Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: PesMaster_27 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.245
Cevap
376
Favori
454.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende beelink gt 1 mini alarak aranıza katıldım öncelikle konuyu açıp detaylıca bilgilendiren konu sahibi Limanyakan'a ve konunun bu kadar detaylanmasına vesile olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Pm olarak bende istiyorum ip tv olayını cihazım istanbula gelmiş bugün bir kaç güne elimde inşAllah herkese iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Bu soruma bazı yanıtlar gelmişti. Bazı iptv programları tavsiye edildi. Peki bu programlarla tv izlerken kumandadaki kanal artır-azalt düğmesi çalışıyor mu. kanallar sıralanabiliyor mu. sanki uydudan izliyor gibi yani.

Alıntıları Göster
    MX player ile kullanılınca sağa-sola düğmeleri bu programlarda çalışmıyor.
    Orjinal playerları ya da başka playerlar da sağa sola kaydırma yapılabiliyor.
  • Gencler bende free iptv ariyorum maç belgesel icin varsa bildiginiz pm atarsaniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • (+) verip üst mesaj olarak yukarıda sabitleyelim.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137388963
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu detaylı anlatacak biri yok mu? Km9 da deneyelim

• sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    https://androidpctv.com/tutorial-libreelec-install-guide-tv-box-android/

Burayı bir incele işine yarayacak bilgiler var. ingilizce bilmiyorsan Chrome ile sayfayı Türkçeye çevir, ben öyle yapıyorum.

anladığım kadarıyla s905x2 çipli cihazlara henüz Libreelec yok, ama olacak diyorlar. Yöneticilerden birinin yorumu:
    LibreELEC Forum
    Choosing a S905 / S905X / S905D / S905W / S912 box guide - LibreELEC Forum
    https://forum.libreelec.tv/thread/9759-choosing-a-s905-s905x-s905d-s905w-s912-box-guide/?postID=110458#post110458

Netflix 1080P için de şöyle bir bilgi var:
    LibreELEC Forum
    Choosing a S905 / S905X / S905D / S905W / S912 box guide - LibreELEC Forum
    https://forum.libreelec.tv/thread/9759-choosing-a-s905-s905x-s905d-s905w-s912-box-guide/?postID=110964#post110964

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 5 Mart 2019; 23:31:43 >

• Android 6 lı x96 sahibiyim. Netflix yükleyemiyorum. Çözümü var mı? Not : Cep telefonum da android 6 lı note 4 ve netflix yükleniyor.

• Merhabalar öncelikle, henüz yeni üye oldum. Sormak istediğim bir kaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Ben Türksattan KabloTv-Kablonet hizmetlerini yakın zamanda satın alacağım. Ayni zamanda IPTV almayı da düşünüyorum. Bu ikisini tek cihaz ile izlemem mümkün müdür? Eğer öyleyse Türksattan teledunya cihazını boşuna kiralamak yerine dışarıdan kendim cihaz temin edeceğim. Mümkünse hangi özellikte cihazlara bakmam gerekiyor? Teşekkürler simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Android 6 lı x96 sahibiyim. Netflix yükleyemiyorum. Çözümü var mı? Not : Cep telefonum da android 6 lı note 4 ve netflix yükleniyor.
    Aptoide gibi başka kaynaklardan yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sehutafr

Merhabalar öncelikle, henüz yeni üye oldum. Sormak istediğim bir kaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Ben Türksattan KabloTv-Kablonet hizmetlerini yakın zamanda satın alacağım. Ayni zamanda IPTV almayı da düşünüyorum. Bu ikisini tek cihaz ile izlemem mümkün müdür? Eğer öyleyse Türksattan teledunya cihazını boşuna kiralamak yerine dışarıdan kendim cihaz temin edeceğim. Mümkünse hangi özellikte cihazlara bakmam gerekiyor? Teşekkürler simdiden
    Merhaba, teledunya+uydunet kullanıcısıyım. Kablo tv alıcıları DVB-C olarak geçer, türksattan cihaz almak istemiyorsanız kendi satına alacağınız cihazın DVB-C olması gerekiyor, bununla birlikte aynı cihazda iptv de kullanmak istiyorsanız DVB-C + Android box özellikli bir cihaz almanız gerekiyor fakat öyle bir cihaz var mı bilmiyorum, hiç araştırmadım açıkçası.

Diğer yöntem şu olabilir, tvnizin smart özelliği varsa kablolu yayın için (türksattan veya kendiniz) DVB-C cihaz alırsınız, alacağınız iptv yi de tvnizin smart bölümüne kurdurup izlersiniz. Ya da benim gibi haricen bir androidbox alabilirsiniz. Ben de iptv almak düşüncesiyle android box almıştım fakat şu an ücretli iptv ye gerek duymuyorum, film konusunda gayet güzel uygulamalar olduğunu gördüm, mevcut haliyle yeterli geldi bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sehutafr

Merhabalar öncelikle, henüz yeni üye oldum. Sormak istediğim bir kaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Hibrid cihaz önermiyorum. Hibrid cihazların tv box donanımı en iyi olanı Mecool KIII pro.
    Alternatif olarak uydu cihazından ayrı olarak s905X2 çipsetli bir tv box almak daha mantıklı.
  • Arkadaşlar bilgim olmadığından soruyorum bu libreelec ne oluyor nasıl yüklenir
  • Basitçe söylemek gerekirse Kodi'nin işletim sistemi olanı. Android apk değil. Sadece Media oynatma için tasarlanmış başlı başına ayrı bir işletim sistemi.
  • merhaba bu başlığı yeni gördüm sayfaların hemen hemen hepsini okudum ama anlamadığım 3 konu var

1 netfilixi tam olarak nasıl kuruyoruz? orada yazan apklardan birini kurmamız yeterli mi? VPN gerekli
    mi?(bendeki cihaz tanix tx6)

2. stremio için üye olmadan giriş mümkün mü?

3. movie hd programına activation code bölümüne sizin söylediğiniz MOVIE HD yazdım ama olmadı

yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • veteran V kullanıcısına yanıt
    Netflıx i aptoide den kurun.
    Stremio nun ücretsiz içerikleri de var.
    MOVIE HD yi bir defa yazmak yetiyor. Program kendi player i ile açılıyor
    daha sonra yüklenilen MX player e geçmek gerekiyor.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar ben de alabilirmiyim pm den

• Ücretsiz IP TV programları var mı bildiğiniz?(pm den yollayabilirsiniz)

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Netflıx i aptoide den kurun.
    Stremio nun ücretsiz içerikleri de var.
    MOVIE HD yi bir defa yazmak yetiyor. Program kendi player i ile açılıyor
    daha sonra yüklenilen MX player e geçmek gerekiyor.
    Aynen söylediğiniz gibi netflixi aptoide den kurdum ama yine olmadı google playden yüklediğim netfilixle aynı yine üyelik bilgileri kayıt istiyor vpn le de denedim olmadı yine.

MOVİE HD yazdım onda da hala aktive edilmiş görülmüyor sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum
  • appmoviehd.info
    Movie HD - Watch the latest Movie, TVShow in HD !
    https://appmoviehd.info/?fbclid=IwAR0k095ybiPG6sjt2cGygKlDUvNn3z87NHP3L9W-WqA3V0aW-zjilZESPhI
    burdan Get Activasion Code for Free bölüme gir,email adresini yaz kod gelecek ekrana...netflix'i ben de tüm apk yüklemelerime rağmen yapamadım video yükleniyor diyip kalıyor

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.