Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.245
Cevap
376
Favori
455.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar. beelink gt1 mini cihazım var. yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum. yine cihazda sorun yok ama tv+ ile tv kanallarını sorunsuz izlerken son 2 haftadır tv+ hiçbir kanalı açmıyor. hatta 2 gündür giriş yapmadınız uyarısı veriyor giriş yapmaya çalışırken. turkcelle web sitesi üzerinden sordum 4 gün oldu cevap veren olmadı. onun dışında google play de türkçe tv kanalları izleyebileceğim uygulama bulamadım. cihazın menüsü kötü. kullanışlı değil. web browser üzerinden kanalları açıyorum ama tarayıcıda ayrı mouse işareti de çıkıyor. ayrıca tam ekran olmuyor hiçbir türlü. sıfırladım defalarca ama fayda etmedi. rom yüklemeyi düşünüyorum. android 8 var üzerinde şuanda. rom vs önemli değil günlük ulusal kanalları izlemek yetiyordu bana.
  • mkarahanli61 kullanıcısına yanıt
    Ücretli kanallar ile ilgilenmiyorsaniz github.com da iptv die aratin. Ucretsiz yayin yapan kanallarin ulkelere gore listelerine ulasabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 temmuz da a101 de fiyatı uygun. Air mouse almasaydım düşünebilirdim
    Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat... 2 ay önce 79 TL ödemişim... Kazık yemişim 😢

Piranha değildi, markasız birşey ama iş görüyor.

• hocam çok teşekkürler. kapanmadığı sürece bu yöntem işimi görecek gibi.
  • Android Uygulamaları.
    telegram
    Apk Deposu - Yararlı Videolar - Bilgiler.
    https://t.me/joinchat/B7uHBxgRWvXKKgSS0VxFew

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaslar.mi box ta kodi uzerinde seyirturku yukledim ama internet baglantiniz yok sunucuya baglanmiyor diye hata veriyor..sorun ne olabilir

• DuncanIdaho D kullanıcısına yanıt
    Birde SeyirTürk apk ile deneyin.

• IPTV Smarters Pro haricinde IPTV yayınını kaydeden bir uygulama önerebilir misiniz?
  • Stremio 1.3.0 çıkmış güncelleyin.

• Android Box'da olması gereken uygulamalar.
    Dosya yöneticisi. (Es Dosya Yöneticisi).
    Aptoide Tv.
    Split Apks.
    Smart Youtube.
    Stremio.
    Kodi.
    SeyirTürk - SeyirTürk apk.
    Türkvod.
    Connect Play.
    İptv Extreme Pro - Tivimate.
    Send Files To Tv.
    Nebula Manager.
    Sideload Launcher.
    Button Mapper.
    Mouse Toggle.
    Set Orientation.
    Video & Tv SideView.
    Mx Player, Vlc.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Dosya yöneticisi uygulamasi icin xplore u öneriyorum. Parasini sonuna kadar hak ediyor. Ödeme yapmazsanız da gayet iyi çalışan bir uygulama.

• Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Ben es file dosya yöneticisi seviyorum.
    Diğerlerini 'de ücretlerini vererek aldım.

Telefondan dosya gönderimi yapılıyor mu xplore da?

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Wifi share var o şekilde yapabiliyorsun. Es file explorer sistemin icine cok giriyor ve bir ara virus nedeniyle google playden kaldirildi.

Ücretsizleri denemiş ve beklediğimi karşılamamıştı o yüzden Es File'i vukuatlarına rağmen vazgeçememiştim. Bir ara deneyeyim bakalım teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

IPTV Smarters Pro haricinde IPTV yayınını kaydeden bir uygulama önerebilir misiniz?
    ProgTv. Tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Cihazı yeni aldim henüz. Uygulama yükleyemiyorum. Örneğin Google chrome play storeda yok. Aptoide de yok. Pc den flasha attim. Xplore file manager programiyla flashdan yüklemeye çalışıyorum. Yükleme başlıyor ancak sonunda yuklenemedi diyor. Ayrica conncet play uygulamasını da sitesinden aynen flasha atip yükledim. O yüklendi ancak uygulama girince veriler yuklenemedi diye hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brett_Sinclair

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Cihazı yeni aldim henüz. Uygulama yükleyemiyorum. Örneğin Google chrome play storeda yok. Aptoide de yok. Pc den flasha attim. Xplore file manager programiyla flashdan yüklemeye çalışıyorum. Yükleme başlıyor ancak sonunda yuklenemedi diyor. Ayrica conncet play uygulamasını da sitesinden aynen flasha atip yükledim. O yüklendi ancak uygulama girince veriler yuklenemedi diye hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Aptoid olmaz zaten. Chrome ise bildiğim kadarıyla mobil versiyonu var ve o da Store'da olmaz. Cihazı bir sıfırla arkadaşım. Sıfırlamadan önce güncelleme varsa onu kur ve öyle sıfırla. Play Store'dan Xplore indir, ayarlardan izin de ver. Sonra istediğini USB'den kurabilirsin.

Ayrıca Xplore'da sağ sütunda Wifi server açmak var. Direk PC'den de atabilirsin apkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 4 Ağustos 2020; 15:50:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brett_Sinclair

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Cihazı yeni aldim henüz. Uygulama yükleyemiyorum. Örneğin Google chrome play storeda yok. Aptoide de yok. Pc den flasha attim. Xplore file manager programiyla flashdan yüklemeye çalışıyorum. Yükleme başlıyor ancak sonunda yuklenemedi diyor. Ayrica conncet play uygulamasını da sitesinden aynen flasha atip yükledim. O yüklendi ancak uygulama girince veriler yuklenemedi diye hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
    telegram aracılığı ile apk deposu grubuna üye olarak istediğiniz her türlü apk yı bulabilirsiniz,
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.