Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.298
Cevap
379
Favori
466.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar mobildeki sınırsız paketleri kullanmak için şöyle bir video hazırladım umarım işinize yarar

Ali Maliyoutube
    Sınırsız YouTube, Netflix vb. Paketleri Android TV'de kullanma
    https://www.youtube.com/watch?v=TsnhD5WNzGA&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Hocam kekikdevami ekliyorum eklentiyi de yüklüyorum ama ana ekrandaki none kismina tıklayınca çıkmıyor hicbir şey cozumunu biliyor musunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pabulous699 P kullanıcısına yanıt

Kekikdevamı kurduktan sonra teker teker film,dizi sitelerini elle manuel kuruyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pabulous699

Hocam kekikdevami ekliyorum eklentiyi de yüklüyorum ama ana ekrandaki none kismina tıklayınca çıkmıyor hicbir şey cozumunu biliyor musunuz

none yazan yerden yüklediğiniz uygulamayı seçmeli veya arama yapıp açmanız lazım none boş oluyor.

• Merhaba.
    Next nextstar tv box var. İnternet üzerinden film açıp izlemek istiyorum, ancak verimli bir uygulama bulamadım. Bende telefona filmi indirip mx player ile paylaşıyordum cihazda yüklü olan mx player ile otomatik açıyordu. Artık kullanamıyorum. Tavsiyesi fikri olan var mı? Google da bir site açıp o mu u izlemek asıl amacım

• "Web Video Caster" uygulamasını kullanabilirsiniz.

"WEB VIDEO CASTER İLE MI BOX'TAKİ KEYFİMİZ KATLANACAK" diye arama yaparsanız, videoda uygulamanın nasıl kullanıldığı detaylı bir şekilde anlatılıyor.

• chetaq C kullanıcısına yanıt
    Yükledim denedim işimi gördü, tsk ederim

• Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    Vlc nin kendi içerisinde browser i var mı, izleneni aktarabiliyor muyuz

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, pm den yazacaktım ama benzer sorunu yaşayıp çözmek isteyen arkadaşlara yardımcı olması açısından buradan yazmak istedim.
    Bizde Grundig android tv var. Cihazı alır almazbir sürü uğraşlarla cihazı temiz kullanılabilir hale getirdim. Oldukça hızlı tepkiseldi.Ta ki babamın dün sistem güncellemei yapana kadar.
    Güncellemden hiç memnun değilim kanalları değiştirirken bile frame atlıyor gibi. Göze dokunur bir özellik eklemeden sürümü android 11 e güncellemiş olduk.
    Bir şekilde eski sürüme dönmenin yolu var mı?

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı

Cihazın seri numarasını yazıp markanın kendi sitesindeki mevcut güncellemeri baktım. sanırım 2022 olan bizim eski kullandığımız sürümdü.
    Bunu usb ye yükleyip kurulum yapsam cihaz brick olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 25murat0517

Merhaba.
    Next nextstar tv box var. İnternet üzerinden film açıp izlemek istiyorum, ancak verimli bir uygulama bulamadım. Bende telefona filmi indirip mx player ile paylaşıyordum cihazda yüklü olan mx player ile otomatik açıyordu. Artık kullanamıyorum. Tavsiyesi fikri olan var mı? Google da bir site açıp o mu u izlemek asıl amacım

CLOUDSTREAM

Google'da online film sitelerinin neredeyse tamamını bünyesinde barındırıyor

Tr dublaj film için en iyi apk

Konusu var

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157652325

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim inş akşama teşekkürler

Android sistemlerde sürüm düşürme (downgrade) imkanı olmakla birlikte bootloader'a konulan bir kilit ile normal şartlarda her cihaz buna müsade etmeyebilir. Grundig yerli bir marka olduğu için bootloader'a ulaşmak için yol yöntem adına internette çok kaynak bulamayabilirsiniz. Bunu ancak servisler çözebilir. Normal şartlarda servislerin tevessül etmeyeceği bir durum ama rica minnet veya tanıdık bir servis elemanı ile yaptırabilirsiniz.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Televizyonu kurulumunu yapan kuzenim aslında. Garanti süresinin daha uzun olması adına ilk 1 yıl garanti başlatmadı.Sorun çıkarınca başlatırım dedi. Dün telefonda sürüm düşürmekle ilgili konuştum. Mümkün olmadığını söyledi.
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    tv yi fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.