Sadece netflix vs kullanılacak başka hiçbir işimiz yok eski philips plazmaya takacağız sorun çıkarmayacak ne olabilir stick tarzı olanlar kullanışlı ama baya şikayet var stick mi box mu model hangisini tavsiye edersiniz |
Android Tv Box için tavsiye. (1369. sayfa)
-
-
Hocam Merhabalar
En uygun dreamstar nova veya next start 4k öneririm. Stick almayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Next 4k. Fazlasıyla işinizi görür. Dreamstar fazla pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, elimde çok az kullanılıp boşa çıkan Nokia 8010 Android TV Box mevcut.
Kutusu, kablosu ve ışıklı kumandası ile Bursa içi elden diğer yerlere önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderim sağlarım.
İlgilenenler özel mesajdan ulaşsınlar lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realjackal -- 2 Aralık 2024; 10:5:1 > -
next start 4k cihazımı kurdum tv ile kumanda eşleşti ama sadece kanal değişimi ve üstündeki tv’ye geçiş tuşunu ayarlayamadım nasıl yapabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
next playbox aldım 1 yıldır kullanıyorum , 58 inch vestel 4k TV de uhd filmler pembe ve kahverengi oluyor bu sorun sadede Disney plus ta oluyor , , başka ürün alacağım ama korkuyorum sorun acaba tv de mi,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 29 Kasım 2024; 17:0:35 >
eyw hocam arkadaşa alacaktık dedim ama beyaz istemiyorum diye gitti stick aldı hd olandan
-
Merhaba, mecool km2 plus deluxe kasım indirimleri, kupon puan vs 3400 e geldi,
İlk sorum homatics box r 4k plus daha mı mantıklı olurdu, o da 4k civarına gold rengi geliyordu
Güncelleme noktasında mecool da sorun yaşanır mı
Son olarak nova 4k çok önerilmiş, esasinda oyun oynama vs gibi bir düşüncem yok film ve dizi izlemek içini bazen de tarayıcıyı rahat kullanmak için aldim, samsung tizen yavaş ve yorucu oluyor, sesli komut desteği yok vs
talebim uzun sure kasma donma yasamama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain1905 -- 30 Kasım 2024; 0:59:48 >
Hocam Merhabalar
Km 2 plus deluxe homatics ten daha performanslı.. Üzmez merak etmeyin.
tarayıcı ve dosya yöneticisi tavsiyesi alabilir miyim, hafif ve kullanışlı
Hocam Merhabalar
play.google.comFile Manager - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphainventor.filemanager
play.google.comTV Bro - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.phlox.tvwebbrowser
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
merhabalar hocam teşekkürler
botech tuner destekliyor mu peki?
-
inat tv pro kullanan varsa apk bulamadım çakma olanlar var link varsa alabilir miyim
telegram resmi yerden indir @inattvp_bot
-
Xiaomi Mi TV Stick 1080p kullanıyorum. Youtube, Smarters IP TV, Plex ve Amazon uygulamalarını hemen her gün yoğun şekilde kullanıyorum. Tek eksikliği depolama alanı ama zaten çok içerik indirmediğim için dert etmiyorum. Neden stick alınmasını önermediniz merak ettim.
-
Dostlar, amazon.de den hangi medya oynatıcı alınır. (Nokia 8010 kalmamış)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armo07 -- 2 Aralık 2024; 19:52:13 >
30.- eu sınırı var nasıl alacaksın?
Nokia 8010 isteyen varsa benimle özel mesajdan iletişime geçebilirler. Elimde 2 hafta kullanılıp kutusuna kaldırılmış bir cihaz mevcut.
-
Merhaba! Vpn kurup amerikadaki tubi, platon gibi servislere tvden erişmek istiyorum. Uydu ve android aynı cihazda olmaası kazım.
Dream star master plus cihaz bukdum limıx lu bu chaza vpn ve browser yükleyebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizfikri -- 4 Aralık 2024; 15:32:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X