ana sayfa surum kac |
Android Tv Box için tavsiye. (1375. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Ana ekran böyle mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 31 Ocak 2025; 12:13:35 > -
ana ekran görünümü neye göre değişiyor markaya göre mi yoksa android sürüme göre mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
çok kötü bu ana ekran yeni sevmedim uygulama dan sıfırlamayı denedin mi
-
uygulama dan bakabilirmsin sürüm kaç mış ekran görüntü paylaşırmısın
-
launcher başlatıcı sürüme göre değişiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 31 Ocak 2025; 12:44:27 > -
varsayılan Ana ekranı değiştirmek , Google ana ekrandan kurtulmak istiyorsanız prjoktivity launcher ekleyin , diğer launcher ler varsayılan yapılamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 31 Ocak 2025; 16:45:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün Kablo Tv firmasından aradılar. Dün 120 TL fiyat verdikleri hizmeti 20 TL ye vereceklerini söylediler.
Kabul ettim. Uğraşmama gerek kalmadı.
İlginiz için teşekkür ederim.
-
rica ederim dostum. en temizi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var. Samsungun rezil Tizen Os sinden kurtulmak için tv box bakmaya başladım. Mi Box Gen 2 yi duydum önce. Forumda sorduğunda önerdiler. Daha sonra ufak araştırmalar yaptığımda çok geniş bir ürün ağı olduğunu fark ettim.
Tv box a gelecek android güncellemeleri önemli mi? Standart kullanıcı için yüksek ram ve depolama alanları önemli mi? Okudukça ve inceleme videosu izledikçe içinden çıkamadım yine. Sizce ne yapmalıyım ne almalıyım
Mi Box Gen 2 alınmaz uygulama yükledikce zamanla 8G depolama alanı doldu diye uyarı verir sinir bozucu olur
bu 2 medeli bakınız homatics 32GB mecool km2 16GB depolama var
homatics r 4k
mecool km2 plus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 1 Şubat 2025; 11:1:10 > -
kickpi ve dreamstar nova , ikisi aynı cihaz tek farkları biri siyah diğeri beyaz birebir kopya , 32 gb hafıza + micro sd yuvası+ 2 usb var ...
ben ucuz olduğu için kickpi tercih ettim ,
bir inceleyin derim,
her ikisini de kullananlar mi box tan daha iyi olduğunu söylüyorlar ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 1 Şubat 2025; 10:58:35 >
Dediklerinizin hepsine bakayım bir teşekkür ederim 👍 homatics i detaylı incelemiştim diğer ikisini bilmiyorum bir bakayım
homatics de arka plan dan açık çalışan uygulama kapatma özelliği var hom çift tıklıyorsun açık olanı görüyorsun çok kullanışlı özellik
-
Homatics in tüm konuyu okudum. Pembe beyaz olanı mı almalıyım? O konudan öyle anladım. Bazı ürünlerde kronik sorunlar oluyormuş teknik servisten dolayı sinirlenenlerde olmuş :)
Hiremco x6 pro nasıl cihazdır dostlar. 3.000 TL bütçem var önerir misiniz veya önerebileceğiniz bir cihaz var mı?
Pembe olan en son çıkan av giriş yok beyaz da var av pttawm de 4.380 satış fiyatı olan 3.963 alabiliyorsun 416 tl pttavm veriyor indirim kampanyası var kaçırmayın ziraat kart varsa 3 taksit peşin fiyatına veriyor
-
Rec 17.6 güncellendi ama spor yok ? Patladı mı üyelik mi istiyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X