Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.245
Cevap
376
Favori
455.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok derdim var şu dönemde ruh halimi belirtmek istedim abi 😂 gs forumunda görüş belirttiğim zaman nick mesaj uyumu diyorlar 😅

Her alanda bu böyle, eski nickin anlamı yoktu abi ergen iken nereden buldum bilmiyorum googleda arattım tarattım 1 anlamını bulamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Hocam deneme yaptınız mı bilmiyorum ama @limanyakan hocamin da dediği gibi youtube da görüntü sorunu yoksa sağlayıcı dan ya da programdan kaynaklanıyor. Saglayiciyi değiştiremiyorsanız Iptv programınızı değiştirin. :) Ben de iptv kullanıyorum. Yurtdışı kanallar bence daha net. Iptv satıcıları cok kullanılan kanalların kalitesini düşürerek bant genişliğinden kazanıyorlar. Mx player kullanıyorsanız Google playden mx player codec paketini indirin. Mx player ayarlarını kurcalayin. Altın uçlu Philips hdmi kablonuz varsa yeni hdmi kablosuna da ihtiyacınız olmayabilir. Altın uçlu philips kablolar üst kalite die biliyorum. Kablo üzerinde silinmediyse genelde hangi hdmi standardını desteklediğini yazar.
    Ama şunu da söyleyeyim. Kullandığımız TV'ler ve yazılımları uzun yıllar maximum kalitede hizmet verecek şekilde donanim yazılım ayarlaması yapılmış cihazlar ve bunlara üst seviye paralar veriyoruz. Aynı ps4 ve amazon fire stick gibi. Ama Çinli kutuların 6 ayda bir yenisi çıkıyor. Sürümden kazanıyorlar. Donanım yazılım sorunlari var vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle haklısınız.
    Dün denedim altın uçlu kablo ile maalesef daha iyi görüntü alamadım. Ben bu kabloyu zamanında pc için almıştım ekranı yansıtırken çok temiz yansıtıyordu tek sıkıntısı o dönem fps. Gecikme yapıyordu misal gta4 fifa falan açardım tuşa bastıktan birkaç salise geç algılardı.

Mx player yüklüymüş birçok ıptv uygulamasının ayarlarında maalesef player seçimi yok. Tek xtreme pro ve normalinde var. Fark göremedim.

Ve dediğiniz gibi daha sıradan kanallar daha net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dert Sahibi

Çok derdim var şu dönemde ruh halimi belirtmek istedim abi 😂 gs forumunda görüş belirttiğim zaman nick mesaj uyumu diyorlar 😅

Her alanda bu böyle, eski nickin anlamı yoktu abi ergen iken nereden buldum bilmiyorum googleda arattım tarattım 1 anlamını bulamadım.
    Bu konu önemli. Hayat çetrefilli. İniş çıkışlarla dolu.

Beynimiz gözümüzü, ağzımızı falan patlatmak ister öyle bir organ.
    Herkesin kendisine zarar verebilecek bir ruhsal yapısı da var.
    Kendi içselliğimizi dingin, pozitif tutmazsak beynimiz bunu fırsat bilip bizi hasta etmek için elinden geleni yapar.
    Çoğu hastalığın kaynağında bu dengeyi kuramamak, pozitif olamamak yatar.
    Tükenmişlik sendromu da majör deprasyonlar da bu ruh halinden kaynaklanır.

Atalarımız boşuna 1 kahkaha 1 kilo pirzola dememişler.
    Boş yere de olsa gülebilmek, pozitif enerji yayan insanlarla arkadaş olabilmek çok önemli.

Futbola gelince; Futbol endüstrileşti ve fanatizm düzeyinde takım tutup üzülmeye hiç gerek yok.
    Başta futbolcular olmak üzere diğer rant sağlayıcılar servetlerine servet katarken bizler neden üzülelim.

Futbol endüstri haline gelmiş olmasından başka aşırı derecede siyasallaştı.
    Kazan kazan ilkesi ile havadan sudan para kazanan yandaşlar malum takımları destekliyorlar.
    Bu çıkar grupları neden bu takımlara destek veriyorlar ki.
    Başak şampiyon oldu da ne oldu, karagümrük süper lige çıktı da ne oldu, kasımpaşanın ne kadar taraftarı var?
    Sonuç olarak siyasi otorite Ligleri kafasına göre dizayn ediyor.
    Koç grubu faktörü falan var derin konu.

Hiçbir şeyi kafaya takmaya değmez. Mutluluğu da mutsuzluğu da insan kendi çağırır.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Abi çok haklısın, ben öylesine demiştim.
    Lakin şu var bunca cümleyi bana psikiyatriste gittiğim doktorlar anlatmadı...

Ne derdin var şu bu o..., hoop sana 20 mg şunu yazıyorum. Eyvallah diyip çıkıyorum.

Tabi devlete gidince böyle 😂

Ama güzel ifade etmişsin allah razı olsun tam yerinde ifadeler... (her konuda)

• Dert Sahibi kullanıcısına yanıt

Kişisel gelişim, iç dengeler, olumlu düşünmek çok önemli.
    Ayrıca iyi günlerimizin terazisidir kötü günlerimiz. İyi günleri kıymetini ölçmemiz için tam da lazım olan.
    Ve kötü günlerimiz paha biçilemez bedel ödenen tecrübelerimize dahildir.

Nihayetinde çok özlenen iyi günler de, acı veren kötü günlerde geçmişte kalıyor.
    Tüm eğriler değişkendir, tek değişmeyen eğrimiz sağlığımız olsun dileğiyle. ;)
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Amin inşallah 🤲

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 19 Ağustos 2020; 21:43:47 >
    kodi de netflix izleyebilmek için telefon veya androidbox rootlu mu olması lazım. corellex nedir. açıklayabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukselg10 Y kullanıcısına yanıt
    Kapsamlı bir konu. Bazen root lanan cihazlarda bu root bozulmuş olabiliyor. Öncelikle root un bozuk olmadığından emin olmak gerekiyor.

Cihazlar genellikle Super Su ya da Magisk ile root lanır. Magisk Hide ile root u gizlemek gerekir.
    Super Su ise SUHide lite GUI programı ile gizlenir. ( İnternette araştırın )

NETFLIX coğrafi konum ve rootlu cihazları engelliyor.

Google Play'dan Root Browser Classic uygulamasını indirin, bu uygulama cihazınızla uyumlu olmalı. Uyumlu ise doğrudan Root izni isteyen bir pencere çıkar. ROOT izni verin. Daha sonra /system/vendor/lib ya da /system/lib altında "liboemcrypto.so" dosyasını bulun ve isim düzenle deyip sonuna .bak ekleyin. Daha sonra Uygulamalardan Netflix'i durdurmaya zorlayın sonra Netflix'i açıp keyfinize bakın...

Ya da ROOT'lu cihazda Netflix izleme...5.7 5.10 hatası

Google Play'dan Es dosya yöneticisi uygulamasını indirin ve ROOT izni verin. Daha sonra /system/vendor/lib ya da /system/lib altında "liboemcrypto.so" dosyasını bulun ve isim düzenle deyip sonuna .bak ekleyin. Daha sonra Uygulamalardan Netflix'i durdurmaya zorlayın sonra Netflix'i açıp keyfinize bakın.

Bir de bu rehber var. VPN gerekebiliyor.

https://tr.vpnmentor.com/blog/netflixin-kodiye-nasil-kurulacagina-dair-rehberiniz/

CoreElec, KODI gibi Linux tabanlı bağımsız bir işletim sistemi.
    KODI, Android sürümlerde kullanılırken CoreElec SD - TF karta ya da flash belleğe kuruluyor ve bağımsız olarak kullanılıyor. KODI de olduğu gibi CoreElec te de NETFLIX orjinal arayüz olmadan 1080p izlenebiliyor.
    1. mesajda Mithat KILIÇ ın çok güzel anlattığı videolar var.

Google Play'dan Es dosya yöneticisi uygulamasını indirin ve ROOT izni verin. Daha sonra /system/vendor/lib ya da /system/lib altında "liboemcrypto.so" dosyasını bulun ve isim düzenle deyip sonuna .bak ekleyin. Daha sonra Uygulamalardan Netflix'i durdurmaya zorlayın sonra Netflix'i açıp keyfinize bakın

bu dediğin rootlu telefonda oluyor mu. oluyorsa netflix fullhd mi oluyor.. benim telefon huawei mate 8 rootlu. netflix hd nin altında 480-540 p gibi.

• arkadaşlar coreelec kurdum wifi çalışıyor. normal kendi romunda wifi çalışmıyor. sorun yazilimsal. ne yapabilirim coreelec kullanmak istemiyorum. cihazı en son kırıcam deli etti beni. lütfen yardım

• yukselg10 Y kullanıcısına yanıt
    Telefonda da root gizlenince olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselg10

Google Play'dan Es dosya yöneticisi uygulamasını indirin ve ROOT izni verin. Daha sonra /system/vendor/lib ya da /system/lib altında "liboemcrypto.so" dosyasını bulun ve isim düzenle deyip sonuna .bak ekleyin. Daha sonra Uygulamalardan Netflix'i durdurmaya zorlayın sonra Netflix'i açıp keyfinize bakın

bu dediğin rootlu telefonda oluyor mu. oluyorsa netflix fullhd mi oluyor.. benim telefon huawei mate 8 rootlu. netflix hd nin altında 480-540 p gibi.
    araç içinde android auto üzerinden android programları uygulamak için rootlu htc 10 cihazla aynen dediğin gibi netflix okk
  • Selam arkadaşlar. Logitech f710 gamepadim var xiaomi mi box s kullanıyorum. Kol ile futbol oyunu oynayabilir miyim Android box ta. Ve mesela iki kişi araba yarışı vs.

Teşekkürler

• Beeling Gt King forumundaki ve özelden yardım eden bir arkadaşın sayesinde anladım ki, programları yüklemekle iş bitmiyor. Etkinleştirilmesi için verilen ya da bulunan mac. adreslerinin doğru yerlere girilmesi gerekiyor.
    Biz işi bilmeyenler sadece program kurulunca her şeyi seyredeceğimizi zannettiğimiz için hayal kırıklığı oluyor.Bu yüzden bu adresler verilirken hangi programın neresine nasıl girilecek bunlar daha basit ve anlaşılır verilirse biz de yavaş yavaş öğreneceğiz sanırım. Bir de anlamadığım xx kanallar neden hiç bir uygulamada yok?
    Şu corelec ve root işini de anlasaydım iyiydi.
    Herkese kolay gelsin.
  • senut kullanıcısına yanıt
    Bu topiği ilk mesajından itibaren okumak gerekir. Bütün cevaplar var.
  • Kodi/Turkvod için

Amacım paralı kanallar veya ücretli üyelikler değil. Normal uyduda çıkan televizyon kanallarını izlemek için kullanıyordum fakat bir bug oldu kullanamıyorum şu an.

Açıkçası dizi/film sitelerinin dosyaları oluyordu onları da kullanıyordum güzeldi ama çok elzem değil tabii ki.

Nasıl en güncel halini tekrar kurabilirim veya başka alternatifi nedir ?
  • kmesne kullanıcısına yanıt
    TV kanalları için WATCHED, Seyirtürk, Red Box.
    En çok hangisini önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.