Şimdi Ara

android uydu alıcısı kullanan var mı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
11
Favori
70.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı AV kablo ile hiç denediniz mi acaba?
    evimde eski tüplü tv ye bağlamayı düşünüyorum ama görüntü nasıl olur bilmiyorum bu yüzden kararsızım acaba deneme şansı olan varsa cevap yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daol

Bu cihazı AV kablo ile hiç denediniz mi acaba?
    evimde eski tüplü tv ye bağlamayı düşünüyorum ama görüntü nasıl olur bilmiyorum bu yüzden kararsızım acaba deneme şansı olan varsa cevap yazabilir mi?

Deneyince yazarım cihazda av çıkışı var.tv phlıps 40 pfl 5007 bağlı sadece hdmı bağlı 1080 P yaptım cihazdan heralde eniyi çözünürlük bu sayr sevlr
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Orijinalden alıntı: daol

Bu cihazı AV kablo ile hiç denediniz mi acaba?

Deneyince yazarım cihazda av çıkışı var.tv phlıps 40 pfl 5007 bağlı sadece hdmı bağlı 1080 P yaptım cihazdan heralde eniyi çözünürlük bu sayr sevlr

teşekkürler, @munib sabırsızlıkla bekliyorum

........................

• Arkadaşlar yeminle söylüyom ccam hiç bilmem sizin dediğiniz bumu buysa menuleri bis ekle vs tıklayınca çalışıyor bildiğim bu sayr sevr

android uydu alıcısı kullanan var mı

• Uydu alıcım android tabanlı SMART TV BOX MODEL:HD18S2

Kanal taşıma yapamadım kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

linki

• kanal taşıma yapılıyor fakat kaydetme yok bu yüzden başa dönüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokan3275

kanal taşıma yapılıyor fakat kaydetme yok bu yüzden başa dönüyor...

hayırlı olsun yenimi aldın cihazın benim cihazdan kaçgün oldu
    kanal taşımayı nasıl yapıyon hangi tuşla ben yapamadım.fovari var taşıma tuşu bulamadımdaha öncede yazmıştım saygılar

senin cihazın Güç Kaynağı
    DC5V/2A yoksa 12 v1.5 mi sitesinde DC5V/2A yazıyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 2 Şubat 2014; 12:09:49 >
  • program edit
    hangi kanalı taşıyacaksam üzerine gelip info tuşuna bastım ve istediğim yere gidip ok. tuşuna bastımtaşıyor ama kaydetme seçeneği yok
  • bu arada teşekkürler 15 gün oldu
  • munib kullanıcısına yanıt
    12 v 1.5 özellikleri görülsün diye link verdim o satıcıdan almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

Arkadaşlar yeminle söylüyom ccam hiç bilmem sizin dediğiniz bumu buysa menuleri bis ekle vs tıklayınca çalışıyor bildiğim bu sayr sevr

Merhaba,
    Bir iki sorum olacak bu uygulama ile ilgili;
    Bu uygulama cihazı aldığınınzda üzerinde yüklü müydü? Yoksa siz mi daha sonra yüklediniz.
    Eğer mümkünse bu uygulamanın adını ve simgesinin görünümü paylaşabilir misiniz?

• quote:

12 v 1.5 özellikleri görülsün diye link verdim o satıcıdan almadım

Birebir aynı cihaz 4.2.2 yüklü bende senbenden daha zekisin inş bulursun info tuşunu senden örendim evet taşıyor kaydet yok sen bulunca yazarsın say sevr
    Birde şu ccam sorarlar arkadaşlar sen yapabilyosan onlara cevab verirsin ben bu linkten yükledim sadece kuruluyormu diye baktım

cccam kullanmıyorum sadece turksat var oyüzden kontrol edemem

kanal taşıma için üreticiye msj attım ama hala cevap vermedi
  • quote:

cccam kullanmıyorum sadece turksat var oyüzden kontrol edemem

kanal taşıma için üreticiye msj attım ama hala cevap vermedi

çinliler tatilde ondandır.kaç gündür kullanıyon cihazı varmı eksileri artılrı
  • Arkadaşlar,

Linux enigma'lı cihazlarda Kanal taşıma işlevi, buket'e yada favori'ye taşınan kanallar için geçerlidir.

Yani enigma serisinde de genel tarama listesinde kanal taşıma yapılamaz. Çünkü bu listede kanallar alfabetik olarak dizilidir.

Favori yada buketlere aldığınız kanalı kendi içinde sıralama yapamıyor musunuz ?

Diğer taraftan 1'e 8'lik cihazlardan edinenlerin sayısının artmasına sevindim.
    cihaz muhteşem diyebilirim
    uydu bölümü dediğim gibi zayıf kalmış kanal geçişleri dreambox gibi değil ama diğer işlevler çok iyi artık normal uydu alıcı devri bitti

ccam eklentisini kurdum daha önce verilen resimler ile aynı ama sadece turksat var o yüzden kontrol edemiyorum

herkese tavsiye ederim ama kanal taşıma halen gerçekleşmedi favoride de aynı taşıma yapıyorum fakat kaydetme özelliğini çözemedim
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    her iki listede de kanal taşınıyor fakat kaydetme yok yada bulamıyorum

cihaz gerçekten çok iyi ve hızlı
  • quote:

her iki listede de kanal taşınıyor fakat kaydetme yok yada bulamıyorum

cihaz gerçekten çok iyi ve hızlı

hadi yolun açık olsun bundan sonra senden iyi cevablar bekleriz inş
  • Kanal taşıdıktan sonra okey'e iki defa basın. Yada kaydeden kırmızı tuş, yeşil tuş fikan olabilir. O tuşlara da iki defa basmak gerekiyor olabilir.
  • ha bide usby kanalları kayıt yapamadım sa sevr
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.