Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (1370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: salman_of Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.396
Cevap
546
Favori
1.775.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba ,next 4k ya botech tuner baglayan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • örneğin dsmart canlı tv’de rahatsız etmiyor ama az bir fps düşüklüğü var gibi ilk defa box kullanıyorum bu normal midir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7r7 kullanıcısına yanıt

bağlanmaz next 4k sei robotics üretimi değil dreamstar nova - homatics - Kickpi KP1 - botech wzone için bunlar

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Aynısından evde 2 ayrı televizyonda var ve 4 yılı aşkın Tivimate, YouTube ve Netflix yoğun kullanıyorum. Hatta günde 15 saatin üzerinde açık kaldıklarıı oluyor. Barekallah Maşallah taş gibiler. Bunun üzerine kaç farklı marka ve model çıktı ama bunlar canavar gibi. Kaç sefer yeni nesil android box'lardan alayım dedim ama her seferinde vazgeçtim, çünkü bana israf geliyor. Bir arızalanmayı geçtim memnuniyetsizlik verecek durumları olsa yine değiştireceğim ama o da yok. Sadece çok kullanılan birinin kumandasındaki bir tuş çalışmaz oldu. Onun dışında gerçekten adamlar yapmışlar, helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekxax -- 8 Aralık 2024; 15:7:41 >
  • Tanıdığım gelirken getirecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt

Ben de çok memnunum, mesajı okurken ben mi yazdım diye bir baktım resmen.  

Ben cihazı aynı wifi üzerinden iPhone ile kontrol ediyorum. Android telefonlarda da mutlaka vardır. Kumanda problemini de bu şekilde çözebilirsin.

Google TV: Watch Movies & TV (IOS)

• enginsen10 E kullanıcısına yanıt

öncelikle merhabalar elimde 2 adet zeuslap z18t bundan var iki adette mibox var biri 1 nesil digeri ise 2 nesil ben bu taşına bilir monitörlerde video dönsün istiyorum ama ne yaptı isem videoları dikey oynatmıyor sadece yatay oynatıyor dikey kullanma şansımız yokmu video işi icin

• spencermilas S kullanıcısına yanıt

döndürme konusunda bilgim yok

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

Evet hocam hem android telefondan kumanda ediyorum, hem gerekirse diğer mi stick'in kumandasını kullanıyorum. Ayrıca kumandaları satılıyor nette 200 TL civarıydı ama ona bile gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekxax -- 10 Aralık 2024; 22:11:11 >
  • dreamstar nova aldım, botech tunerle bağladım. Lakin kanalalr arası gezerken uydu ya da inatbox olsun kafasına göre birden ya çok inip çıkıyor ya da kumanda işlemiyor. bu sorunun çözümü var mı ?

• Next start 4k aldım. Kutudan cikan hdmi kanlosu ile Netflixde bazı filmlerde 540pde oynatıyor. Kendi hdmi kablomu taktiğim zaman 1080p oynatıyor. Tv 1080p. Kendi kablosuyla kullanan var mı, bozuk kablo denk gelmiş olabilir mi bana. ( 540p de oynayan filmler jumanji yeni seviye, örümcek adam eve dönüş yok). Test edebilen olursa çok sevinirim.

Edit: prime video da film açınca hdmi uyarısı verdi tekrar deneyince açtı.

6 yıl önce aldığım dandik uydu alıcının 10cm hdmi kablosuyla denedim sorunsuz 1080p açıyor. Büyük ihtimalle kablo bozuk, okadar kalitesiz kabloda koymazlar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 13 Aralık 2024; 1:38:4 >
  • Yaklaşık 1 haftadır medya oynatıcıları araştırıyorum. Fiyat performansta en iyisinin Dreamstar Nova olduğuna karar kıldım.

Botech Wzone'da aynı gibi ama değil. Homatics, Dreamstar Nova'ya daha yakın fakat onun da fiyatı yüksek. Öte yandan benzer teknik özelliklere sahip cihazlar var ama onlarında L1 lisansı yok. Stick cihazlara pek güvenmediğimden araştırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 13 Aralık 2024; 9:52:16 >
  • Google tv steamer 4k incelemesi. Gayet güzel cihaz olmuş

• dewre D kullanıcısına yanıt

hocam 2 cihaz da homatics üretimi. wzone x3, nova y4 işlemci. performans çok farklı değilse de depolaması tercih olabilir.

wzone android 12 güncelleme sonrası tuner'de ses sorunu oldu henüz çözüm gelmedi.

nova daha yeni cihaz olması sebebiyle tercih edilebilir. kumandası da artı.

• Merhaba arkadaşlar,

Bana 4k medyaları hiç kasmadan oynatabilen, ayrıca uydu yayınlarınıda seyredebileceğim(galiba tuner özelliği) bir medya oynatıcısı tavsiye edermisiniz.

Bir formdaşımız ''Botech Wzone'' Medya Oynatıcı'sını tavsiye etti, ama 2gb Ddr3 kullanıyormuş, acaba 4k Youtube video'larında kasar mı?

Sizin + tuner özelliği de olan, 4k bir cihaz tavsiyeniz var mı?

Teşekkürler,

• uydu yayınlarını niye istiyorsunuz hem medya boxun özelliklerini kısıtlar hem de gereksiz fiyat farkı olur , zaten tüm tv lerde dahili uydu var ..tv izlemek için uydu kablosunu tv den çıkarıp bu cihaza takman lazım ne gerek var tabi zevkler tartışılmaz ..

• 
Sayfa: önceki 13661367136813691370
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.