Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.245
Cevap
376
Favori
454.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazi acinca tek tiklamayla ulusal kanallara ulasabilecegim, evde herkesin rahatca acip izleyecegi bir uygulama var mi bunu nasil yukleyebilirim sorusuna adam akilli cevap bulamadigim icin android box cihazimi iade etmek zorunda kaldim. Kodi modi deyip duruyorlar. Kodiyle ben ugrasirim da bu tv yi tek ben izlemiyorum ki.

Cihaz acilir orda bir tv veya iptv uygulamasi olur onu tiklar kanalkar gelir izler. Bu basit seyin cozumunu bulamadik malesef. Evdekiler de hakki olarak cihazi kullanamadilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Cihazi acinca tek tiklamayla ulusal kanallara ulasabilecegim, evde herkesin rahatca acip izleyecegi bir uygulama var mi bunu nasil yukleyebilirim sorusuna adam akilli cevap bulamadigim icin android box cihazimi iade etmek zorunda kaldim. Kodi modi deyip duruyorlar. Kodiyle ben ugrasirim da bu tv yi tek ben izlemiyorum ki.

Cihaz acilir orda bir tv veya iptv uygulamasi olur onu tiklar kanalkar gelir izler. Bu basit seyin cozumunu bulamadik malesef. Evdekiler de hakki olarak cihazi kullanamadilar.
    Hocam smartiptv programi en basiti. Yayin alip tabiki ekstra.

• quote:

Cihazi acinca tek tiklamayla ulusal kanallara ulasabilecegim, evde herkesin rahatca acip izleyecegi bir uygulama var mi bunu nasil yukleyebilirim sorusuna adam akilli cevap bulamadigim icin android box cihazimi iade etmek zorunda kaldim. Kodi modi deyip duruyorlar. Kodiyle ben ugrasirim da bu tv yi tek ben izlemiyorum ki.

Ücretsiz programlar ile zor olurdu. Genelde reklamlar falan çıkar uygulamalarda evdekiler kapatamaz uğraşamazlardı. Arkadaşın dediği gibi ücretli iyi bir server alıp smart iptv veya perfect player tarzı programlar ile uydu alıcısı rahatlığında kullanılabilir. Bu programların açılışta başlama özelliği de var. Cihaz açıldığında otomatik başlayıp kumandadan rahatlıkla kanal değiştirilebiliyor. Server içinde seç izle filmler de oluyor zaten. Filmler için ayrıca mkvod uygulaması kurulabilir. Kodideki turkvodda bulunan film modüllerinin hemen hepsi mkvodda mevcut. Kodi kadar karışık değil kullanımı.

• aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı

Ayarlarından açılışta göster seçeneğini aktif hale getirince cihaz bu arayüz ile açılıyor.
    TV kanalı, film ya da dizi seçiliyor.

Benzer arayüz RED IP TV vb. gibi daha birçok programda var.

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı

• aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Ucretli programdan kasıt ne hocam. Server ucretli o tamam. Play storedan uygulama da mi ucretli.

• quote:

Ucretli programdan kasıt ne hocam. Server ucretli o tamam. Play storedan uygulama da mi ucretli.
    Smart iptv programı ücretli bir defaya mahsus 5.5 € ama ücretsiz alternatifler de mevcut. Üstte limanyakan hocamın belirttiği iptv smarters programı iyidir, kullanımı basittir. Ayrıca perfect player programını da tavsiye ederim. Başka alternatifler de var ama ev halkının rahat kullanabilmesi için bunlar yeterlidir.

• android boxy alalı 2,5 ay oldu onlarca ücretsiz uygulama denedim.kimi mausla çok kolay kimi kumanda ile ama reklam çıkıyor kumanda ile kapatmak zor ücretli smart tv aldım normal bir uydu cihazı gibi kullanımı çok kolay bence 5.5 euroya değer
  • aozaslan A kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran uygulamanın tam adı nedir. ekran görüntülerine bakacağım.
  • Bende birçok iptv apk kullandım. En iyisi
    Smartiptv den bile güzel. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

Bende sorun yok
    Başkası zerre umurumda değil.
    Bu tür ürünleri herkes almamalı teknolojik yetersizlik yaygın hastalık.
    İnsanlar Bu Forum Sitelerine Neden Girer? (Bana göre)
    1. İnsanların yardıma ihtiyacı vardır. Bu tür yerlere girerek başkalarının tecrübelerinden yararlanmak isterler.
    2. İlgi duyduğu alanlardaki yeniliklerden, gelişmelerden haberdar olmak isterler.
    3. Bildikleri ile, tecrübeleri ile, başkalarına küçükde olsa bir yardımda bulunabilmek bazı insanlara mutluluk verir.

1987'den beri (O yıllarda commodore 64 vardı)bilgisayar kullanırım ve çok şükür kendi işimi görecek kadarda bilgisayardan ve teknolojiden anlarım. Şimdi düşünüyorumda iyikide insanlar sizin gibi "başkası zerre umurumda değil" dememiş. Aksi halde sizin gibi herşeyi anne karnında öğrenerek dünyaya gelenlere hariç bizim gibiler hiçbirşey öğrenemezdi.

• maxser M kullanıcısına yanıt
    Bizler çocuklarımız bunun gibi hadsiz ve terbiye yoksunu yetismesin diye zaman harcarken veya yaş icabi farklı hobiler ile meşgul iken android box konusunda geride kalmış olabiliriz bu konuda malum şahıs haklıdır. Fakat farkında olmadığı şey, kendisi gibi bir cocuk yetismesindense ben bu konuda geri kalmisligimdan hiç pismanlik duymam. Insanin soyleyecek bir sözü, paylasacak bir bilgisi olmayınca kötü söze başvurması doğaldır. Ben kendisine sonradan silinen mesajindaki kötü sözleri için sikayet edecek kadar dahi deger vermiyorum ama konuda duyarlı arkadaslar varmış ki şikayet edip ceza almasini saglamislar, bu da işin sevindirici tarafı..

• quote:

Bu soruma bazı yanıtlar gelmişti. Bazı iptv programları tavsiye edildi. Peki bu programlarla tv izlerken kumandadaki kanal artır-azalt düğmesi çalışıyor mu. kanallar sıralanabiliyor mu. sanki uydudan izliyor gibi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: sgkhn01

Bende birçok iptv apk kullandım. En iyisihttps://play.google.com/store/apps/details?id=ru.iptvremote.android.iptv.pro
    Smartiptv den bile güzel. Tavsiye ederim.
    merhaba, hocam bu uygulamayı satın aldıktan sonra ayrıca bir aylık-yıllık gibi bir abonelik ücreti mi ödüyoruz, yerli yabancı kanalları izleyebilmek için. iptv vs konusunda pek bilgim yok tvbox kullanmaya yeni başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

PM attım.
    bana da atabilir misiniz, beinsports uygulamasini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 4 Mart 2019; 9:27:18 >
  • LibreELEC (Kodi Çatalı) Netflix addon 1080P HD desteği var.
    Benim rk3399 çipsetli SBC de kurdum ve denedim sorunsuz çalışıyor. 4K Ekranım olmadığı için 4K desteği var mı bilmiyorum.

Andorid Boxlar için versiyonları var kurulumu anlatan ingilizce videolar var, yotubuden bulabilirsiniz. Benim cihaz SBC olduğu için iki üç işletim sistemine geçiş yapmama izin veriyor durum android boxlarda nasıldır bilmiyorum.

https://forum.libreelec.tv/board/23-community/
    https://forum.libreelec.tv/board/44-allwinner/
    https://forum.libreelec.tv/board/38-amlogic/
    archive.libreelec.tv
    Index of /
    http://archive.libreelec.tv/?C=M;O=D

libreelec.tv
    LibreELEC – Just enough OS for KODI
    https://libreelec.tv

HeathenHacksyoutube
    How To Install LibreELEC on any Android TV Boxes with Amlogic S912 or Lower. - 2018
    https://youtu.be/JBzXrAhVY7o

Ronnie Baileyyoutube
    How to install LibreELEC onto Androdid box without reset button
    https://youtu.be/w6pZwjvLEMk

buradan gerekli bilgileri alabilirsiniz.
    Ben google translate ile sayfaları Türkçeye çevirip bir şeyler anlamaya çalışıyorum oldukça işime yarıyor.

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımıAndroid Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımıAndroid Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımıAndroid Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 5 Mart 2019; 12:52:41 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.