Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.396
Cevap
546
Favori
1.775.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok fark var,.Nova ,Sei robotics üretimi yani Homatics firması..Bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sei robotics firmasının adı , yeri , geşmiş üretimleri vs her şeyi belli. next bu ürünü çin'de kime yaptırıyor? ne kadar güvenilir? bilen var mı?

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Skyworth diye bir firmaya ürettiriyor, parayı bastırana box üreten bir firma..güncelleme vs..hikaye zaten,bizde bu kadar satılmasının sebebi Amazon kampanyası ve çok bilen internet youtube alimleri..

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

ekonomik darboğazın da etkisi vardır. millette, böyle ufak keyifler için ekstradan harcayacak para olsa, en iyisini almaya çalışır. öyle bir cinnet haline soktular ki, ülkeyi, en ufak kişisel zevk, tasarruf edilesi bir hal aldı. nefes alarak, yaşıyoruz diyoruz. oysa en kaliteli boxlarla, mesela 300-500 mbps net hızlarıyla, fıstık gibi hayatlarımız olabilirdi ama bu iktidara denk geldik. ekonomi öldü. kader mi kısmet mi, başka bir şey mi, neyse artık.

• Merhaba arkadaşlar aracımda kablosuz carplay ve youtube izleyebilmek için kullanabileceğim bir android box öneriniz var mı?

• Ben next aldim cihaz gayet hızlı ve akıcı çalışıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi TV Box S 2.nesil alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt
    İki seneden fazla oluyor, fire stick 4kmax ( 2. versiyonu da var) ile ısınma, performans vs. sorunu yaşamadım. Yerel uygulamaları manuel yüklemek haricinde bir eksiği yok. Zaten benchmark skorları da bir çok şeyi anlatıyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 22 Kasım 2024; 16:56:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt
    Sizin kulandığınız cihazla deneyiminiz sizi tatmin etmiş olabilir. Benim kastım box formundaki cihazların her zaman sıkıştırılmış stick formundakilere göre avantajlı olduğunu idi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt

Hocam olabildiğince fazla yerde yazarak bu pisliklerin daha fazla insanı mağdur etmemesi için sesimi duyurmaya çalışıyorum, keza buna satın alma ihtimali olan kişiler kadar mevcut kullanan kişiler de dahil. Özet geçmem gerekirse "KORNER TV" olarak adlandırılan, Allah korkusu olmayan bu terbiyesiz sürüleri video kayıtları ile yaşattıkları sorunları ispat etmeme rağmen kafasına göre hesaplarımı kapatıp bir kuruş dahi iademi gerçekleştirmediler.

İnanın ki şu an memnun olduğunuzu düşünüyorsanız dahi üyeliğinizi yenileyerek bu mahluklara tekrar para vermek düşüncesine girmeden önce yorumumu bir daha gözden geçirin. Bunların helal süt emmiş insan evladı olmalarına imkan dahi yok. Ansızın bir sorun yaşayabilirsiniz ve yine ansızın çözüm ararken üyeliğiniz olduğu gibi kapatılabilir. Nitekim sorgusuz sualsiz benim henüz 1 aylık iki üyeliğimi birden kapattı pislik oğlu pislikler.

NOT: IPTV platformu arayışında olan o arkadaşım, eğer bu mesajımı görüyorsan "KORNER TV" denen bu dolandırıcı çetesinden kesinlikle uzak durun. Sağda solda gördüğünüz olumlu yorumları vs. bu mahlukların yazmış olma ihtimali kuvvetle muhtemel. Kesinlikle tuzağa düşmeyin. Benzer yorumu bu terbiyesiz insan evlatlarını görmeden evvel okumuş olsaydım bugün bu noktada olmazdım.

• Merhabalar televizyonumun, yavaşlaması ve Netflixin desteği çekmesi sebepli cihaz arayışındayım, genel olarak km 2 plus dluxe önerilmiş bunu takmam için televizyonumun bi alt sınırı olması gerekir mi?
    philips
    Satın al: Philips 7000 series Ultra İnce Smart Full HD LED TV 47PFK7109/12 Ultra İnce Smart Full HD LED TV
    https://www.philips.com.tr/c-p/47PFK7109_12/7000-series-2-tarafli-ambilight-ve-smart-tv-oezellikli-ultra-ince-smart-full-hd-led-tv
    televizyonum bu ayrıca tv box cihazlara flaş takıp bluray film izleyebilir miyim

• kornertvmagduru K kullanıcısına yanıt

4 senedir kullanıyorum ufak tefek sorun dışında bir sorun yaşamadım.

• Mesutmc M kullanıcısına yanıt

hdmi bağlantısı olan her cihazda kullanabilirsiniz. Flashbellek üzerinden bluray film izleyebilirsiniz.

• mert1905x kullanıcısına yanıt

Sanırım derdimi anlatamadım ya da olaya farklı bir perspektiften bakmaktasınız. İsterseniz 50 yıldır kullanıyor olun ancak benim burada değindiğim nokta adamlara hatalarını videolar ile ispat etmeme rağmen kafalarına göre daha 1 aylık iki farklı üyeliğimi iptal edip paramın üstüne çökecek kadar karaktersiz bir dolandırıcı olmalarıdır. Siz belki de bir mucize eseri sorun yaşamadınız ancak olur ya yarın sorun yaşadığınız bir senaryoda adamların ansızın böyle bir kahpelik yapabilecek zihniyette olmaları dahi son derece ciddi bir problemdir ve tam olarak anlatmak istediğim de budur.

Yine de ben sorun yaşamıyorum deyip başkalarının paralarını bir kansız gibi sömüren bu ucubelere para akıtmaya devam edecekseniz de bu tamamen sizin bileceğiniz bir iştir elbet. Hem pislikler ordusunu beslemeye hem de riske ortak olmaya devam etmektesiniz demektir zira başka bir tabir daha uygun olmayacaktır.

• Şaka gibisiniz, kimden ne bekliyorsunuz?

Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM)youtube
    Araba Nerede Para Nerede? | Organize İşler
    https://www.youtube.com/watch?si=lgXFOmEwNaQp4FZ4&v=9DB9vIuM7aY&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar selam, biliyorum burası ATV kutuları konusu ama bilen vardır diye sormak istiyorum, çalışan iyi bir VPN uygulaması var mı?

• Merhaba

Tv box alacağım daha çok IPTV YouTube amaçlı kullanacağım. Açıkçası daha çok maç apkları yükleyecem.. lisanslı mı değil mi pek Karaer veremedim

Bütçe 1800/2500 civarı .dreamstar nova ve hiremco X6 proya baktım

• Merhaba arkadaşlar,

4000 -5000 TL cıvarı android tv box tavsiyesi alabilirmiyim

genel olarak

Homatics Box R 4K Plus ve Mecool KM2 Plus Deluxe tavsiye edilmiş. hangisi daha güncel ve sorunsuzdur? artıları ve eksileri ile yazabilecek var mı? yada baska marka model önerilerinizi alabilirim.

evimde

1000mbit wifi6 modem (bulundugum yerde 150 Mbit hız veriyor)

4k TV

yapılacaklar

online ve 4k film indirip izlenecek,

google play den oyun

olmazsa olmazlar

2.5'' harici Hdd takılabilir olmalı torrent için

donma takılma yapmayan güncel işlemcili

• 
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.