Şimdi Ara

android uydu alıcısı kullanan var mı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
11
Favori
71.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun cihazınız.
    Isınma durumu nasıl,çokmu idare edermi?
    Uydudan androidden uyduya geçerken kitlenme vs yaşadınızmı?
    Atlanta g3 de anlatıldığı gibi cihaz kendiliğinden sıfırlama vs oluyormu?
    Benim gibi uydu+android cihazı il kullanacaklara tavsiye edermisiniz?Mini usb android kullandım.Uydu ayarları nasıl kolaymı?
    Çoğu arkadaş Android+uydu alıcısı sorunlu diyor.Ccam,uydu vs sorun çıkmış.Ayrı ayrı kullanılması taraftarı.Bende uydu alıcısına alışmışım,olabildiğince az sorunlu uydu alıcısı+android cihaz almak istiyorum. Bu tür cihazlarında sürekli yenileri çıkıyor.Sürekli yenilemek mi gerekiyor?İnsan duramıyor,yenisi çıkınca elindekini satıp onu almak istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 28 Ocak 2014; 14:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Sn.Munib bey,

Hayırlı olsun cihazınız.
    Benim gibi uydu+android cihazı il kullanacaklara tavsiye edermisiniz?Mini usb android kullandım.Uydu ayarları nasıl kolaymı?
    Çoğu arkadaş Android+uydu alıcısı sorunlu diyor.Ccam,uydu vs sorun çıkmış.Ayrı ayrı kullanılması taraftarı.Bende uydu alıcısına alışmışım,olabildiğince az sorunlu uydu alıcısı+android cihaz almak istiyorum. Bu tür cihazlarında sürekli yenileri çıkıyor.Sürekli yenilemek mi gerekiyor?İnsan duramıyor,yenisi çıkınca elindekini satıp onu almak istiyor.

sağolun
    1 ısınma biraz var.ben daha öncede çinden başka cihaz almıştım geri yolladım aşırı ısınıyordu geçmiş yazılara bak
    2.uydu android geçişleri çok hızlı
    3.kendilğinden sıfırlama hiç yok artı ben uyduyu zorbuldum bir kaç sefer fabrika ayarlarına çevirdim hiç sıkıntı yok uyduyu ayarlamak için yarım günüm gitti
    4:Benim gibi uydu+android cihazı il kullanacaklara tavsiye edermisiniz?sorusuna evet neden zaten şuan cihaz 200 tl ye yaklaştı bence burdaki 500 tl android cihazlardan çok hızlı uydu bölümünde şuana kadar sorun yaşamadım devamlı açık test ettiğim için yalnız bu arada serkan arkadaşın dediği ram temizlemede yüklü
    5:.Ccam kurmadım ilgilenmiyorumda bilmiyorum
    şimdilik bunlar saygr

• Fiyatı uygun olduğu için sizin cihazdan alabilirim.Yurtdışı paypal vs olunca karışık.Bu şeklide hiç alışveriş yapmadım.Yurtiçinden bulmakta zor.Getirip satan arkadaş olursa meraktan alıp kullanacağım.

Elinde böyle cihaz olup satmak isteyen arkadaş pm atabilir.
  • quote:

Fiyatı uygun olduğu için sizin cihazdan alabilirim.Yurtdışı paypal vs olunca karışık.Bu şeklide hiç alışveriş yapmadım.Yurtiçinden bulmakta zor.Getirip satan arkadaş olursa meraktan alıp kullanacağım.

Elinde böyle cihaz olup satmak isteyen arkadaş pm atabilir.

ya çok kolay ben sana detaylı mesaj attım takıldığın yerde yaz.
    bende ilk zamanlar yapamam edemem diyordum sen bir dene gerisi gelir.
    paypal senin güvencen zaten aldığın ürün ödeme yaparken paypal ödemesi adresin otomatik çıkıyor hiç zorluk yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Sn.Munib bey,

Hayırlı olsun cihazınız.

sağolun
    1 ısınma biraz var.ben daha öncede çinden başka cihaz almıştım geri yolladım aşırı ısınıyordu geçmiş yazılara bak
    2.uydu android geçişleri çok hızlı
    3.kendilğinden sıfırlama hiç yok artı ben uyduyu zorbuldum bir kaç sefer fabrika ayarlarına çevirdim hiç sıkıntı yok uyduyu ayarlamak için yarım günüm gitti
    4:Benim gibi uydu+android cihazı il kullanacaklara tavsiye edermisiniz?sorusuna evet neden zaten şuan cihaz 200 tl ye yaklaştı bence burdaki 500 tl android cihazlardan çok hızlı uydu bölümünde şuana kadar sorun yaşamadım devamlı açık test ettiğim için yalnız bu arada serkan arkadaşın dediği ram temizlemede yüklü
    5:.Ccam kurmadım ilgilenmiyorumda bilmiyorum
    şimdilik bunlar saygr

Bu cihaz güzel bir şeye benziyor ben de sipariş edebilirim. Fiyatı da oldukça uygun.

• cimbom38 arkadaşımız özelden de sormuş, buradan yanıtlayayım;

bendeki ve forumdaki pekçok arkadaşın elindeki cihaz,
    munib arkadaşımızın yeni getirttiği cihazdan bir nebze daha zayıf ama biraz daha da ucuz bir cihaz.

Genelde karşılaşılan sorun,
    kanal bulamama ve uydu alıcısı fonksiyonundayken aralıklı olarak yaşanan duraksama sorunu.
    Duraksamadan kastımız;
    yaklaşık 15-20 saniyelik periodlarda görüntüde çok kısa süreli (1 saniyenin tahminimce 3'te, 4'te biri kadar bir süre) duraksama olması.
    Özellikle akışkanlığı olan maç yayını gibi görüntülerde daha fazla hissediliyor.

Munib ve Serkan arkadaşlarımızın bahsettiği ram-buffer temizleme programları, android tabanlı çalışan Clean Master vb. programlar.
    Ben cihazıma Clean Master'ı yükledim, ara ara manuel olarak çalıştırıyorum, faydası da olduğunu düşünüyorum.
    Hiç yok diyemem ama çok da fazla hissetmez oldum duraksamaları.
    Sürekli geri planda çalışacak bir program veya versiyon olursa daha etkili olur sanırım.

Munib arkadaşımızın yeni getirttiği cihazda sanırım bu tarz bir program hazır yüklü olarak gelmiş.
    Kendisi daha önce farklı cihazları da denemiş olduğu için onun yorumları hepimiz için çok önemli.

Kanal bulamama sorununun cihazlardaki bir genel arıza olduğunu sanmıyorum.
    Çanak - Lnb - Uydu -Türksat TP ayarları konusu biraz karışık olduğu için sorun yaşandığını,
    farklı merkezi uydu sistemleri, farklı lnb çeşitleri kullandığımız için de,
    kendi çözümlerimizin her zaman diğer arkadaşlara uymadığını düşünüyorum.

Tavsiye eder miyim ?

Eğer munib arkadaşımız da yeni cihazından memnunum derse EVET, KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.
    TV'nize tek bir cihazla pekçok işlev kazandırmış olursunuz.

Çinden alışveriş yapmanın en önemli dezavantajı 20-25 günlük teslim süresi.
    Başlangıçta üründen memnun kalmazsanız veya ürün istediğiniz gibi çıkmazsa PayPal sistemi aracılığıyla paranızı geri alabiliyorsunuz.
    Ülkemizde satılan cihazlardan daha üstün cihazları, çok daha hesaplı bir fiyata almış oluyorsunuz.

1 - 1,5 Yıl sonra bir donanım arızasıyla karşılaşırsanız,
    garanti koşullarından faydalanarak Çin'den servis desteği almanız kargo maliyetleri düşünülünce pek mümkün değil.
    Ama benzer bir arızada ülkemizdeki satıcıların da, bu tarz ürünler için garanti kapsamı içinde ne kadar destek verecekleri de tartışmalı.

Kaldı ki, Çin'den ürün aldığınızda;
    forumun reklam verenlerinden bir firmanın satıcısı olduğu için,
    en ufak bir genel eleştiri yazan diğer forum üyelerine hakaret içeren en çirkin sözler yazmayı kendisine hak zanneden,
    sözde 'esnaf' kişilerle karşılaşma riskiniz de yok...

• Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ayrı ayrı kullanmak yerine sorunluda olsa uygun fiyata bulabilirsem uydu alıcısı+android cihaz almayı düşünüyorum.Bulamazsan tekrardan mini usb android cihaz alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 29 Ocak 2014; 11:43:12 >
  • @yasaryasaryasar nick'li arkadaşımın yaptığı yorumlara tamamen katılıyorum.
    Yazdıklarına eklemek istediğim birkaç yorum
    1.Öncelikle cihaz arızalı veya beklentimizi karşılamadığında geri iade için sorunları daha kolay çözmek bakımından İngilizce'nizin iyi olması lazım.
    2.Geri iade kargo ücretini siz (Alıcı) ödemek zorunda buda minimum 20.-TL civarı yapıyor.Gelen cihazlar %100 çalışan cihaz olmuyor.arızalı olarakta gelebiliyor.
    3.Anlaşmazlık açtığınızda eğer iade olayını kabul etmezseniz en fazla %20 iade alabiliyorsunuz. Aliexpress'te durum budur.
    Benim denediğim 3-4 farklı android+uydu cihazı olanlarda takılma ve donma sorunu,uydu bulamama ve seste cızırtı sorunu yaşadım.
    Tavsiye edermisiniz sorusuna gelince Android+uydu cihazını tavsiye etmiyorum.
    Sadece Android cihaz alıp kullanayım derseniz android farklı bir dünya ve dipsiz bir kuyu olarak alınmasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 29 Ocak 2014; 12:43:10 >
  • cimbom38 özel mesaj sorusuna burdan yazayım herkes faydalansın

1.Bu cihazı daha önce kullandım ve geri gönderdim
    http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-Android-4-0-IPTV-box-Google-Internet-TV-box-Android-Set-Top-Box-FULL/740058305.html
    seyir türkü kurdum geri sildim hoşuma gitmedi zaten hd film izle hd dizi izle storede bir sürü var
    2.next pandoraya göre sizin cihaz nasıl?Next pandora kasa büyürk ısınma vs daha mı az sorunlu olur diye düşünüyorum.

Not:şimdi kendi izlenimlerimi yazayım
    1:cihaz çok küçük üst tarafında hiç hava deliyok bence olmalıydı altında var
    yemin ediyorum daha önce nınıx 5 ve r42 ve hd 16s2 kullandım şimdiki chazım jet gibi
    2.merkezi çanak var hiç sorunsuz açtım daha önce demiştim uydu ayarını zor yaptım cihaz geldiğinde lnb bölümü silik ve boş du.bu cihazda uydu ekleme çok farklı
    3:kimne derse desin yeminle cihaz şuan mükemmel birde şunu dememde fayda var önceki cihazımda görüntü kırılma vardı bu cihazda görüntü ses sorunu yok.cihazda 4.2.2 yüklü internetten açmadığı film yok
    şimdilik bunlar test ettikçe yazarım

• quote:

cimbom38 özel mesaj sorusuna burdan yazayım herkes faydalansın

1.Bu cihazı daha önce kullandım ve geri gönderdim
    http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-Android-4-0-IPTV-box-Google-Internet-TV-box-Android-Set-Top-Box-FULL/740058305.html
    seyir türkü kurdum geri sildim hoşuma gitmedi zaten hd film izle hd dizi izle storede bir sürü var
    2.next pandoraya göre sizin cihaz nasıl?Next pandora kasa büyürk ısınma vs daha mı az sorunlu olur diye düşünüyorum.

Not:şimdi kendi izlenimlerimi yazayım
    1:cihaz çok küçük üst tarafında hiç hava deliyok bence olmalıydı altında var
    yemin ediyorum daha önce nınıx 5 ve r42 ve hd 16s2 kullandım şimdiki chazım jet gibi
    2.merkezi çanak var hiç sorunsuz açtım daha önce demiştim uydu ayarını zor yaptım cihaz geldiğinde lnb bölümü silik ve boş du.bu cihazda uydu ekleme çok farklı
    3:kimne derse desin yeminle cihaz şuan mükemmel birde şunu dememde fayda var önceki cihazımda görüntü kırılma vardı bu cihazda görüntü ses sorunu yok.cihazda 4.2.2 yüklü internetten açmadığı film yok
    şimdilik bunlar test ettikçe yazarım

Donanımsal + yazılımsal gelişmişliklerin olumlu etkilerini gözlemlemeniz gayet doğal. En azından sizin cihazda 8 GB. flash bellek var.

Fakat bana göre acele ediyorsunuz. En azından 15 gün kadar cihazı iyice mıncıklayın, ondan sonra kanaat bildirin bana göre...

Cihazı uydu kullanımında sürekli sıkıştırın. Hızlı zap, menülere hızlı girip çıkma v.s. Bu işleri yarım saat, bir saat süreyle yapınız. Cihazda bug varsa, kendini çabuk belli edecektir.

Ondan sonra net kanaat bildirin.

Kolay gelsin.

• Arkadaşlar hangi firma ne yazmış benmi göremiyom,yazı nerde saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

quote:

Orijinalden alıntı: yasaryasaryasar

cimbom38 arkadaşımız özelden de sormuş, buradan yanıtlayayım;

bendeki ve forumdaki pekçok arkadaşın elindeki cihaz,
    munib arkadaşımızın yeni getirttiği cihazdan bir nebze daha zayıf ama biraz daha da ucuz bir cihaz.

Genelde karşılaşılan sorun,
    kanal bulamama ve uydu alıcısı fonksiyonundayken aralıklı olarak yaşanan duraksama sorunu.
    Duraksamadan kastımız;
    yaklaşık 15-20 saniyelik periodlarda görüntüde çok kısa süreli (1 saniyenin tahminimce 3'te, 4'te biri kadar bir süre) duraksama olması.
    Özellikle akışkanlığı olan maç yayını gibi görüntülerde daha fazla hissediliyor.

Munib ve Serkan arkadaşlarımızın bahsettiği ram-buffer temizleme programları, android tabanlı çalışan Clean Master vb. programlar.
    Ben cihazıma Clean Master'ı yükledim, ara ara manuel olarak çalıştırıyorum, faydası da olduğunu düşünüyorum.
    Hiç yok diyemem ama çok da fazla hissetmez oldum duraksamaları.
    Sürekli geri planda çalışacak bir program veya versiyon olursa daha etkili olur sanırım.

Munib arkadaşımızın yeni getirttiği cihazda sanırım bu tarz bir program hazır yüklü olarak gelmiş.
    Kendisi daha önce farklı cihazları da denemiş olduğu için onun yorumları hepimiz için çok önemli.

Kanal bulamama sorununun cihazlardaki bir genel arıza olduğunu sanmıyorum.
    Çanak - Lnb - Uydu -Türksat TP ayarları konusu biraz karışık olduğu için sorun yaşandığını,
    farklı merkezi uydu sistemleri, farklı lnb çeşitleri kullandığımız için de,
    kendi çözümlerimizin her zaman diğer arkadaşlara uymadığını düşünüyorum.

Tavsiye eder miyim ?

Eğer munib arkadaşımız da yeni cihazından memnunum derse EVET, KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.
    TV'nize tek bir cihazla pekçok işlev kazandırmış olursunuz.

Çinden alışveriş yapmanın en önemli dezavantajı 20-25 günlük teslim süresi.
    Başlangıçta üründen memnun kalmazsanız veya ürün istediğiniz gibi çıkmazsa PayPal sistemi aracılığıyla paranızı geri alabiliyorsunuz.
    Ülkemizde satılan cihazlardan daha üstün cihazları, çok daha hesaplı bir fiyata almış oluyorsunuz.

1 - 1,5 Yıl sonra bir donanım arızasıyla karşılaşırsanız,
    garanti koşullarından faydalanarak Çin'den servis desteği almanız kargo maliyetleri düşünülünce pek mümkün değil.
    Ama benzer bir arızada ülkemizdeki satıcıların da, bu tarz ürünler için garanti kapsamı içinde ne kadar destek verecekleri de tartışmalı.

Kaldı ki, Çin'den ürün aldığınızda;
    forumun reklam verenlerinden bir firmanın satıcısı olduğu için,
    en ufak bir genel eleştiri yazan diğer forum üyelerine hakaret içeren en çirkin sözler yazmayı kendisine hak zanneden,
    sözde 'esnaf' kişilerle karşılaşma riskiniz de yok...

Yüzde yüz katılıyorum Size. Özellikle kendini esnaf zanneden objektiflikten uzak, kendi ürününü fahiş fiyatlara millete satmaya çalışan insanlar konusunda. Demekki forumda işler böyle yürüyor.
    Neyse biz elimizden gelen yardımı ve cok daha uygun fiyatlı performanslı cihazları buradan insanlara hiç bir beklentimiz olmadan tavsiye etmeye devam ederiz yine.

Aman arkadaşlar, etmeyin eylemeyin... Savaş çıkar bak sonra :)

Bende 3 aydır kullanıyorum, memnunum.
    Cihazım bu:
    http://www.aliexpress.com/item/DVB-S2-Google-Android-4-0-Smart-TV-Box-IPTV-WiFi-Internet-HD-1080P-HDMI-player/820477134.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutBY -- 29 Ocak 2014; 13:31:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serkan bey daha öncede yazmıştım zaten test aşamasında cihaz
    hani arkadaşlar özelden yazdığı için bende burdan yazıyım insanlar faydalansın dedim.saylr
  • quote:

serkan bey daha öncede yazmıştım zaten test aşamasında cihaz
    hani arkadaşlar özelden yazdığı için bende burdan yazıyım insanlar faydalansın dedim.saylr

Siz çok iyi anlıyorum.

Heyacanınızı da anlıyorum. En azından android cihazlar içerisinde, Türkiye'deki en iyi ürün, sizdeki üründür.

Yani Türkiye'de yerli marka olarak satılan ürünlerden bile, daha gelişmiş sizdeki ürün.

Bir önceki mesajımda söylediğim gibi, cihazı 15 gün süre ile belirttiğim şekilde test ederseniz, verdiğiniz geri bildirimler daha sağlıklı olacaktır.

Ayrıca bildirdiğiniz bu ön kanaat bile, kullanıcılara yerli ve yabancı markacıların 1GB. / 4 GB.lık cihazlarının yeterliliği konusunda bir fikir verdi.

Yani bu bildiriminiz ile bundan sonra android cihaz edinecekler, gözü açıldı diyebiliriz...

Saygılar, sevgiler.

• Cihazları 2-3 katına satıyorlar,uygun fiyata satsınlar alalım.Çinle uğraşmayalım.Cihazla ilgili bölüme bakmıyorlar sanırım alanlar cihazla uğraşıyor sonuç alamayınca satıyorlar.
    Alan arkadaşlardan 2-3 kişi 2.el olarak 350 TL ye kadar vermek istediler,alacaktım ilgili bölümü okuyunca her defasında vazgeçtim.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/vmaxx-android-tv-artik-her-tv-bir-bilgisayar-79584800 Vmaxx Android TV - Artık Her TV Bir Bilgisayar şimdilik bu usb android cihazı sahibinden uygun fiyata aldım.Bir süre kullanacağım,daha sonra uydu alıcısı+android cihaz alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 29 Ocak 2014; 18:45:10 >

• cimbom 38

allah askına bu cıhazı hadı yakınında bayıısı yok diyelim youtube vıdeoları var
    atlanta smart g4 görüpte almayan bırı ya bütcesı yoktur yada ınternetı yoktur yada ögrencıdır vs

bak bu konuda her mesaja cevap varhttp://forum.donanimhaber.com/m_82429132/mpage_5/f_//tm.htm#86673889
    bana yazarken baska bayıının konusuna bakmamasını yazıyorsan olmaz

diger bir bayıı arkadasımız 2 hafta gırmıyorsa bız bılemeyız demekkı bazı sorunları var

cıhaz hakkında kronık sorun yok lutfen yanı soylemiş boylemiş yazmak iyi bir şey degil

sorunu hallettıgım cihazların cogu hepsıbu**** sıtesınden alanlardan gelmıstır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 29 Ocak 2014; 19:22:08 >

• Ha şimdi anladım firma gelmiş hoş gelmiş.yalnız burda bir sorun var firma neden bu işe karışmış bizkendi halimizde yazıp çiziyoruz tabiki güzel ülkemin firmasından almak isterim çek fiyatı 250 300 tly senden alalım.bu ateşlenme bu celallenme nedendir.üstüne basa basa diyorumki sizin ürünlerdende çok şikayet var istersen linkleride eklerim,
    Bak güzel fatihim kimse senin firmana taş atmamış yazıları okudum silinen yazıları bilmiyom.
    Burda biz çinden aldığımız cihazları anlatıyoz birbirimize yardımcı oluyoruz.mesala ben kanalları sıraya dizemedim kimden yardım alacağım tabiki arkadaşlardan.lütfen kırıcı yazmayalım saygılar sevgiler
    şu cesmenin halıne bak su içecek tası yok
    kırma kimsenin kalbini yapacak ustası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 29 Ocak 2014; 19:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaryasaryasar

Son bir söz de, forum yönetimine yazmak isterim;
    foruma reklam verenler başta olmak üzere, forumdaki genel düzeyi korumak sizin göreviniz.
    Daha önce bu yine konuda,
    sahibi bir başkası olan çirkin sözlerin alıntıları dışında en ufak bir hatası olmayan bir yazımı haksız yere tamamen sildiniz.
    Eğer yazdıklarım içerisinde forum kurallarına aykırı bir bölüm varsa lütfen bir açıklama ile sadece o bölümü siliniz
    veya bana bildirin o bölümü ben kendim kaldırayım.
    Forumda bir seviyeyi korumak adına saatlerce üzerinde zaman harcayarak yazdığımız yazıları bir tuşa basarak silme kolaylığına girmeyiniz.

Saygılar.

Tabi bu sürekli tartışma ortamına sebebiyet verilmemesi açısından, en büyük sorumluluk forum yönetimine düşmektedir.

Satıcı arkadaşlar, foruma reklam veriyorlar diye imtiyaz sağlanamaz. Çünkü forumun alım-satım bölümü var.

Uydu cihazı ne ki !? Çok daha pahalı elektronik cihazlar alım-satım bölümünde satılıyor. Örneğin ekran kartları, SSD'ler, Anakartlar, Monitörler v.s... PC parçaları ile ilgili bilgi paylaşımının yapıldığı alanları sürekli takip ediyorum. O bölümlerde satıcı arkadaşların mesajlarını okuyorum. PC parça satıcıları bilgi bölümüne girip, DH ilan link'lerini bile vermiyorlar ! Neden versinler ki? Zaten her türlü ürün üyenin imzasından görülebiliyor. Yani forum kullarallarına riayet etmek için iyi niyetli hareket edilirse, forumda karmaşa olmuyor.

Ama uydu bölümüne gelince; ne hikmetse satıcı arkadaşlar ilan link'lerini bilgi alanından paylaşıyorlar. Sürekli kural ihlali yapıldığını yönetime defalarca bildirmeme rağmen, bir düzenleme yapılmadı. Oysa bir düzenleme yapılmasını ihtiyaç var.

Kısaca; sıkıntı çıkaran tartışma ortamını, forum yönetiminin çözmesi gerekiyor. Çözebilmesi içinde, herkesin statüsüne uygun alanları kullandırması gerekiyor.

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 29 Ocak 2014; 19:31:18 >

• munib kullanıcısına yanıt
    merhaba bu konunun isimi androıd uydu alıcısı kullanan varmı ? degılmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 30 Ocak 2014; 14:28:53 >
  • Biz kendi halimizde yazışıyoruz habire üstünüze alınıp hışımla foruma girip kırıp döküyorsunuz?Siz reklam verdiğiniz için herşeyi söyleyeceksiniz hakaret ettikleriniz susacak.Bu mu adalet anlayışınız.Pahalı kardeş cihazlarınız pahalı.Biraz az kazanın,daha az sorunlu cihazlar üretin,yeterli testlerden sonra piyasa sürün, bizde sizin cihazınızı alalım ve memnun kalalım burda yazıp sizin reklamınız yapalım ama nerde o günler.

500 TL ye atlanta et 9000 ilanı verip 1 tane olta balık misali bir arkadaş alınca 549 fırlıyor fiyat,549 sene dursa o cihazı 549 TL ye bende o firmadan almam.
    Bu mu ticaretiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 30 Ocak 2014; 8:20:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.