|
Android uygulamaları Windows 10 platformuna geliyor (Yeniden)
-
-
Windows 10 daha çıkmadan önceki bu resmi asla unutmam. Güya bir köprü olacaktı, iOS ve Android uygulamaları direkt olarak portlanacaktı.
Eğer Windows'a Android çekirdeği koymak zorundalarsa Windows'un Linux çekirdeğine de geçme ihtimali var oluyor.
-
Oem lisansı alınabilir en azından korsan değil -
docs.microsoft.comComparing WSL 2 and WSL 1https://docs.microsoft.com/en-us/windows/wsl/compare-versions
WSL ...
-
şu 30tl olanları demiyorsundur umarım. Diyorsan onlar da korsan ;)
-
Onları diyorum aslında -
buna canı gönülden inanan saf ve temiz kardeşlerim beğenebilir mi :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rachsuchtig
Onları diyorum aslındaOnlar da illegal. toplu lisanslama alıyor birisi atıyorum 1000 adet pc lisanslayabilir gidip tek tek satıyor 1001. kişi aktif ederse hepsi düşüyor.
-
Hali hazırda zaten Microsoft Xamarin ile iOS Android Windows 10 hepsine, eş zamanlı uygulama yazılabiliyor
-
WSL bir emülatör. Direkt olarak Linux çekirdeğini kullanmasından bahsediyorum. Windows'un emülatör mantığında Linux çekirdeği altında çalışması gibi ya da her ikisinin de çekirdeğine sahip olup, ikisinin de saf olarak emülatöre gerek kalmadan çalışması gibi. WSL belki bu noktada 3. seviyeye çıkıp bunu sağlayabilir Android uygulamaları için bu tür bir şey düşünüyorlarsa. Fakat yine emülatöre ihtiyaç duyacaklar gibi Android için.
-
Sadece o olsa yine iyi. Bazı hintli/çinli dolandırıcı gruplar bunlardan 1000lercesini alıp windows server üzerinden login datalarını kendi serverleri ile eşleştiriyorlar. Haliyle bu lisansları alanları sanki bir şirkete ait kurumsal bilgisayarlarmış gibi izleme, hesaba eşleştirdiğiniz mail adresine ulaşma gibi sıkıntılı durumlara neden olabiliyor. Kesinlikle uzak durulması gereken bir konu.
-
Microsoft 10 yil icinde Linux tabanli 64 bitlik Windows isletim sistemine gececektir ;) . WSL 1 v WSL 2 bunlar ilk adimlai olarak ele alinabilir :)
-
xamarin abbas yolcu misali bağlasan durmaz, sizlere ömür. yerine .net maui gelecek.
-
Hic bir lisans dusmuyor, hepsi aktif kaliyor. yeni lisansa izin vermiyoir sadece.
-
Microsoft, Windows Phone ile Nokia ve HP' ye kazık atıp, milyonlarca müşterisini yüz üstü bıraktı. Ülkelerin Windows tabanlı sistemlerden kurtulmasını diliyorum ama Microsoft tekelinin kırılması çok zor.
-
Geçmeli hocam. NT çekirdeğinden kurtulmalı artık Windows. NT çekirdeği selefi MS-DOS çekirdeğine çok daha iyiydi evet. Windows 98’den XP’ye geçince oh be dedirtmişti. Ama şimdi NT çekirdeğinin de suyu çıktı. Linux çekirdeğine geçilirse güzel olur. Hem işletim sistemi hafifler hem de eskiye dair kalıntılar silinmiş olur. -
Bu özelliği aşırı sevdim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Windows 10 daha çıkmadan önceki bu resmi asla unutmam. Güya bir köprü olacaktı, iOS ve Android uygulamaları direkt olarak portlanacaktı. Eğer Windows'a Android çekirdeği koymak zorundalarsa Windows'un Linux çekirdeğine de geçme ihtimali var oluyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X