dün akşam ainol novo advance 2 tablet ve hp tarayıcı satın aldım. Bir kitabımın ilk birkaç sayfasını tarayıp pdf olarak kaydettiğimde bilgisayarda sorunsuz bir şekilde açabiliyorum ancak bu dosyalar tablet üzerinde açılmıyor. Adobe reader ile açmaya çalıştığımda "Bozuk yada hasarlı olduğundan dolayı belge açılamıyor" hatası veriyor ancak tableti bilgisayara bağlayıp tabletin içindeki pdf dosyasını bilgisayarımdaki adobe reader ile sorunsuz olarak açabiliyorum.
Pdf dosyasını tablet üzerinde açamadığım için pdf dosyasını epub formatına çevirerek tablete attım ve e-kitap okuyucu yazılımlar ile bu dosyaları tablet üzerinde sorunsuz bir şekilde görüntüleyebiliyorum ancak bu yazılımların zoom özelliği bulunmadığı ve sayfalar çok küçük kaldığı için yazıları okumam imkansız bir halde.
Bu sorunları aşabilmem için önerilerinizi bekliyorum.
Hocam kitabı senin taratmana gerek yok. Bir sürü taratılmış hatta direk olarak pdf formatına çevrilmiş kitap bulabilirsin. Bunları indirip çok rahat okuyabilirsin.
Ben özellikle elimdeki bir kaç dökümanı taratıp tablete almak istiyorum
markette pdf okumak için uygulamalar mevcut. ama en güzeli bir e kitap okuyucu yüklemek. örneğin laputa gibi. ondan sonra da pdf leri .upub formatına çevirip bu programlarla okumak daha güzel oluyor. sayfa çevirme hissinden dolayı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme