Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.245
Cevap
376
Favori
454.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 2 gundur internetten kopmaya basladi. chrome dan islem yaparken ozellikle kopuyor. bugun cihazi fabrika ayarlarina sifirladim ancak yine de oluyor. neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar youtube dan reklamsiz izlemek icin birsey yapabilirmiyiz varmi oyle bir uygulama?

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Selam,

Bu uygulama tv uyumlu mu acaba kumandayı kullanarak istediğimiz içeriği görebiliyor muyuz?

• Ücretsiz Beinsports izlemek için program tavsiyesi olan var mı?

Uygulama ismini buradan paylaşmak yasaksa PM'den de ulaşabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler.
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü paylaştım, sorun yok değil sorun var ama ne..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara3801

Arkadaslar youtube dan reklamsiz izlemek icin birsey yapabilirmiyiz varmi oyle bir uygulama?
    Youtube Vanced uygulamasıyla reklamsız izleyebilirsiniz.

Ayrıca, Youtube hesabınızla giriş yapmak istiyorsanız "MicroG" uygulamasını da inidirp kurmanız gerekiyor.

https://www.xda-developers.com/youtube-vanced-apk/
  • Bende sorun yok
    Başkası zerre umurumda değil.
    Bu tür ürünleri herkes almamalı teknolojik yetersizlik yaygın hastalık.

• Farkında mısın sen hariç herkes stremio ve cyberflex dışındakilerde altyazılarda sorun olabileceğini söylüyor.!

Hadi onun farkında değilsin, gözün de mi görmüyor paylaştığım fotolardaki alt yazıları?

Ayrıca zaten sana danışan yok ki! Ben alt yazılarımdaki sorunu görselliğiyle birlikte paylaşıp nasıl düzeltilir diye soruyorum, sen her defasında zıplayıp bende sorun yok diyorsun, sende sorun olup olmadığını mı soruyorum, bendeki sorunu nasıl çözebilirim diye soruyorum ki bunu da zaten sana sormuyorum.! Bende sorun yok deyip duracağına varsa üstün teknolojik bilgin söyle de bizdeki sorunu düzeltelim, haricinde gereksiz gereksiz laf kalabalığı yapma.
  • metabax kullanıcısına yanıt
    Eğer yapmadıysanız programın kullandığı Playerın ayarlarına girin, ordan Turkçe CP'yi seçin. Bende Morpheus Tv'de karakter sorunu vardı, MXplayer ayarlarına girip, altyazı kısmından dediğim şekilde çözdüm. Artık bir tek PopcornTime'da altyazı sıkıntısı var ama onu bir türlü çözemedim.
  • alvarez kullanıcısına yanıt
    Sorun modem ile ilgili olabilir. Play den Wıfı Anlyzer tarzı bir program yükleyip daha iyi kuvvetli bir Wıfı kanalı seçin.
  • Zwandar kullanıcısına yanıt
    beinconnect kullanmıyorum . Denemedim. Verdiğim linkte birçok alternatif var.
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    PM attım.
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Popcorn timeda cozemediginize gore desenize sizin de teknolojik yetersizlik hastaliginiz var, niye alıyorsunuz ki öyleyse bu cihazlari

Neyse en azindan sizin gibi amacı çözüm bulmak olanlar da var burada, teşekkür ederim.. Tum playerlarda alt yazi ayarlarini Turkce ye getirdim saniyorum ama aksam bi kez daha kontrol ederim. Hatta hangi menunun ayarindan ulastigimi su an net hatirlayamiyorum ama Türkçe karakter kümesi ayarlariyla dahi oynadim, utf-8 denedim, iso-8859-1 denedim ama nafile.

• Beyler 2 basit sorum var. A95x pro iptv aldim.

1-Evde herkesin rahatca ulusal kanallara ulasacagi her daim hizlica acilacak, hatta kumandadan tus filan atanacak bir program ariyorum.

2-En zengin film arsivini iceren program hangisidir. Kodi zor ve karisik diyorlar. Baska secenek var mi.

Mesela netteki film sitelerine aninda baglanip izleme imkani var mi.

• metabax kullanıcısına yanıt
    Resmen size yardımcı olmaya çalıştığıma pişman oldum. Bu nasıl bir cevap şekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

O cevabin adresi baskasiydi aslinda ama siz bir kac önceki mesajlari okumadiniz sanirim o yuzden anlamadiniz yoksa size teşekkür ettim ben zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Hocam sizlik bir durum yok yani tamamen yanlış anlama var ortada, size tekrar teşekkür ediyorum yardımcı olma cabanizdan ötürü.. Yukardaki bir kac mesajı okursanız size olmadigini anlayacaksiniz zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Beyler 2 basit sorum var. A95x pro iptv aldim.

1-Evde herkesin rahatca ulusal kanallara ulasacagi her daim hizlica acilacak, hatta kumandadan tus filan atanacak bir program ariyorum.

2-En zengin film arsivini iceren program hangisidir. Kodi zor ve karisik diyorlar. Baska secenek var mi.

Mesela netteki film sitelerine aninda baglanip izleme imkani var mi.
    1. mesajı okursanız aradığınız cevabı bulursunuz. Alternatifler çok olduğu için 2 soru da basit değil.
    Daha doğrusu soruların cevabı kişiden kişiye değişir.

1- Ulusal kanallar için KODI ye sadece TURKVOD u kurmak yeterli olur.
    2- Aynı filmler değişik uygulamalarda var.

Benim MOVIE HD hoşuma gidiyor. Başka birisi farklı bir uygulamayı beğenebilir. Tercih meselesi.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137204158

• Forumda verdiginiz apk adreslerini nereye yazcaz.

• Smart ip tv kullaniyorum.
    Kumandada tam uyumlu diye ek olarak perfect ip tv player da kurdum.

Kullanan var mi?

Ozellikle fox uhd de kotu goruntu veriyor normal sd dede her 2-3 dakika da bir 20 saniye geri alip ayni goruntuyu tekrar veriyor. smart iptvden actigimda boyle bir sey yok neden sizce?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.