sürümü ile araştırdığımda Homatics çıkıyor;

www.hepsiburada.com
    Homatics Box R 4K Plus Lisanslı Android TV Box Rose Gold Fiyatı
    https://app.hb.biz/D1yeFbJGWw5f

Fiyatı yüksek ama sorunsuz ise değer diye düşünüyorum. Başka ürünlere de açığım tabii ki. Sizlerin görüşünü alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 17 Kasım 2024; 16:20:18 >

Bende idefix denen siteden next 4k tv box aldım ama bana da stıck olanı göndermişler sonra biraz araştırdım herkese böyle yapmışlar bu siteden uzak dursun herkes ,bu nasıl ticaret ahlakı anlamış değilim alternatif dreamstar 4k nova tı bende düşünüyorum 1600 tl yazmışsınız hangi sitede var o fiyata en düşük pttavm de buldum ben 1943 tl diyor orda da

• ekahraman1 E kullanıcısına yanıt

Eptt avm deydi.

Buraya yazar yazmaz stok bitti ya yazım üzerine alındı yada ben baktıktan sonra satıcı farketti düşük fiyatı bilmiyorum

Şuan 1858 tl ye var en düşük, next için şikayetvara yazmıştım bugün aradılar, değişim hizmetimiz tok dediler,bende ben rengini beğenmedim onun için değiştirin demiyorum desi , aldığım ürünü gönderin diyorum dedim. İnceleme için iletiyorum ilgili departmanı dediler ama ben sanmıyorum tv box göndereceklerini. İadem yapılınca nova almayı düşünüyorum. Farkı next te hafıza 16, nova da 32, next te usb 1 tane 2.0, novada 3 tane ikisi 2.0 biri tyce c, next te tuner aparatı tokken novada tuner alıp tyce ile bağlayıp uydu kanallarını da izleyebiliyorsunuz. Next te 60 fps görüntü, novada 30 fps , nextte 1 yıl dsmart üyeliği ücretsiz ama şuan kaldırıldığı söyleniyor, nova da 2 tış Freeman ıp tv üyeliği var deniliyor. İşlemci ve Ram ikisi de aynı, nette dolby vision hdr 10 ve her 10+ var, nova da dolby vision yok var denilse de, next kumandaya sayısal tuşlar yok, nova da var, next te sanırım kumanda için kızılötesi alıcı yok Bluetooth alıcı var nova da hem kızılötesi hem Bluetooth alıcı var next te eteenet ve optik girişi var, novada bunlara ilave av girişi de mevcut yani bu farklar 360 tl fazla vermeye değer gibi.

Kesinlikle değer

Benim tv zaten 10 yıllık ne kadar daha gider bilmiyorum led lerde maç izlerken farkettim renk dalgalanması var yani led sıra sıra kararma yapıyor yakın zamanda bozulursa tv box ihtiyacım kalmaz diye düşündüm.

Hafıza olarak fazlasına ihtiyacım yok. 9 gb boş alan var oyun kurmam vs.

Ama tv tuner büyük kolaylık tv lerin hantal kanal geçişinden daha iyidir diye düşünüyorum.

Kendi kullanım amacınız göre karar verin ihtiyacınız var mı yok mu yoksa next işinizi görür mü görmez mi

Next almayı düşünüyordum Dreamstar Nova daha iyiymiş

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Bende iki cihaz arasında kaldım gerçekten ne alacağıma karar veremedim bir türlü 🙃
    Fakat next 60 fps nova 30 fps,birde next şuan amazonda 9 taksit fırsatı var 😄
  • FunnFrell F kullanıcısına yanıt

Next sadece fps konusunda üstün Nova'dan

Dreamstarin genel olarak cihazları nasil acaba i4 modeli falanda var
    Üstün falan değil,Nova da 4k 60 fps destekliyor,yahu nexti ne abartılar böyle
    İki cihaz arasında bi fark göremedim ben kumanda dışında 😄
  • 
Sayfa: önceki 13651366136713681369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.