Şimdi Ara

Android Tv Box, Uygulama ve Program paylaşımı (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.245
Cevap
376
Favori
455.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wached tv yi kurdun evet çok güzel ama altyazıları büyütmek için + ya bastığımda hiç bir tepki vermiyor..- ye bastım yazılar küçüldü ve öyle kaldı...Nasıl büyüyebilirim acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayrat3258 H kullanıcısına yanıt
    Evet benide baya uğraştırdı ama mouse ile 30 a kadar çıkardım

• dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Normal pc mouse ile mi... bende air mouse var zaten üzerine rahatlıkla tikliyorum ama hiç bir sey olmuyor

• MXKM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Ama uygulamanın arayüzünü pek beğenmedim.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Haklısınız TiviMate ve diğer uygulamalarla karşılaştırıldığında arayüz olarak pek tatmin edici değil. Ancak bir çok iptv programı denedim ve eğer niyetiniz harddiske tv programını kaydetmek ise, bu programın üzerine başka bir program görmedim. "Sınırsız süreli" ve hatasız tv programını kaydeden başka bir programa rastlamadım. Bir de iptv extreme var ama onun da arayüzü çok daha kötü!
  • hayrat3258 H kullanıcısına yanıt
    Evet normal mouse ile zorlandım doğru logitech 400 klavye yön tuşları ve enter la uğraşarak denedim oldu

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Genelde ıptv extreme ile kayıt yapıyorum ama randumanlı değil bir türlü

• LG TV'deki SSIPTV ile Mecool Km9 TV BOXtaki SSIPTV'nin görüntü kaliteleri farklı.

Sizce çok iyi hdmi kablosu alırsam aynı randımanı alır mıyım arkadaşlar ?

Bu konu benim için önemli, kabloyu alıp hüsrana uğramak istemem çünkü.

• Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Bence tvdeki görüntü kalitesini yakalamanız mümkün olmayabilir. Bir kere görüntü işleyen donanımlar ve yazılım farklı ayrıca araya ne kadar kaliteli olsa da kablo giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agronur17 -- 17 Ağustos 2020; 11:51:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Kablo almanız fayda sağlamaz mı demek istiyorsunuz hocam. Teşekkürler

Evet. Donanım kabiliyeti ve yazılım uyumu önemli. Eskiden beri kullandığım çinli android kutularında hep custom rom kullandım. Hepsinin parlaklık ve renk skalası farklıydı ama fabrika romundan daha iyi performansları vardı. Hdmi kablosu, veri akışı darboğazınızın önüne geçip daha kaliteli görüntü almanızı sağlayabilir ama donanımı kullanan iyi bir yazılımınız yoksa kabloyu ne kadar iyi alsanız da beklediğinizi alamazsınız. Androidde uygulamalar arasında bile görüntü kaltesinin değiştiğinden bahseden kullanıcılar var.

Siz gene iyi bir hdmi kablo alın. görüntü kalitesini beğenmezseniz corelec ile bir deneme yapın ya da freaktab.com dan bir custom rom yükleyip deneyin. Bende ilk model km9 lardan vardı sinir etti sattım.
    coreelec kodi tabanlı bir işletim sistemi olduğu için istediğiniz iptv uygulamasını kullanamazsınız ama görüntü kalitesini karşılaştırabilirsiniz.

• Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Youtube da falan görüntü iyi ama iptv programlarında maalesef istediğimi karşılayamıyor. İptv serverı ile de alakalı olabilir mesela ama bu sefer lgtvnin kendi ssiptvisinde de o görüntüyü almayabilirdim.

Bana tavsiye ettiğiniz n11.comdaki hdmi kablosuna bakacağım hocam.

Custom rom ile uğraşamam sanırım hiç anlamadığım şeyler çünkü. Hepsiburada.comdan aldım km9u. Standart kumandalı olanından.

Youtube dan kaliteli görüntü alınabiliyorsa sorun HDMI kabloda değil demektir.

ssiptv de de değil. Kullanılan player önemli.

Uygulama MX player in kullanımına izin veriyorsa, MX player i deneyin.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Mx player yüklü hocam. Tabi player seçiminde sistem neyi seçiyor ona iyi bakmak lazım.

ssiptv oynatırken MX Player ı mı kullanıyor?

Bir bakın.

MX Player ın görüntü kalitesi oldukça iyi.
    Tvboxta hemen hemen en popüler ıptv uygulamaları yüklü hepsinde de aynı sorun var. Paralı olan ıptv xtreme pro da yüklü sadece ıptv pro 16 tllik uygulama yok.

Evde altın uclu philipsin hdmi kablosu var onunla daha önce denemiştim pek farkta görememiştim gerci.

Tvler farklı ondan oluyordur diyeceğim ama dünkü sevilla uefa maçına bakar iken hem çanak yayınından hemde ıptv yayınından bakıp test edince suçu tv paneline de atamadım.

Eve varınca bakacağım 👍

Aslında birçok tv box sahibi kişiler iptv kullanırken bu durumu görmezden gelebiliyorlar. Gerçekten günümüz şartlarında fena kalitede sunmuyor değil lakin evinde 2 tv olup diğer tvnin smart tvli olması sayesinde farkı görebiliyor.

Biraz üzerine düşeceğim bu durumun elimden imkan gelmezse razı olup yoluma bakacağım hiç yoktan iyidir napalım 😅

Çoğu IP Tv uygulamasının kendi player ları var ve ne yazık ki bazılarında MX player kullanılamıyor.
    MX player herşekilde kalitesini hissettiriyor.

Bir de şu yeni nick çok negatif hava yayıyor. Eski nick (asparanda) daha güzeldi.
    Bence değiştirelim bu nick i.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.