Herkese selam 1000₺ ye Techstorm x96 Mate buldum. Sürüm android 10. Sizce alınır mı? Mantıklı mı? Tabii, Netflix ve futbol maçları izlemek asıl amacım bu. |
Android Tv Box için tavsiye. (1374. sayfa)
-
-
Lisanslı bir cihaz değil. Netflixi 480p falan oynatır. Bütçeyi biraz daha artırıp next start 4k alabilirsiniz.
www.akakce.comJust a moment...https://www.akakce.com/tv-box/en-ucuz-next-start-4k-fiyati,105825086.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Ocak 2025; 12:17:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum net konuşayım inatbox olacak :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seca2 -- 22 Ocak 2025; 13:28:4 > -
Selam, bu N95 işlemcili ,6000 TL olan Mini PC nerde, Bir link atarmısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 22 Ocak 2025; 16:20:33 > -
Tamam benim attığım cihazda da inat box olur. Almışken iyisini alın diye dedim. Siz bilirsiniz tabi
Cezalı olduğumdan yazamadım
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...Beelink MINI S12 Intel 12.nesil N95, 8GB DDR4 Ram, 256GB M.2 SSD, Wi-Fi + BT, 1x Ethernet, 2x HDMI, Win11 PRO Mini PC | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/beelink-mini-s12-intel-12-nesil-n95-1-70ghz-8gb-ddr4-256gb-ssd-wi-fi-1xethernet-2xhdmi-win11-mini-pc.html?ref=akakce&v=1.21.2300 lira zam gelmiş maalesef.
Ben n100 ve LCD olan başka bir marka aldım geçenlerde.
Garuda linux+ waydroid ile şahane şekilde çalışıyor, Windows 11 ile de dual boot yaptım işimi gördü.
Ek olarak bu modelde tek çıkıştan 5.1 sistemine surround veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 24 Ocak 2025; 13:22:8 >
-
Çok iyi hiçbir özelliği olmayan TV boxlara bu paralara satıyorlar lütfedip USB 3.0 bile koymuyor,5k satıyor bunda 4 tane var, ayrıca özgürce kullanım, götüntü kalitesi de berbat Android altyapısından çok daha iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 24 Ocak 2025; 16:13:31 >
Aynen öyle .4K 60 FPS çıkış veriyor. Box'ların hangisi bunu veriyor bilmiyorum. Akarı kokarı yok. Elimin altında hem bilgisayar hem linux hemde android var kısacası.
Bu tip mini bilgisayarları genelde retro severler alıp eski konsol oyunları için kullanıyorlar. Ama bizde Android Box fiyatları artık iyice saçmalık seviyesine geldi ki mini pc alıp bu yönteme geçmek daha mantıklı hale geldi.
İstediğin klavye mause takımı kullanmakta cabası. Temiz iş oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 24 Ocak 2025; 16:38:26 > -
Hocam bilmediğimden soruyorum.
Benim anladığım bu cihaz diskini takıp yüksek bitrate'de film izlemek için süperdir ama acaba
Bunu televizyonun arkasına veya yanına koyup, mini pc'nin kumandasının tuşuna basarak televizyondan IPTV izleyebilir miyiz?
Veya bu alet, klasik bir televizyon izleyicisi için uygun bir cihaz mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu değil ama GMKtec G5 'te Thunderbolt ile çalıştığını izlediğimi hatırlıyorum
Yani bu giriş Tv'de varsa tek kablo ile gücü buradan verir, bilgisayarı açınca TV 'nin de açılıp kapanmasını sağlarsın.
Hemen hemen her mini bilgisayar TV arkasına saklanacak şekilde dizayn ediliyor zaten.
Ben tercih etmiyorum.
Bu arada teknoseyir MSI'ın mini bilgisayarını konuk etmiş onun power uzatma kablosu da vardı, küçük bir düğme uzantısı eklenip TV'nin bir köşesine yapıştırılabiliyor.
Benimkisi sadece öneri. Yoksa zevkler ve renkler tartışılmaz
Kumanda içinde çok yönlü klavyeler var dokunmatik yüzeyi de olan küçük klavyeler. Temu 'Da falan 200-300 liraya satılıyordu. Onlar işini görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 24 Ocak 2025; 20:10:44 >
hepsiburada.com da xiaomi mi box s var ben beğeniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknayhn96 -- 25 Ocak 2025; 1:33:18 > -
GMKtec G3 Plus Mini-PC, Twin Lake N150 8 GB RAM 256 GB M.2 2280 SSD, Windows 11 Pro/Dual HDMI/WiFi6/BT5.2. aldım kendime home pc için hangi yazılımı kurmam daha doğru olur?
-
Ben n100'lü bir cihaz kullanıyorum. Linux mint var.
Genelde proxmox (sanallaştırma yazılımı) veya Ubuntu , debian kullanılır. Birde casaos'i araştırabilirsiniz o da çok kullanılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Casaos sonu OS uzantılı olsada işletim sistemi değildir,işletim sistemi üzerine kurulan bir yazılımdır.
Başka bir konu başlığında RPi leri sattığını gördüm, zaten linux'e aşina olman lazım, bir çok distro var ve hepsi ücretsiz, Ubuntu, kubuntu tarzı os'lar işini görür. Senin yerinde olsam bir çok distro denerdim, hoşuma giden ile devam ederdim.
-
teşekkürler.
-
Mecool KM2 Plus düşünen varsa, Android 12 güncellemesi geldi. Değerlendirebilirsiniz.
-
eski ana sayfa gidecekse güncelemesin bence
-
Ben güncelledim, ana sayfada sıkıntı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X