Dreamstar güzel cihaz da o fiyata daha iyi işlemcili mi box 2. Nesil var daha iyi bir seçenek. Next de fiyatına göre güzel cihaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Tv Box için tavsiye. (1372. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İkisi de alınabilecek iyi cihazlar Nova nın dahili hafızası daha yüksek ve usb portları daha fazla
Mi box 2.nesil var ama hafızası 8gb önermem
Uygulama yüklemeye başlayınca hemen doluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tivibu go uygulaması sorunlu. botech wezone da da aynı sıkıntıyı yaşattı bana. o uygulama telefonda dahi stabil çalışmıyor.
playstor da kullanıcı yorumlarında da benzer problemler belirtilmiş.
play.google.com
Tivibu GO: Live TV & Movies - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttnet.tivibucep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mars51 -- 3 Ocak 2025; 14:32:8 > -
merhaba iptv alıp sadece tvye kurmak, aynı wifi yi kullanan telefonlardaki banka uygulamaları açısından risk oluşturur mu?
-
Chatgpt:
IPTV alıp TV'ye kurmak, aynı Wi-Fi ağını kullanan telefonlar veya diğer cihazlar için potansiyel bir risk oluşturabilir, ancak bu riskin boyutu ve olasılığı çeşitli faktörlere bağlıdır. İşte bu konuda dikkat etmeniz gereken noktalar:
1. IPTV Uygulamasının Kaynağı
Güvenilir ve bilindik bir IPTV sağlayıcısını tercih ederseniz, risk genellikle düşüktür.
Ancak, üçüncü taraf veya korsan IPTV uygulamaları genellikle kötü amaçlı yazılımlar içerebilir. Bu yazılımlar ağınızdaki diğer cihazlara erişim sağlama veya zararlı faaliyetlerde bulunma potansiyeline sahip olabilir.
2. Ağ Güvenliği
Güçlü Bir Wi-Fi Şifresi: Ağınızın güçlü bir şifre ile korunuyor olması önemlidir.
Modem Güvenliği: Modeminizin güncel yazılıma sahip olması ve gerektiğinde güvenlik duvarı (firewall) kullanması, riskleri azaltır.
Cihaz Yalıtımı: Bazı modemler, aynı ağdaki cihazları birbirinden izole ederek (client isolation), cihazlar arası iletişimi engelleyebilir.
3. Bankacılık Uygulamaları
Bankacılık uygulamaları genellikle güçlü şifreleme ve güvenlik önlemleri ile korunur. Ancak, aynı ağdaki güvensiz bir cihaz üzerinden gerçekleşen bir saldırı, bu güvenliği riske atabilir.
Örneğin, IPTV uygulaması kötü amaçlı bir yazılım içeriyorsa, ağ trafiğinizi izleyebilir veya cihazlarınıza erişmeye çalışabilir.
4. Öneriler
Güvenilir Kaynaklardan Uygulama İndirin: IPTV uygulamasını yalnızca resmi mağazalardan (örneğin, TV'nizin uygulama mağazası) veya güvenilir sağlayıcılardan yükleyin.
Ayrı Bir Ağ Kullanın: Mümkünse IPTV cihazınızı telefonlarınızdan ayrı bir Wi-Fi ağına bağlayın. Bazı modemler, "guest network" (misafir ağı) oluşturmayı destekler.
Güncellemeleri İhmal Etmeyin: Hem IPTV cihazınızın hem de modeminizin yazılımlarını güncel tutun.
VPN Kullanın: VPN (Sanal Özel Ağ) kullanmak, hem IPTV cihazınızın hem de ağınızdaki diğer cihazların gizliliğini artırabilir.
Sonuç olarak, eğer IPTV uygulamanızı güvenilir bir kaynaktan indirir ve ağ güvenliğinizi sağlarsanız, riskler büyük ölçüde azalır. Ancak korsan veya güvenilir olmayan kaynaklardan gelen uygulamaları yüklemekten kaçının ve ağınızı düzenli olarak güvenlik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
tv box, iphone ve windows bilgisayarda aynı google hesabı kullanıyorum tv boxta iptv yok ama inatbox, rec tvbox, netv filan yüklü burada okuduğum için merak ettim ne gibi sıkıntılar oluyor ya da yaşar mıyım
tv boxta farklı hesap mı kullanmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 8 Ocak 2025; 18:33:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim
-
ios ekran yansıtma yapabiliyor muyuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dreamstar 12 aylık tv box veriyor , 2300 lira vermeye değer mi ?
yoksa tv plusu boşverip aynı paraya xioumi mi box mu alayım ,
tavsiyelerinizi bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha 15 gün önce 1850 liraydı. Noldu da 2300'e çıktı anlamak zor.
hepsine zam geldi
ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.
tavsiye ederim en büyük artısı hafızası buyuk oldugu için avantaj saglıyor.
Şuan için herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
genellikle youtube netflix ve tivimate programları üzerinden kullanıyorum.Oglum arada oyun da oynuyor.
-
İnternetteki web sitelerinden (dizima. , hdfilmceh... gibi sitelerden) dizi yada film izliyor musunuz ?
Bu konuda donma, video açmama gibi sıkıntı var mı merak ediyorum.
-
hiç denemedim.Sorun yaşıcagını düşünmüyorum
Open tv browser,tv bro browser in kullanıyorum.
Akşam deniyip sorun olursa yorumu güncellerim.
-
Cevabınız için teşekkür ederim ama daha fazla beklemek istemedim.
Bir haftadır incelediğim ürünlerden Mecool Km2 Plus Deluxe 4gb Ram 32GB SSD mode Android Box'u az önce sipariş geçtim.
-
homatics 4/32 Plus alsaydınız 3900 a düştü güncelleme desteği veren tvbox tercih etmeliydin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 13 Ocak 2025; 14:37:25 > -
Homatics ne güncellemesi verdi merak ettim? Kumandaya kısa yol eklediler 2 senedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme desteği olmadığını nereden çıkardınız ? Diğer Lisanslı Android box'lar olduğu gibi bunda da var zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 13 Ocak 2025; 15:30:35 > -
bu boxlar için kendinden reklam engelleyicisi olan browser önerebilecek var mı? firefox kurup adguard ekledim ama çok ağır kalıyor firefox
-
Browser olarak birkaç yerde Brave tavsiye edildiğini okudum. Kullanmadığım için birşey diyemiyorum, cihazım gelince deneyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X